"Zdravilni" nizi števil
Vcasih sem tudi sama uporabljala in ravno zadnji teden zopet razmisljam o tem.
Sama sem konkretno za boljse delovno mesto in denar in je recimi 5 let delovala, sedaj se je pa vse nekam sesulo.
Denarja imam se kar za sproti, glede na to da sem trenutno brez službe.
Ko sem delala nocne sem ponavljala dolocen niz stevil.
Ali je pomagalo pa ne vem. Recimo, da je.
Ali navaja konkretne izkušnje? Tudi sama imam par njegovih nizov števil pod blazino. Škoditi ne more. Imam drobne težave, a na splošno, po vseh izvidih, sem zdrava. Težko rečem, kako bi bilo, če jih ne bi imela. Imam jih tudi v denarnici. Z denarjem na splošno nimam problemov, a kakšnih posebnih presežkov tudi ne.
Tudi mene zanima, če ima kdo konkretne izkušnje.
Ali navaja konkretne izkušnje? Tudi sama imam par njegovih nizov števil pod blazino. Škoditi ne more. Imam drobne težave, a na splošno, po vseh izvidih, sem zdrava. Težko rečem, kako bi bilo, če jih ne bi imela. Imam jih tudi v denarnici. Z denarjem na splošno nimam problemov, a kakšnih posebnih presežkov tudi ne.
Tudi mene zanima, če ima kdo konkretne izkušnje.
[/quote]
Se spomnim, daje ena pred dnevi pisala, da so zgubili denarnico (v trgovini) in je kazalo, da je ne bodo več našli.., potem se je vse skupaj čudežno razpletlo, ko so začeli ponavljati rešilni niz za izgubljene predmete.
Preizkusila sem sin imel v nedeljo zvečer hud Rinitis bas hud brez vročine in sem seveda na daljavo ponavljala kodu pa mogoče trideset ali več kar v eno .Sin živi drugem mestu.Naslednji dan sem komaj čakala da ga lahko pokličem okoli desete ure .Prosila sem kako je on se nasmejal in reče zjutraj ko sem se zbudil ni bilo nič več ne vem kaj še je zgodilo.Tega je enih strnajst dni nazaj in ni se ponovilo.NISEM mu povedala ker bi mislil da se mi je zmešalo.Samo sem zaupala eni dobri prijateljici.Ce bom preveč razlagala bodo me se lahko razglasili za noro.Jaz sem se Prepričala da deluje in neradi več nobenih mnenj.Kdor hoče naj verjame kdor noče brigame.Priznam da pre nisem bas sto procentov verjela a zdaj vem pri čemu sem .Čudež čudežev.lp.
Forum je zaprt za komentiranje.