Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zdravila za na pot

Zdravila za na pot

Mene pa zanima katera zdravila vzamete za na pot? Sploh kaj ste vzeli tisti, ki ste šli na Šri Lanko….

V teh dneh sem od prijateljice izvedel prvi zakon zdravil na potovanja izven razmer kot so naše (Turčija, Egipt, …). Za želodčne težave zdravila kupujte v lekarnah kjer letujete, samo tako se boste rešili drisk. Menda preverjeno v Egiptu.

9

ojla

na pot vzemi sabo, ce si na kaj alergicen, tisto kar je nujno in ze uporabljas doma.
potem pa si lahko prilozis se kaksen aspirin ali lekadol, kej proti driski in kaksen povoj, obliz, pa pol litra domacega snopca. to bo se najboljse zdravilo proti zelodcnim tezavam. 🙂
drugace pa ne skrbi, ce bos med ljudmi, zmeraj naletis na “potujoce lekarne na dveh nogah”, ki imajo zagotovo s seboj kaj kar tebi manjka:) saj ponavadi tisto kar uzames niti ne rabis, ker staknes kaj drugega:)
ali pa se ti ne zgodi nic zdravstveno pretresljivega in si lahko ves vesel…

drugace pa se da marsikatero zdravilo kupiti tudi tam kamor se odpravljas.

zelim ti lepo potovanje…

uzivaj

aba

.. pa še kakšen prašek pri dehidraciji… kremo za zaščito pred soncem oz. za lajšanje morebitnih opeklin… Jaz sem jih fasala na Šri Lanki in uporabila kar naravno zdravilo – Alojo. Potem ko so se začeli mehurji lupit mi je zelo prišla prav tekočina za dezinfekcijo in Bivacin.
Vsekakor pa si moraš narediti eno dobro popotniško zavarovanje z dvojnim kritjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close