Zdravi smo doma ze sedmi dan zaznoret
Pa to svet ni videl, ze sedmi dan sem doma, za mano potem se vecji sin, mlajsi v karanteni tudi zaradi naju.. Vsi brez simptomov, mogoce je vecji malo smrkal, pa ne da bi opazila.. Pozitivni, samo se moza cakamo.. A to je sploh se cemu podobno, da je zdrav folk kar tako doma.. Zamujamo solo, v sluzbi caka delo, tisti, ki so prisotni, se lomijo, mi pa noge v luft pa cakamo, da mine 10 dni..??
Lepalepa, 26.01.2022 ob 22:58
Pa to svet ni videl, ze sedmi dan sem doma, za mano potem se vecji sin, mlajsi v karanteni tudi zaradi naju.. Vsi brez simptomov, mogoce je vecji malo smrkal, pa ne da bi opazila.. Pozitivni, samo se moza cakamo.. A to je sploh se cemu podobno, da je zdrav folk kar tako doma.. Zamujamo solo, v sluzbi caka delo, tisti, ki so prisotni, se lomijo, mi pa noge v luft pa cakamo, da mine 10 dni..??
Molite noge u luft pri delu na daljavo?
Ja res je to tako. Zdrav človek poln energije, da bi gore premikal mora biti v karanteni 10 dni. To pomeni biti doma, notri. Ne kot nekateri, ki to izkoriščajo za shopinge.
Kmalu bo pomlad, večina za delo na vrtovih in polju. Karantene bodo dobrodosle.
Kaj razmišlja, sploh stroka. Okužen folk se hodi testirat na hatg teste. Všeč to je potrebno ukinit.
Temu stanju je potrebno narediti konec in živeti z virusom kot naš vsakdanji.
Še to, sedaj se pričenja predvolilni POMP. Pranje umazanega perila med strankami in politiki.
Veste kaj, ne zanima nas. Vse vas že poznamo. Le med seboj nabirat točke in obračate pozornost k sebi namesto k ljudstvu.
Moj glas dobi tisti
Vemo, da prejšnjega stanja ne bo nikoli več. Toda moj glas dobi tisti, ki si upa delati za ljudi brez mask in omejitev. Uradnih mislim. Ker neuradno imate itak VELIKI KAOS.
To je psihološki stres. Ko morajo biti vsi doma, pa vejo, da je pri vsaj 2 odpadla plača za 10 ali 7 dni, kolikorkoli že …
Jaz bi se v tem primeru sekirala samo zaradi tega. Da sem doma, me ne bi motilo.
In potem se sprašujem, ali je ravno v tem catch?
Nekje sem ravno prebrala, da psihološki stres izzove prehlade.
Forum je zaprt za komentiranje.