Zdej vem zakaj je tlele tko…
Mogoče si samo ti nartaveči osel, ko misliš, da jih nimajo ;)[/quote]
Ziher nimata. Ne bi drugače tukaj viseli od jutra do mraka. Margot recimo samo zvečer pride malo pošnofat sem gor, ker se ji lušta kakšen ljubimec poleg rednega. Tukaj ga sicer ne bo dobila, to tudi sama ve, ji pa prešuštna narava vseeno ne da miru, da ne bi kakšno rekla s tujimi pobi …[/quote]
A ne ne, to pa ne. Margot pride tudi dopoldne med čik pavzo malo pošnjofat, kak vam kaj gre.
A dedci smo kreteni, ker je običajna navada pri nas, da šlatamo ženske???
Skela, če nisi sposobna tvoriti spoštljivega, naklonjenega odnosa z moškimi, se obsojaš na večno samskost, ker noben ne bo zdržal ob ženski, ki ne zna pokazati določene mirnosti, preudarnosti, notranje ubranosti, svoje nežnejše plati, saj jo preglasuje z izbruhi oster jezik s primesmi seksizma, spolnih predsodkov in grobosti.
Na slabi poti si že s tem, ker odpiraš same takšne teme, kjer se poskušaša prepričati in drugim dokazati, kakšne barabe oz. kreteni so moški, kjer so krivi že menda zato, ker je njihov izvirni greh, da so moški. Kot je že Robi povedal, če iščeš slabo, boš tudi našel slabo. In pri tem iskanju so ti v odličnen pripomoček posplošitve in predsodki, ki se jih zelo rada poslužuješ, da naprej vodiš svojo trmasto vztrajanje pri nekih slepih, enobrarvnih pogledih na nasproten spol. S tem zapadaš še samo v večji konflikt z moškimi, ki se ti vse bolj izmikajo, da bi živela v zakonu.[/quote]
Noro….Kaj si tI sposoben napisat….Ne bi verjela, če ne bi videla….Zdej so to moji
predsodki….Če ženska odkloni moškega, pa ta ni sposoben tega mirno prenesti in reagira z nasiljem, so krivi moji predsodki
in kaj že? Aja, moji trmasti in enobarvni pogledi na moške. …Bom povedala kolegici, da sem jaz kriva, da je morala bejzat. …
Ziher nimata. Ne bi drugače tukaj viseli od jutra do mraka. Margot recimo samo zvečer pride malo pošnofat sem gor, ker se ji lušta kakšen ljubimec poleg rednega. Tukaj ga sicer ne bo dobila, to tudi sama ve, ji pa prešuštna narava vseeno ne da miru, da ne bi kakšno rekla s tujimi pobi …[/quote]
A ne ne, to pa ne. Margot pride tudi dopoldne med čik pavzo malo pošnjofat, kak vam kaj gre.[/quote]
Itak nima drugega dela v čudesnom svetu privatluka. Zato pa je kriza, ker se zasebnemu sektorju delat ne da. Za vse drugo imate čas ,samo za svoj posel ne.
A dedci smo kreteni, ker je običajna navada pri nas, da šlatamo ženske???
Skela, če nisi sposobna tvoriti spoštljivega, naklonjenega odnosa z moškimi, se obsojaš na večno samskost, ker noben ne bo zdržal ob ženski, ki ne zna pokazati določene mirnosti, preudarnosti, notranje ubranosti, svoje nežnejše plati, saj jo preglasuje z izbruhi oster jezik s primesmi seksizma, spolnih predsodkov in grobosti.
Na slabi poti si že s tem, ker odpiraš same takšne teme, kjer se poskušaša prepričati in drugim dokazati, kakšne barabe oz. kreteni so moški, kjer so krivi že menda zato, ker je njihov izvirni greh, da so moški. Kot je že Robi povedal, če iščeš slabo, boš tudi našel slabo. In pri tem iskanju so ti v odličnen pripomoček posplošitve in predsodki, ki se jih zelo rada poslužuješ, da naprej vodiš svojo trmasto vztrajanje pri nekih slepih, enobrarvnih pogledih na nasproten spol. S tem zapadaš še samo v večji konflikt z moškimi, ki se ti vse bolj izmikajo, da bi živela v zakonu.[/quote]
Noro….Kaj si tI sposoben napisat….Ne bi verjela, če ne bi videla….Zdej so to moji
predsodki….Če ženska odkloni moškega, pa ta ni sposoben tega mirno prenesti in reagira z nasiljem, so krivi moji predsodki
in kaj že? Aja, moji trmasti in enobarvni pogledi na moške. …Bom povedala kolegici, da sem jaz kriva, da je morala bejzat. …[/quote]
Rekla si, da smo dedci kreteni, ta lapsus je čisto nezaveden, ker če bi napisala, da so dedci, ki se tako primitivno obnašajo (ali še vedno meniš, da smo vsi takšni?), kreteni, je pomen čisto drugačen, saj ne gre več za posplošitev, ki so gradniki predsodkov in podlaga za (tvoj) seksizem. Zakaj to rabiš, torej splošno poniževanje moških, pa moraš pri sebi razčistiti, ampak ne z odpiranjem tem, kjer želiš potrditev, “kakšni smo moški”.
in kaj že? Aja, moji trmasti in enobarvni pogledi na moške. …Bom povedala kolegici, da sem jaz kriva, da je morala bejzat. …[/quote]
Rekla si, da smo dedci kreteni, ta lapsus je čisto nezaveden, ker če bi napisala, da so dedci, ki se tako primitivno obnašajo (ali še vedno meniš, da smo vsi takšni?), kreteni, je pomen čisto drugačen, saj ne gre več za posplošitev, ki so gradniki predsodkov in podlaga za (tvoj) seksizem. Zakaj to rabiš, torej splošno poniževanje moških, pa moraš pri sebi razčistiti, ampak ne z odpiranjem tem, kjer želiš potrditev, “kakšni smo moški”.[/quote]
In ti to men na forumu, ki je skrajno seksisticen, kjer je 99% zapisov o zenskah vsaj slabšalnih če ne direktno žaljivih….
Res si hecen, a veš to?
Ne vem ali je res potrebno še kaj dodati in odgovoriti na tvoje vprašanje glede tega, s čim si se poistovetila ?
Saj si si že sama odgovorila.
Seveda težko logično razmišljamo, ko smo pod vplivom močnih čustev. In ravno ta čustva odražajo to, da smo se z nečim poistovetili.
Seveda se bo vsak skliceval na to, da svoja dejanja okrog nekega dogodka opravičuje s tem, da se mu je nekdo zasmilil in je želel le pomagati. Vendar brez našega notranjega nezavednega vzgiba in poistovetenja, ni takšnega čustvenega odziva in težnje po dokazovanju neke naše resnice.
A ne ne, to pa ne. Margot pride tudi dopoldne med čik pavzo malo pošnjofat, kak vam kaj gre.[/quote]
Itak nima drugega dela v čudesnom svetu privatluka. Zato pa je kriza, ker se zasebnemu sektorju delat ne da. Za vse drugo imate čas ,samo za svoj posel ne.[/quote]
Ej Franček ne tako hitro. Zagiftal me boš :))))
Katera samska ženska pa uživa? A Skela uživa? A uživa Goldfish? A ti uživaš? Če bi uživale, se ne bi cele dneve čez moške pritoževale na forumu.[/quote]
Hjaj, ja tale forum pa ja, ravno forum, kjer se moški v vsaki temi pritožujete čez ženske. Najbolj seksističen forum, naperjen proti ženskam. TU in tam kaka svetla moška izjema. Tudi v tej temi se najde kaka svetla moška izjema.
Evo take uporabnice, kot je Klepetulja so mi všeč. Pove svoje mnenje, tu pa tam zastavi kakšno vprašanje in to je to, se ji že ne da več. Ne pa te možače, GF, skela, starunklja, ki kar ne odnehajo in ne odnehajo. Še takrat, ko ji dokažeš, da se moti, bo mlela naprej tiste svoje zblojene teorije, samo da ima zadnja besedo.
Pa kdo se bo odločil s tako žensko it v zvezo, ste vi normalni ???
Skela, a misliš da ta kolegica ne bi mogla takega človeka v prihodnje prej prepoznati oziroma ga nekako prej ustaviti, da se ji zgodba ne ponovi? Mislim, meni se to zdi pomembna “kvaliteta” neke ženska, da zavaruje sebe pred še kakimi hujšimi stvarmi, kot je verbalni napad. Takemu človeku ne smeš dati nobene nezavedne “obljube”. Res pa je, da je med obljubo in “obljubo” nevidna meja, zaradi različnega dojemanja na drugi strani. Posiljevalec recimo bo to “obljubo” po zadovoljitvi lastnih potreb videl v že zgolj (zanj) lepo oblečeni ženski, ki se znajde v primernih okoliščinah, brez da sploh imata kakšen medsebojni kontakt. Dovolj je, da samo napadalec opazi žrtev.
Ta primer pa bi bilo bolj zanimivo obravnavati le, če bi imeli tudi zgodbo “agresivneža”. Zgodba, ki si jo povedala, je le njeno doživetje, vprašanje pa je, koliko se ona sama zaveda svojih “signalov” oziroma, koliko jih je v sami zgodbi “namerno” izpustila, da lahko izpade kot popolna žrtev. Ne pravim, da jih je, možno pa je.
Povsem možno je tudi, da gre za žensko, ki oddaja signale, da si želi bližine, dotikov neke osebe, ko pa do tega pride, pa zaigra žrtev. Lahko si takega tipa celo sama izbere povsem nezavedno in ga prikliče nase še preden se ji ta sam dobro približa. V takem primeru se vlogi žrtve in napadalca za zunanjega opazovalca zamenjata, resnica pa lahko ostane prikrita. Pa ne pravim, da ni tipov, ki so se sposobni užaliti za tako zavrnitev. Ampak le, da ni vse vedno tako kot se nam zdi.
Saj veš, ženske so sposobne iz gole jeze/razočaranja prijaviti tudi posilstvo, čeprav so si v resnici same želele odnosa z nekom, dobile so pa zavrnitev.
Forum je zaprt za komentiranje.