ZDRAVNIKI, ZDRAVNIKI, ZDRAVNIKI
Dober dan!
Zanima me, kje bi lahko v Ljubljani, našla enga vredu ginekologa, ki me ne bo vedno sekiral, k bom pršla k njemu, pa k bojo sestre mal bolj prijazne?
Slišala sm za enga ginekologa, ki je prov za dijake in študente(sem še v teh letih). Zdej imam zdravnika na Metelkovi v ZD,pa je ful nesramen,…
Tako da če kdo ve za kakšnega vredu ginekologa/ginekologinjo, katera ima tudi še kaj prostora za nove vpise, naj mi prosim pove…
Najlepša hvala že vnaprej!!!!
lp
Meni je bilo na Aškerčevi še kar kul. Potem sem se preselila in zdaj imam res dobrega zdravnika. Pa sem ugotovila, da ona na Aškerčevi sploh NI UREDU, sej sem imela polno problemov, ki bi se jih dalo že zdavnaj rešit. Ampak če si pač SAMO študent, se te pač jemlje tudi kot študenta.
Pazi kam boš šla, še najbolje je privat. Ne vem sicer od kod si, ampak na Barsosu v LJ so res pravi strokovnjaki. Pa ginekologi v Postojni tudi, od strokovnosti, prijaznosti, tudi sestre so o.k.
Iz izkušenj ti lahko svetujem, da pojdi na Ulico bratov Babnik 10 v LJ, kjer ima ordinacijo dr.Reš, ki je zelo prijazen in strokoven. Pri njem pa dela ginekologinja dr. Babnikova, ki je meni IZREDNO všeč. Prijazne so tudi sestre, nasploh imam zanje najlepše besede in upam, da bodo takšni tudi ostali. LP
Pozdravljene!
Dr. Reš se ukvarja s problematiko neplodnosti parov in opravlja postopke umetne oploditve, zato vem, da ima vse polno in nima časa vzeti še take, ki pridejo k njemu na ‘navaden’ pregled.
A sploh veste, kakšna je vrsta neplodnih parov, ki polnijo čakalnico?
Pojdite raje kam drugam.
Prijazen in super je dr. Drobnič na GK LJ.
LP,
Deja
Katero pa si imela na Aškerčevi?Dr. Novak??Jaz imam že 2 leti probleme,ki se jih ne rešim,je pa res da sem šla tudi v to Barsos ambulanto,pa mi je bila ginekologinja obupna,nič z občutkom,kot da bi me Terminator pregledoval,dobila sem pa enaka zdravila kot pri dr. Novak,tako da ni nič pomagalo,samo miljon denarja sem stran zmetala.
Forum je zaprt za komentiranje.