Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev zdravniški pregled-zaposlitev v proizvodnji prek adecca

zdravniški pregled-zaposlitev v proizvodnji prek adecca

pozdravljani! Prosim za čim hitrejši odgovor. zaposlila sem se pred dobrim mesecem v proizvodnji.plačo prejemam prek agencije v kopru prek adecca.zdravniški pregled sem naredila,ki naj bi bilo vse super. ko so mi v podjetju podaljšali pogodbo za 3 mesece,pa mi gospa iz adecca sporoči, da moram na ponovni zdravniški pregled.kar me bega.a ni to ,da velja pregled 2leti. mi prosim razložite,zakaj mi po mesecu,potrebni ponovni zdravniški pregled.hvala

lp,Urška iz primorske

pozdravljeni zanima me baše mnenje,na temo.ponovni zdravniški pregled,za delo v prizvodnji.zaposlena sem pa prek adecca.poskusno dobo 1meseca,sem se odlično odrezala,zdr.pregled je bil ok. podaljšali so mi pogodbo za 3mesece. in zdaj imam ponovni zdravniški pregled.a ni dovolj bil ,pred 1mesecem. aje to kakšno novo pravilo, da vsakič ko ti podaljajo pogodbo,je ponovno zdr.pregled.jaz ne plačam nič,to oni mi plačajo.hvala za čim hitrejši odgovor in čim več mnenj.lp, urška iz primorske

Mene tudi nekaj zanima glede zaposlitve preko adecca,in sicer agecija adecco me posilja na predhodni zdravniski pregled pred prvo zaposlitvijo. Zanima me kaj gledajo na tem pregledu? Ali je potreben tudi ultrazvok trebusnih organov? Gre pa za triizmensko delo v proizvodnji.

Hvala za odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close