Najdi forum

zdravilišča

Ali veste v katerem zdravilišču sprejmejo/dovolijo bivanje tudi hišnim ljubljenčkom? (mačka/pes) Vzeli bi ga namreč s sabo.

v topolšci ne , v warmbad beljak ali v bad egstain da.imaš dovolj $ ? tudi v ostalih slovenskih zdraviliščih ne.kaj pa ti bo cucek na dopustu!
mi imamo samo mačko – črno !
kdor jo odnese mu dam zraven še 1000 sit !

Mnogim ljudem pomenijo njihovi kosmatinčki vsaj toliko, če ne še več, kot ljudje. In prav je tako, da jih jemljejo s sabo tudi na dopust, v kolikor jim je to seveda omogočeno. Tega se zavedajo tudi hotelirji in drugi ponudniki aranžmajev, saj je na voljo vedno več hotelov, kjer so živali dovoljene, seveda z doplačilom.
Zate, dragi lordwales, pa bi bilo morda bolje, da sproščaš svojo sarkastično in pesimizma polno dušo na drugačne načine in ne demoraliziraš forumske populacije. Drugače povedano: veliko ljudi bi tebi plačalo tisočaka, da umolkneš.

Se strinjam! 😀

ponudba tedna :
dam črnega mačka zastonj in še 1000 ait zraven.

ali cucki in mucki pomenijo ali ne , v slovesnkih termalnih zdraviliščih pomenijo ne!v evropi pa da.

aceptiren credit card , wilkomen in osteraih!
od 90 E dalje za polpenzin , cucki in mucki gratis , v hotelih z 4 ali 5 zvezdicami , v večini privatnih sob od 20 evrov z zajtrkom dalje da , a čim začne lajati, mjavkati ali kakati tam kjer ne sme so sobodajalci jezni……………………

je pa res da tudi v sloveniji čedalje več ponudnikov privatnih sob omogoča tudi cucke in mucke , v kolikor ni prej opisanih težav.

žalostno pa je , da pri najmanj 40 % manjši nataliteti glede na povojna povprečja veliko slovenkam in slovencem pomeni cucek in mucek več kot lastni otroci!

imel sem probleme z sosedovo piko in rešil lajanje z odpriračem za flaške.drugače ni šlo , ali pa koncerte poslušati ure in ure.

Ja lord tudi jaz sem svoje dni reševal probleme z mačkom tako kot ti , z odpiračem za flašo .
Vedno ko sem imel u glavi mačji koncert sem odprl novo flašo pa so (je) maček za nekaj časa minil
Včasih bi tudi jurja dal da ga kdo odnese . Ampak to bi bilo premalo .
Kar se pa doplačila tiče pa mislim da taki mački po hotelih in zdraviliščih puščajo veliko več nesnage kot prave živali . Ampak za tistega mačka u glavi ni potrebno dodatno plačilo . Zanimivo a ne da morajo gosti za svojega ljubljenca dodatno plačevati , ker naj bi to pomenilo da ima osebje več dela s čiščenjem , čeprav taki gosti ki to žival pripeljejo s seboj v glavnem za to sami poskrbijo.
Za čiščenje posledic tistega mačka ki ga odženeš (začasno uničiš) z odpiračem se pa vsem zdi normalno da mora njihovo nesnago počistiti nekdo drugi a ne .
Torej moj sladki lord Kebrov zakon u roke pa nad nadležne mačke , mogoče ti bo pa uspelo in še Keber bo navdušen nad tabo , pa se ti mogoče obeta , da postaneš prvi TragiKomik u parlamentu
Res škoda da je prepozno za kandidaturo .

Madonca, ljudje… pa kaj vam je???!!!! Matr, vam seka! Človek lepo ponižno vpraša, vi sovražniki živali pa hop po njem. Kdor živali sovraži živali, tudi ljudi ne mara!

sem za živali , black devila / črna mačka z 4 mladimi / jo futramo in prenašamo mijavkanje.na dan poje kake pol kile mesnih ostankov in konzerv.če ji daš več , tudi kilo!

mačka v glavi nimam ker sem abstinent !

Ti si zdravljen alkoholik in pedofil

Mene pa moti to, da hoteli premalokrat ( predvsem zasebne sobe ) poudarijo, da so živali dovoljene.
Kaj pa alergiki, ki jih mimogrede, sploh ni malo!!!! Biti alergičen na pasjo dlako in imeti za soseda v sosednji sobi gospodarja sicer prisrčnega kužka. No – to pomeni v najboljši varianti povečanje doze zdravil ali pa celo ležanje v bolnišnici ( pa ne en dan ).

Tako kot je na zajtrk neokusno priti v kopalkah, je lahko moteča prisotnost kosmatinčka.

Sploh pa mi ni jasno kako se da izvedet, da si živalca sploh želi na dopust. Sprememba okolja je še za nas lahko težka, kaj šele za živalco vajeno rutine, sploh če je starejša.
Mislim, da gre v veliki večini za sebičnost lastnikov. Kaj ni bilo suženjstvo odpravljeno?

Saj vem, da sem si nakopala težave, ampak preveč spoštujem živali in ostalo naravo.

Tista reč z odpiračem in mačko je pa zelo fajn . Sem pa tudi jaz abstinent – trenutno je pločevinka zasluženega pira prazna.

Zelo ljubim živali in ljudi, čeprav je meja ponekod zabrisana.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close