Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zdej vem zakaj je tlele tko…

Zdej vem zakaj je tlele tko…

Nasprotujem ti zato, ker razmišljam (v glavnem) diametralno različno od tebe.
In o moških imam na splošno dobro mnenje – živalski vrt na tem forumu pač ne more biti merilo….
Da o stilu življenja ne začenjam…sploh…[/quote]

kako je že iz onega vica na sodišču o kravi .. da, gospa ☺

Nasprotujem ti zato, ker razmišljam (v glavnem) diametralno različno od tebe.
In o moških imam na splošno dobro mnenje – živalski vrt na tem forumu pač ne more biti merilo….
Da o stilu življenja ne začenjam…sploh…[/quote]
Če ni merilo, potem pa ne bi smel biti problem najti pravega moškega v reali.[/quote]

Kdo pa pravi, da je?

ne je tako podcenjevati … ona se čuti posiljeno, če njeni prijateljici mobi vibrira, ko dobi odziv o spremembi stanja na TRR

A ni pisala, da si želi bližine, objemov….?

A ni pisala, da si želi bližine, objemov….?[/quote]

Daj seštej 1 plus 1.

1. Pravi, da ji ni problem dedca dobit.
2. je samska

Torej…?

manj poslušaj, kaj ženske govorijo, raje glej, kaj počnejo, ti bo več jasnega v življenju..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A ni pisala, da si želi bližine, objemov….?[/quote]

Daj seštej 1 plus 1.

2. je samska

Torej…?

manj poslušaj, kaj ženske govorijo, raje glej, kaj počnejo, ti bo več jasnega v življenju..[/quote]
Torej, lahko to pomeni še, da ne najde pravega dedca s katerim bi bila zadovoljna in on z njo.
Imamo dve možnosti.

Daj seštej 1 plus 1.

2. je samska

Torej…?

manj poslušaj, kaj ženske govorijo, raje glej, kaj počnejo, ti bo več jasnega v življenju..[/quote]
Torej, lahko to pomeni še, da ne najde pravega dedca s katerim bi bila zadovoljna in on z njo.
Imamo dve možnosti.[/quote]

Kaj če bi se viva nehala pogovarjat o meni v tretji osebi, pa če vaju res kaj zanima, direkt vprašala?
Ziher bi blo bolj ajnfah, pa manj ugibanja na slepo?

Kaj če bi se viva nehala pogovarjat o meni v tretji osebi, pa če vaju res kaj zanima, direkt vprašala?
Ziher bi blo bolj ajnfah, pa manj ugibanja na slepo?[/quote]
Kar novo temo naj odpreta pa bo… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ziher bi blo bolj ajnfah, pa manj ugibanja na slepo?[/quote]
Kar novo temo naj odpreta pa bo… :/[/quote]

Z naslovom:

“ČESA VSE NE VEMO O SKELI; PA JE ZIHER RES”

Ampčak od skele prijateljica bo danes zvečer verjetno spet tam v onem baru…

Daj seštej 1 plus 1.

2. je samska

Torej…?

Govori pa samo o pijancih, perverznežih, maminih sinčkih,…

vse ženske tu pišejo samo o moških odklonih. Zgleda, da majo samo s takimi izkušnje?

Zakaj zenske nosijo push up, magic, … modrce? Moram se kaj napisati?

Pravijo, da jih nosijo zato, da so si všeč v ogledalu. Zaradi sebe, ne zaradi drugih. Zaradi dedcev pa sploh ne.

WB! Vsi naredimo kaj, da drugim ugajamo, ker nam je všeč ta občutek. Pa fajn je občutek, ko se pogledaš v ogledalo in rečeš, vau, dobro zgledam.

Zato, da se naredi tak lep grebenček :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

zgodba je verjetno že resnična, zakaj pa vlečeš vzporednice z forumom je pa najbrž jasno zgolj tebi, verjetno imaš neizmerno željo, da deliš zgodbe v kateri so moški prikazani kot so pač prikazani v tvoji zgodbi z nami…kot vedno ima vsaka medalja dve plati…in vem, da obstajajo moški kot jih opisuješ (v veliki manjšini, pa vseeno) , ampak večina moških se ne obnaša tako , to je pa tudi dejstvo….nauk zgodbe je, da naj se tvoja prijateljica izogiba lokalu kjer se to dogaja ,pa bo mir..[/quote]

A zakaj? Sej se iz avijona vidi, no….mal poglej komentarje…kako je sama kriva, kaj pa rine ven, da
itak ženske to iščejo in hočejo,večina je obsodila samo njo….meni je že ko
sem jo poslušala tale forum takoj prišel na misel…..glede na besednjak in nivo agresivnosti…
In ja, je dejstvo, da se večina moških tako ne obnaša (hvalabogu), pravzaprav menim, da je 90%
normalnih, ampak na žalost je tistih preostalih 10% dovolj, da uničijo večer (in vtis)…kar je spet
popolnoma enako, kot na tem forumu….[/quote]
saj veš zakaj ljudje obsojajo…začutijo šibkost in spustijo nizkotne nagone ki se skrivajo v vsakem od nas na plan….moški se tako obnašajo do žensk pri katerih začutijo šibkost in zagrabijo priložnost…
kot jastrebi…

A zakaj? Sej se iz avijona vidi, no….mal poglej komentarje…kako je sama kriva, kaj pa rine ven, da
itak ženske to iščejo in hočejo,večina je obsodila samo njo….meni je že ko
sem jo poslušala tale forum takoj prišel na misel…..glede na besednjak in nivo agresivnosti…
In ja, je dejstvo, da se večina moških tako ne obnaša (hvalabogu), pravzaprav menim, da je 90%
normalnih, ampak na žalost je tistih preostalih 10% dovolj, da uničijo večer (in vtis)…kar je spet
popolnoma enako, kot na tem forumu….[/quote]
saj veš zakaj ljudje obsojajo…začutijo šibkost in spustijo nizkotne nagone ki se skrivajo v vsakem od nas na plan….moški se tako obnašajo do žensk pri katerih začutijo šibkost in zagrabijo priložnost…
kot jastrebi…[/quote]
In ti si potem kaj, ženska ?

kot jastrebi…[/quote]
In ti si potem kaj, ženska ?[/quote]
zadostuje mi da nisem jastreb kot ti..

Ampak v reali kavsajo jasterbi, beli vitezi bolj malo..

Ja…ampak mrhovino….

Vse je v obnašanju in signalih, ki jih ženska oddaja. Včasih res naletiš na kretena, samo bodi brez skrbi, da ne na toliko. Verjetno se ta tvoja prijateljica ne zna primerno obnašat, nekaj dela narobe, pa potem smatrajo, da je lahka tarča.
Sem prepričana v to. Enostavno takoj od začetka ignoriraš, pijače ne sprejmeš, se ne igraš z očmi, se ne nastavljaš itd., govorica telesa je precej pomembna, pa bo tudi težav precej manj.

Vse je v obnašanju in signalih, ki jih ženska oddaja. Včasih res naletiš na kretena, samo bodi brez skrbi, da ne na toliko. Verjetno se ta tvoja prijateljica ne zna primerno obnašat, nekaj dela narobe, pa potem smatrajo, da je lahka tarča.
Sem prepričana v to. Enostavno takoj od začetka ignoriraš, pijače ne sprejmeš, se ne igraš z očmi, se ne nastavljaš itd., govorica telesa je precej pomembna, pa bo tudi težav precej manj.[/quote]
Absolutno. Tako kot obstajajo zenske, ki delujejo nedostopno, druge s svojim koketiranjem oddajajo obratne signale.

Sem prepričana v to. Enostavno takoj od začetka ignoriraš, pijače ne sprejmeš, se ne igraš z očmi, se ne nastavljaš itd., govorica telesa je precej pomembna, pa bo tudi težav precej manj.[/quote]

Težko. Punca je svetovljanka….bila je povsod po svetu, žurala po prekoceankah…klubih….se zna
obnašat v vsaki situaciji, v vsaki družbi.
Edino “napako”, ki ji jo lahko prisodim je ta, da je malo preveč prijazna. Mogoče profesionalna deformacija
(dela v turizmu) …skoraj ne zna biti ostra ali nesramna.
Nikakor pa ni koketa, obnaša se normalno, tudi oblači se normalno.

In ta “napaka” privlači tiste, ki niso sposobni samokontrole. Zato se bo morala naučti, da ni dobro biti do vseh prijazen, ker to potem ljudje doživljajo kot naivnost in šibkost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close