Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravniki ne zaupajo samotestiranju

Zdravniki ne zaupajo samotestiranju

Sem imela močnejši prehlad, sem ostala doma,se samotestirala,negativna.Ampak zaradi bolniške sem kontaktirala zdravnico in me je poslala na pcr saj hitri testi naj ne bi bili zanesljivi. Na testiranju mi je pa jemalka brisa tudi rekla,da ne ve zakaj se ljudje samotestirajo če niso dobolj zanesljivi in jih za vsak prehlad pošiljajo še na pcr?!!!

Teste je treba prodat, da bodo lahko šli “my boys” spet v Mehiko na dopust 🙂 🙂 🙂

Matr smo mi eni kekci v tej skrupirani državi! Ampka okol JJ je to vse “slučajno in naključno”……

Hiter test plačaš pri privatniku 20 eur.

Sam tester je 3eur max.

Zaj pa računah…

Samotestiranju tudi jaz ne zaupam, prevec goljufov je med vami.   Hitri test v Lj je 12 evrov.   Ce si butelj in se noces cepit, pa placuj teste in stoj v vrsti med ovcami.

Na konc so pa vsi testi slični. Samo drugo ime imajo, postopki pa so enaki. In rezultat enako zanesljiv. Pa naj rečejo kar čjo. Še pri vseh je bil negativen hitri in samotestirni tudi negativen pcr. In pri vseh pozitivnih je bil tudi tretji pozitiven. Gre se samo za keš in nič drugega.

Tisto pcr iz avtomobila, medtem ko pešči med izpuhom teh avtov stojijo.. hahahaha res je skrb za zdravje hahahaha.. pa daj ker bedak še naseda tem koronskim pravljicam

Tudi jaz njim ne zaupam, ravno tako ne zaupam politikom, ne zaupam delodajalcem, sodišču, policiji, šolstvu generalno ne zaupam, eliti, ne zaupam eu parlamentarcem, Ameriki, Angliji, Izraelu,…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close