Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Zdravniški pregled

Zdravniški pregled

Zanima me kako poteka pregled pri psihologu, ne vem kaj bi lahko človek tam 3 ure počel?

Verjetno rešuješ teste, potem imaš pa še pogovore.

Odvisno od službe, za katero je ta pregled.

mon-OVKA za zdravstevenega administratorja gre.

Težko verjamem, da gre prav za zdravniški pregled pri psihologu za to delovno mesto.
Včasih je za kakšno delovno mesto potrebeno reševanje določenih psihofizičnih testov, iz katerih potem oni izluščijo neke zaključke. Ampak to se uporablja za čisto drugačna delovna mesta, ponavadi za tista, kjer se gre za delo z ljudmi ali psihično težka dela, v stresnih situacijah in s temi testi in pogovorom določijo, kako reagiraš v takšnih situacijah in če si sposoben dela pod večjim psihičnim pritiskom.

Ker praviš, da naj bi to trajalo 3 ure, predvidevam, da greš na opravljanje psihofizičnih testov, ko sem jih jaz pred leti opravljala, so trajali 2,5 uri.

Morda bi bilo najboljše, da se obrnete kar na tistega, pri katerem boste imeli zdravniški pregled.

Daša Modic Gorjup

Naj povem, da sem bila na psihološkem pregledu. Testi so trajali 2 uri potem pa še pogovor pri zdravniku in tudi pri njem sem morala določene teste opraviti.
Sedaj čakam potrdilo in pogodbo o zaposlitvi, kar ne morem dočakat, komaj čakam, da grem delat!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close