Zdej pa zares
Hm, glede otrok naj Primož pove, a jaz srečanja razumem tako, da so seveda tudi otroci. Našo punco sem že vprašala, če gre z menoj in je rekla: “Itak.” Kaj sploh sprašujem?
Je pa res, da to pomeni še nekaj več za Primoža, na zadnjem srečanju so bili zelo zamoteni z delavnicami in medenimi hišicami, na prejšnjih z risankami…
LP Mimi
Hej!
Mislim, seveda se lahko tudi motim, da srečanja ne bo.
Primož se nič ni oglasil, da bi definitivno potrdil in tudi me se nismo za pripravo dobrot prav nič dokončno zmenile. 15. september bo čez 3 dni.
Če katera kaj več ve, nai se, prosim, oglasi.
Verjetno že pridno kuhate razne marmelade in pripravljate shranke za ozimnico :)))
Lep jesenski pozdrav Babi
O, Babi, kaj bi dala, da bi res bilo srečanje, da bi ti (s sestro) res prišla in res prinesla caponato… Že ko sem prvič pri tebi brala o tem, so se mi svetile oči. Tega še nikoli nisem videla, doma takšne zelenjavne kuhe ne obrajtajo preveč, tako se nekako težko pripravim, da bi vse to naredila samo zase 🙂 Res bi pa rada poskusila. Tudi tvoje bruskette…
LP Mimi
V petek ob 3 popoldan se bo začelo, kaj od tega “zdravega” bomo delali pojma nimam, ampak mislim, da bo losos – Danica, pa kakšna hobotnica 🙂
No to pa bo zdravo, ker so se tudi v službi pritoževali, da bi morali kaj konkretnega pripraviti.
Več pa jutri po sestanku.
primož
Forum je zaprt za komentiranje.