Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravilo kventiax

Zdravilo kventiax

Jaz sem tudi enkrat to vzela, še drugi dan sem bila zadeta..

Nikoli već.

Vidim,da vas veliko jemlje kventiax!Ga jemljete namesto pomirjeval zjutraj?Koliko mg?Neželeni učinki so sigurno prisotni?Kakšni so?Sčasoma izvenijo?Prosila bi vas za čimprejšnji možen odgovor!Lp Martina

Vidim,ds vas veliko jemlje kventax!Ga jemljete namesto pomirjeval zjutraj?Neželeni učinki so sigurno prisotni!So hudi?S časoma izvenijo?Koli mg jemljete?Prosila bi vas za čimprejšnji možen odgovor!Najlepša hvala in lep pozdrav Martina

Odgovor na objavo uporabnika
roxana, 30.01.2020 ob 22:23

Dobila 0,25 mg za umirjanje misli, lažje zaspat in danes zvečer vzela prvo tableto. Počutim se popolnoma zadeto. Ima kdo izkušnje? Berem da shizofrenija jemljejo 300 ali 600 mg. To je 1200 kratna ali 2400 krstna doza tega. Kako se oni počutijo, kako sploh preživijo?

Jezus bog avtorica si ti ena amaterka.

Jaz jih lah 10 pa sploh ne spim ker že 26 let jemljem Sanval in če Sanvala zmanjka mi džabe tud 10 Kventiaxov po 25mkg.

To kar ti jemlješ dajejo STARČKOM z spat ker je povsem benigni zdravilo.

Poleg tega kakšno umirjanje misli pejd u kurac baba blentava, Kventiax je zdravilo antipsihotik.

Zdaj, al si res duševno bolna al je pa tvoja dohtarca podkupljena od farmacije, konkretno Krke da ti ga piše kot tiktak bonbončke.

Odgovor na objavo uporabnika
Tudi jemala, 01.02.2020 ob 11:01

Tudi jaz sem ga jemala 2 leti in sicer v odmerku 150 mg, nekaj časa menda celo 200 mg. Sicer nisem bila psihotična, tesnobna pa tako zelo, da mesece nisem stopila iz stanovanja, na psihiatrijo so me pripeljali v predinfarktnem stanju, pritisk in pulz sem imela v mirovanju, kot bi me lovila čreda volkov.

Na začetku jemanja sem čutila malenkostno umirjenost, a še vedno ni bilo znosno, sčasom sem se umirila, ne vem ali zaradi tablet ali vsega skupaj.

Zdaj Kventiaxa že nekaj časa ne jemljem več, ker sem se tudi sicer, osebnostno ojačala, spremenila. In še se trudim.

Mi pa antipsihotik ni povzročil nič hudega, slabega, samo malo mi je olajšal tisto nevzdržno stanje, obdobje.

Zagotovo pa so le tablete premalo; marsikaj je potrebno narediti sam! Ozavestiti in spremeniti. Počasi in vztrajno.

Mimogrede, tudi po terapijah bioenergije so nekateri ljudje prav obupno, nenormalno zaspani. Ker stopijo v stik s samim seboj. Ker končno začutijo svojo utrujenost, izčrpanost, do katere jih je pripeljalo to, da se preveč ženejo in se ne znajo ustaviti, odpočiti, umiriti.
Morda pa potrebuješ le počitek, mir, odklop, nekaj časa brez obveznosti, odgovornosti… Čas zase in s sabo.

Vse dobro!! 🤞🍀

Kako si se ojacala?

Kaksen konkreten zdravnik, zdravilec ime kje ga najdem PROSIM ?

Slovenci sami zadetkoti, od osnovnošolcev/srednješolcev dalje. Enkrat poslušam dve sošolki prijateljici, pa ena reče drugi, da ona šele ob 21h zaživi, ker ima do tedaj toliko obveznosti in da mora potem vzet uspavalo, da lahko spi.

Pol pa otroci s posebnimi potrebami, če sploh gre zanosit.

kventiax se daje v DSOjih na dnevni bazi, tudi večkrat na dan, sploh nemirnim dementnim. oni žal ne morejo odločati o sebi, ti ki ap lahko, pa bi si lahko prebrala navodila in stranske učinke in bi to zavrnila. ampak ne boš, ker ti jih je predpisal bog v beli halji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close