Zdravnica je kupovala kondome!
pa to ni res, 01.08.2021 ob 09:13
Ko sem šel na obisk k svojcu, sem se spotoma ustavil v merkatorju pri urgenci. Pred mano je bila mlada zdravnica v uniformi, ki je kupovala neke sladkarije, potem pa šok, na blagajno da še kondome. Očitno so resnične zgodbe, da se kar med šihtom gonijo med sabo!
Mene bi bolj presenetilo, da je kupovala sladkarije, kot pa kondome. Rekreacija je zdrava za razliko od sladkarij.
Hmm……
Vprasanje je, ali je ta zdravnica poročena al ne. Avtorica, zakaj se nisi pozanimala? Zakaj je nisi vprašala, ali so kondomi za morabitnega novega fanta ali pa so za ljubimca? Hmm…..
TO je zdaj vprašanje.
Katera velikost kondomov je bila? So bili to kondomi z okusom jagode, so bili rebrasti?
Joj….še spat ne bom mogla….
Anonimno 7557, 01.08.2021 ob 15:57
ihahaaaa, 01.08.2021 ob 14:07
?? V kateri bolnišnici je Mercator pri urgenci? Zdravnice ne smejo zaščiteno seksat?
Na kliničnem centru.
Eni (napačno) sklepajo, da če je nekdo zdravnik, odvetnik ali karkoli že skratka “izobražen”, da je že apriori potem pošten, zvest, da ne laže in podobno. Pogosto je ravno obratno…
Kondome kupovati v času službe, je tako kot da bi policaj v uniformi kupoval steklenico vina. Enostavno ne gre skupaj, čeprav bi ga teoretično lahko komu podaril ali pa spil po službi.
“Očitno so resnične zgodbe, da se kar med šihtom gonijo med sabo!”
Da naj bi bilo res tako. Eni ljudje pač nimajo vesti, še manj sramu in spoštovanja do drugih, ker si mislijo da so nad vsem ampak takšen je danes sistem in če je človek v teh časih zvest in pošten, je že čuden ali pa nezanimiv.
Sem že tudi videl nekoga v uniformi, pa ne bom napisal poklica, ker nisem nihče da bi kogarkoli blatil ali obsojal, ko je v službenem avtu pil alkohol. Spoznal sem po pločevinki. Avto je bil pa parkiran na enem ovinku pri gozdu, tako da se marsikje marsikaj dogaja…
Se pravi med zakonsko določenim odmorom zaposleni nima pravice oditi v trgovino in kupiti kar koli pač že. Bolj bi me skrbelo, če bi s takim izdelkom v roki videl v kakšni drugačni “uniformi.” Tu pa gre le za zdravnico, ki je napredna in se zaveda pomena zaščite, saj to je POHVALNO. Se kdaj vprašate, koliko nezaželenih nosečnosti in bolezni bi se preprečilo, če bi bilo več tako zavednih ljudi? Ali pa nam še vedno “uniformirana” elita zapoveduje, da je seks, ki ni namenjen reprodukciji grešen?
V UKC imajo ene 3 prostore za orgije v rovih pod zemljo. Je javna skrivnost, direhtar nič ne ukrene, sicer se pa toliko menjajo, da sploh ne vedo verjetno. Ali je zasedeno ali ne se določi z položajem kljuke. Vem, ker sem imel tako pr***co včasih doma. Potem dobim namig kaj se dogaja in kje, grem pogledat in res. Sem ji isti dan zmetal stvari skozi okno, potem pa fasal ovadbo zaradi uničevanja tuje lastnine.
Avtor je močno vzburil mojo domišljijo, zato je sedaj:
ČAS ZA ZGODBICO!
Prebujam se, veke se s težavo dvignejo in pred menoj se pojavi meglena pojava. “Gospod, gospod, ste dobro,” zaslišim besede povedane s sldkim glasom. V mislih je še vedno vihar, a vid se mi začne bistriti. Iz meglenih podob nastajajo čiste linije, namesto obrisov pa vidim dejanske predmete. ‘V bolniški postelji sem ampak zakaj,’ pomislim. Ne spomnim se ničesar, v glavi je tema, pred menoj pa se izriše postava, ženska, dolgolasa blondinka, v zgodnjih štiridesetih. Po obrazu bi ji pripisal nekje deset pomladi manj, a izda jo glas. Žametna sladkoba zvočnih valov, ki prihajajo iz glasilk, nakazuje, da ima v sebi tisto nekaj, zaradi česar se moški kar stopi. Dama ne okleva, z jezičkom začne preštevati lepo negovane bele zobe, hkrati pa izivalno grizlja spodnjo ustnico. ‘Kaj naj sploh odgovorim?’ so besede, ki mi odzvanjajo v glavi. Nervozen sem, pospeši se mi utrip kar zazna tudi aparatura na katero sem priklopljen. Ozre se po zaslonu in se poželjivo nasmehne. Usede se na rob bolniške postelje in začne odejo nežno vleči dol z mojega golega telesa, spodnjice so poslednja ovira, ki pred njenim pogledom varuje moj intimni predel. ‘Je imela zgornja gumba halje odpeta že ob vstopu v sobo,’ se vprašam sam pri sebi ob pogledu na razporek v zgornji tretjini dojk. Skloni se in mi na kratko poljubi čelo ter s svojo nežno dlanjo pogladi čelo. Trenutek zatem zaslišim tih šepet, “V sobo do jutri ne bo nikogar. Bi izkoristila čas, ko sem dežurna?” “Koliko je sploh ura?” še uspem dahniti preden njen jezik prodre v mojo ustno votlino. V hipu skoči name, nekako tako, da sploh ne vem kdaj sem izgubil spodnjice. Ne oklevam niti za trenutek. Prsti se najprej poigrajo z gumbi na halji, nato pa preidejo še nad moderček. Trudim se in trudim a ne gre, “Pizda, pa zakaj pri samem Dionizu je te zaponke tako težko odpeti?!” Postajam živčen, kri v žilah vre, obraz pa se obarva kot kakšen zrel paradižnik. “Nič hudega,” reče dama v belem. No od belega so ostale le še hlače. Takrat pa se zaponka vda in obraz se mi utopi v bujnem oprsju, no nevem, če ravno bujnem a najmanj C bi pa že moral biti. Roki previdno spolzita ob bokih vse do roba hlač. Tokrat ženska sodeluje, nahitro vstane, odpne gumb in jih sleče. V naslednjem trenutku pa se sunkovito vrže na posteljo. Pod najino težo vijaki kar zaškripljejo, a nje to ne zmoti. Spodnji gospod se počasi a konsistentno dviguje, v dekletovi zobje že trgajo zavojček s kondomom. Namesti ga še preden torpedo zadane vaginalno odprtino. Nato pa “AHHH AHHH AHHH! To mi deli! AHHH!” se prično vzdihi. Zdravnici se pozna kilometrina in videti je, da je izkušena v ježi žrebcev. Roke mi v tem trenutku polnita njeni sočni ritnici, saj tako lahko vsaj delno nadzorujem tempo. Čutim vsak zdrs, vsak njen dotik na mojem dregetajočem telesu. Oblije me pot. Začenja se! Močan krčevito orgazmičen občutek počasi prihaja v spodnji ud, “OHH OHH OHHH!” Iz penisa se pocedi sperma, ujeta v objemu gume. Naglo ga prime in odstrani, se skloni in vojaka napade še artikulacijski organ. Z jezičkom dela počasne kroge okoli vnovič trdega orodja. Ustnice nežno drsijo, vazelin pa zmanjšuje trenje. Čutim vsak dotik, “PRIHAJA! PRIHAJA!” spregovorim in masten špric brizgne preko angelskega obraza…
donporleone, 14.08.2021 ob 22:49
Softi, za tole temo gre.
Uff si nas napalil s temi svojimi romani. A ti to še kje drugje objavljaš ali samo tukaj? Pišeš knjige? Ni slabo, ni slabo ..
Vse sorte se dogaja, glede na to koliko kamer je danes povsod pa močno dvomim, da je še kje ostal kak kotiček za užitke. Včasih pa je tega bilo po zgodbicah sodeč veliko. Tudi na vlakih. Mi je enkrat konduktor razlagal kako so se fajn imeli v 80ih na vlakih.. iz kabine v kabino, domačinke, turistke, ni da ni.
Na, pa imaš iztočnico za naslednji roman 😉
soft, 14.08.2021 ob 23:08
Uff si nas napalil s temi svojimi romani. A ti to še kje drugje objavljaš ali samo tukaj? Pišeš knjige? Ni slabo, ni slabo ..
Vse sorte se dogaja, glede na to koliko kamer je danes povsod pa močno dvomim, da je še kje ostal kak kotiček za užitke. Včasih pa je tega bilo po zgodbicah sodeč veliko. Tudi na vlakih. Mi je enkrat konduktor razlagal kako so se fajn imeli v 80ih na vlakih.. iz kabine v kabino, domačinke, turistke, ni da ni.
Na, pa imaš iztočnico za naslednji roman 😉
A ti kaj fafaš črncem?
soft, 14.08.2021 ob 23:52
Hahaha in zakaj tebe briga komu jaz kaj ali komu ne? Kaj to tebi spremeni življenje? Popolnoma nič. Tebi sirgurno ne 🙂 zdaj pa še mamico vprašat, da ne pozabiš 😉
Ti izgleda si zelo obremenjena z mojo mamo in mislim da jo želiš na nekaterih področjih posnemati. Vemo katerih. Ne pa na vseh. Torej, čas je da se nehaš izmikati in odgovoriš na eno preprosto vprašanje. A bo šlo?
Pohrvaceni Vlasi, Romi i Turci, 15.08.2021 ob 00:03
Ti izgleda si zelo obremenjena z mojo mamo in mislim da jo želiš na nekaterih področjih posnemati. Vemo katerih. Ne pa na vseh. Torej, čas je da se nehaš izmikati in odgovoriš na eno preprosto vprašanje. A bo šlo?
Ne sanja se mi ne kdo si ti, še manj kdo je tvoja mama. Menim pa, da bi preden oblajaš ženske kjerkoli in kadarkoli se lahko za trenutek zamislil kako bi bilo, če bi nekdo tvoji mami/ženi/sestri/hčerki kaj takega rekel ali napisal, v tem primeru vprašal. In ker vem da mamo imaš zagotovo, za ženo, sestro ali hči pa ne morem vedeti, sem navedla mamo kot primer. Ona je ženska, tako kot jaz. Vprašaj jo, če bi ji bilo všeč, da jo nekdo kaj takega vpraša in kaj si o takem človeku misli.
soft, 15.08.2021 ob 00:07
Ne sanja se mi ne kdo si ti, še manj kdo je tvoja mama. Menim pa, da bi preden oblajaš ženske kjerkoli in kadarkoli se lahko za trenutek zamislil kako bi bilo, če bi nekdo tvoji mami/ženi/sestri/hčerki kaj takega rekel ali napisal, v tem primeru vprašal. In ker vem da mamo imaš zagotovo, za ženo, sestro ali hči pa ne morem vedeti, sem navedla mamo kot primer. Ona je ženska, tako kot jaz. Vprašaj jo, če bi ji bilo všeč, da jo nekdo kaj takega vpraša in kaj si o takem človeku misli.
Sprašujem se kaj se je spremenilo da enkrat ne želiš govoriti o takih stvareh? Še pred kakšnim mesecem si ponosno govorila o svojih spolnih podvigih. Evo tudi v to temo tukaj si se vključila ki govori o spolnosti. Torej, v čem je težava?
Pohrvaceni Vlasi, Romi i Turci, 15.08.2021 ob 00:23
Sprašujem se kaj se je spremenilo da enkrat ne želiš govoriti o takih stvareh? Še pred kakšnim mesecem si ponosno govorila o svojih spolnih podvigih. Evo tudi v to temo tukaj si se vključila ki govori o spolnosti. Torej, v čem je težava?
Ne fantaziraj ob belem dnevu. Jaz o svojem zasebnem življenju nikoli nisem napisala niti A nikjer, še najmanj na tem forumh. Kaj pa ti “misliš, da veš o meni” je pa tvoja stvar. Vključujem se pa v vse teme, ni tabujev zame.
Pohrvaceni Vlasi, Romi i Turci, 15.08.2021 ob 00:48
Pa saj zadnjič si napisala da si imela priložnost fafati črncu in si bila navdušena, da ogromno Slovenk seksa s črnci in da so Slovenci mravlje v primerjavi z njimi. Se ne spomniš?
Ne, se ne spomnim, ker tega zagotovo nisem jaz pisala. Tako kot ne bi nikoli pisala v temo o kozah in incestu in podobne psihopatske teme. Pa naj so črnci, kitajci ali meksikanci. Ne igra vloge. Določene stvari so pod nivojem in v veliko sramoto vsakemu, ki jih odpira.
Forum je zaprt za komentiranje.