Zdravko Čolić gej?
Je edini pevec, ki mi je že dooolgo let najljubši. Je pa zanimivo, da mi je zmeraj deloval kot gej.. geste….način hoje,gibanje na odru.. skratka vse skupaj..Nikoli ženskar kljub taužent bejbam, no poročil se je pri 50, kar še vedno ne pomeni nič..
Zadnjič sem brala, da v Srbiji gejev niti slučajno ne sprejemajo… me prav zanima, če bomo enkrat, ko bo 70 , pa vendar prebrali, da pravzaprav je..
No, ne glede na vse, je in bo moj naj pevec.
nije on gej, on je obična pederčina 🙂
A ti si pa popolna glista?[/quote]
Glista z zadebelinami tu in tam 😉 Ampak Čolića pa tudi v svojih najbolj suhih sanjah ne bi sanjala. Da se pa še s tem hvalim… pa da še “jap” rečem zraven; to me je pa kr sesirilo.
Brez zamere občudovalkam.[/quote]
Koliko zensk bi pa recimo sanjale tvojega moza, ki si ga ti ocitno sanjala… Koliko moskih pa je sanjalo o tebi?
Okusi so razlicni, mogoce bi marsikatero sesirilo ob misli na tvojega moza, a tebi pa srcek raznese…
(pa nisem se jaz nikoli vzigala na Colica, ker je malo prestar zame…)
Glista z zadebelinami tu in tam 😉 Ampak Čolića pa tudi v svojih najbolj suhih sanjah ne bi sanjala. Da se pa še s tem hvalim… pa da še “jap” rečem zraven; to me je pa kr sesirilo.
Brez zamere občudovalkam.[/quote]
Koliko zensk bi pa recimo sanjale tvojega moza, ki si ga ti ocitno sanjala… Koliko moskih pa je sanjalo o tebi?
Okusi so razlicni, mogoce bi marsikatero sesirilo ob misli na tvojega moza, a tebi pa srcek raznese…
(pa nisem se jaz nikoli vzigala na Colica, ker je malo prestar zame…)[/quote]
eh. Srečno brez moža. Sanjat je eno, hvalit se, da si ga dol dala, in to kot ena teksaška krotiteljica bikov… pa obleži v želodcu. Bogi Čolič.
Forum je zaprt za komentiranje.