Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Zdej pa zares

Zdej pa zares

In opravičilo za takšno dolgo zamudo, Danica mi je potrdila en termin: v petek 15. septembra.

Ste za srečanje? Spet ideje prepuščamo uporabnikom in jasno Babi 🙂

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Vedno ZA!!

Jaz sem tudi za vendar sem v tem terminu v Nemčiji na sejmu tako, da ne bom mogla. Če pa bo kakšna sprememba, da bi bilo teden, prej potem pa zelo rada pridem. Žal mi je ker že drugič nekako ne uskladim te zadeve. Lep pozdrav iz Lj.

Super. Torej smo spet pri Miele v Trzinu, ali ne? Super, super….
LP Mimi

Jaz sem za.

Upam, da bomo do takrat preživeli to vročino.

LP Mateja

JA, samo mislim, da ne bomo mogli prestaviti na noben termin, ker imajo pri Miele že vse zasedeno z raznoraznimi predstavitvami. saj veste kako je s tem, ko ti dajo prostor brezplačno, pa še kaj zraven, potem se moramo kar mi njim prilagoditi.

Torej kaj bi za to obdobje pripravljali.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Svojo udelezbo sem do zdaj potrdila ze 2x-Prvic mi ni uspelo.Drugic sem peljala 4 pevke z Bleda in smo se spotoma ustavle v Trzinu, pa nasle samo prazen parkplac, je bla ze huda ura.,,,v tretje gre pa menda rado.DA, ZA DVE.
lp

Če sem v LJ, vsekakor.

Jaz sem za……………………..ja ja……………..

Jaz sem pa na dopustu takrat :-((

Lp, Petra

Jaz sem tudi za. Z veseljam se pripravljena tudi kaj pripravit. Mogoče kakšen štrudelj. Se že veselim.
Marta

Ali katera zna narediti idrijske žlikrofe in je pripravljena to pokazati? Ne vem, zakaj sem se zapičila v tole, saj vem, da je veliko dela, pa vseeno. Iz teksta preprosto ne moreš vedeti, kako tisto zaviti in pritisniti s kuhalnico, povsod je rečeno, da ti mora nekdo pokazati.

Marta, bravo za študelj.
LP Mimi

o Mima..super ideja.

Jaz pridem

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

jz bi šla tudi, nism še bila, a gre katera iz ljubljane pa bi imela še en plac frej v avtu

LP

haj… do zdaj sem samo brala, kako ste se imeli, zdaj bi pa tudi jaz prišla enkrat na to srečanje… prijavljam 2 osebi

Jaz jih sicer znam narediti, ker sem od tam doma, lahko bi pa rekla mami, da pride pokazat. Sem pri izdelavi žlikrofov bolj počasne sorte, jih delam maksimalno 2x laetno. Da ne pozabim, kako se jih naredi. Kdaj približno pa naj bi to bilo? Ob kateri uri? Ker, če je za, mora priti iz Idrije.

Jaz jih sicer znam narediti, ker sem od tam doma, lahko bi pa rekla mami, da pride pokazat. Sem pri izdelavi žlikrofov bolj počasne sorte, jih delam maksimalno 2x letno. Da ne pozabim, kako se jih naredi. Kdaj približno pa naj bi to bilo? Ob kateri uri? Ker, če je za, mora priti iz Idrije.

Še vedno je datum potrjen, torej z idejami na plan, kaj je za september kaj posebnega?

ALi pa izberemo kar nam najbolj diši.

Primož

Hej!

Upam, srčno upam, da bom lahko prišla, se srečala s tistimi, ki jih že poznam in spoznala še nove navdušence:)))

Ideja z žlikrofi… suuper!!!

Vsem prisrčen pozdrav z obale Babi

Sem spregledala? Kje bo to srečanje? Žlikrofi so sijajna ideja. Sem jih imela kratke urice prej še polna usta. Pa nisem od tam doma.

lp

Loni, super. Za ta prave ure bo povedal Primož, jaz lahko povem za prejšnja srečanja. Običajno smo se zbrali tam nekje po 15. uri, kakor je katera lahko, pa do večera. Priznam, da doslej še nisem odslužila pospravljanja ali pomivanja, tiste z otroci se večina poberemo tam okoli osmih. Pa bodo že zrasli in potem bomo tudi me pospravljale, častna pionirska :-))
Tudi Babi se pripelje iz Kopra…
LP Mimi

Bom vprašala mami, če je za. Saj zdaj je itak v penziji in ni vezana na delovnik, jaz bi šla pa malo prej iz službe.

Glede na to, da je jesen lahko pokažemo kako se vlaga.

Jaz se javim za marmelado. Skuham marmelado iz 1/2 kg sadja. Potem ja lahko hitro namažemo na kakšen kruh ali palačinke, da ne bo šla v nič.

LP Mateja

Super za marmelado, to bi tudi jaz rada videla. Namreč saj jo delam, znajdem se po nasvetih s foruma, a bi res rada videla v živo še koga drugega. V nič pa ne bo prišla, nič se bat…

In ideja o vlaganju je res v redu, res paše v ta čas. Pri nas doma praktično nimamo nobenega sadja ali zelenjave, kar je že, je v mini količinah niti za sproti. Tako žal ne morem ponuditi kaj prida. Razen če narabutam, hehe :-)) Bi pa zelo rada videla, kako druge delate te stvari…
LP Mimi

Pridem, ker je bilo vedno tako super luštno in prijetno z vami.
mmmmmmmmmm jaz bi spet kaj morskega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close