Zdravko Čolić gej?
….a Čolić?
Dobrega pa imam, hvala. Čolića pa kar ve imejte. Je ena zgoraj vredu napisala, da se mu najbrž pri teh letah sam še is škripcom dvigne. Za vas bo čist zadovoljivo. Seveda če ste tut ve joškarce.[/quote]
Napisala si, da si srečna brez moža…torej si brezzzzz[/quote]
Zakaj, a za seks je treba met rinko v nosu…pardon, na prstu? Aja, tule najbrž ja, aha, a pol je pa una joškarca s Čolićem poročena??? Al kako zdej to? Jaka mi je pamet :o)
Joj…boli… točno tako, si me pa v živo… težko je z vami debatirat k ste tok ostroumne, takoj ste me pogruntale, kolk sm FOLŽ, pa lih Čolića mi je spelala, glupa joškasta bajsa! Madona ste pametne, se umikam k polita kura in grem sanjat o tem, da mam mlekarno, ne pa ploha. Pa da me je Čolić pogledu s tistimi iskricami u učeh……..
Točno tako, mislim, da si za danes lahko zadovoljna. Spet si eni povedala, kar ji gre. Greš zdaj televizijo gledat?
amadona sem pa piknila u osir! Pasja radost tam spodaj se mu je mal zmehčala, to je to. Delajo pa tud proteze dandanes, tako da, nč panike![/quote]
Se mi je sanjalo ali so pred kakim desetletjem dali modro tabletko v promet? …
Pa ce lahko Cavaza pri svojih 70+…
Drugace pa, draga moja dama, pod “moz” je lahko moz na papirju, koruznik, frend s privilegiji, ljubimec in vse druge oblike in prilike fukaca. Kar je tebi oh in sploh, bi 3/4 monov sesirilo :))
amadona sem pa piknila u osir! Pasja radost tam spodaj se mu je mal zmehčala, to je to. Delajo pa tud proteze dandanes, tako da, nč panike![/quote]
Drugace pa, draga moja dama, pod “moz” je lahko moz na papirju, koruznik, frend s privilegiji, ljubimec in vse druge oblike in prilike fukaca. Kar je tebi oh in sploh, bi 3/4 monov sesirilo :))[/quote]
Tu se pa najbrž motiš. 3/4 tule gor bi se še s Čolićem zadovoljile, sam da je. Kamoli z mojim, ta bi jim pa sploh tangice utrgal. Ah, pardon, monovke ne nosijo tangic, no, potem pa podpazdušne fair trade spodnjice iz recikliranega bombaža.
grrrr kako sem folž se grem kr z nutello nabasat da bom lepa in debela in joškasta. Nikol ne veš kdaj na kakega Čolića naletim!
Drugace pa, draga moja dama, pod “moz” je lahko moz na papirju, koruznik, frend s privilegiji, ljubimec in vse druge oblike in prilike fukaca. Kar je tebi oh in sploh, bi 3/4 monov sesirilo :))[/quote]
Tu se pa najbrž motiš. 3/4 tule gor bi se še s Čolićem zadovoljile, sam da je. Kamoli z mojim, ta bi jim pa sploh tangice utrgal. Ah, pardon, monovke ne nosijo tangic, no, potem pa podpazdušne fair trade spodnjice iz recikliranega bombaža.
grrrr kako sem folž se grem kr z nutello nabasat da bom lepa in debela in joškasta. Nikol ne veš kdaj na kakega Čolića naletim![/quote]
ha ha ha 🙂
Vsaki ciga svojga konja hvali… :))
Forum je zaprt za komentiranje.