Zdej pa zares
In opravičilo za takšno dolgo zamudo, Danica mi je potrdila en termin: v petek 15. septembra.
Ste za srečanje? Spet ideje prepuščamo uporabnikom in jasno Babi 🙂
Primož
JA, samo mislim, da ne bomo mogli prestaviti na noben termin, ker imajo pri Miele že vse zasedeno z raznoraznimi predstavitvami. saj veste kako je s tem, ko ti dajo prostor brezplačno, pa še kaj zraven, potem se moramo kar mi njim prilagoditi.
Torej kaj bi za to obdobje pripravljali.
primož
Ali katera zna narediti idrijske žlikrofe in je pripravljena to pokazati? Ne vem, zakaj sem se zapičila v tole, saj vem, da je veliko dela, pa vseeno. Iz teksta preprosto ne moreš vedeti, kako tisto zaviti in pritisniti s kuhalnico, povsod je rečeno, da ti mora nekdo pokazati.
Marta, bravo za študelj.
LP Mimi
Še vedno je datum potrjen, torej z idejami na plan, kaj je za september kaj posebnega?
ALi pa izberemo kar nam najbolj diši.
Primož
Loni, super. Za ta prave ure bo povedal Primož, jaz lahko povem za prejšnja srečanja. Običajno smo se zbrali tam nekje po 15. uri, kakor je katera lahko, pa do večera. Priznam, da doslej še nisem odslužila pospravljanja ali pomivanja, tiste z otroci se večina poberemo tam okoli osmih. Pa bodo že zrasli in potem bomo tudi me pospravljale, častna pionirska :-))
Tudi Babi se pripelje iz Kopra…
LP Mimi
Super za marmelado, to bi tudi jaz rada videla. Namreč saj jo delam, znajdem se po nasvetih s foruma, a bi res rada videla v živo še koga drugega. V nič pa ne bo prišla, nič se bat…
In ideja o vlaganju je res v redu, res paše v ta čas. Pri nas doma praktično nimamo nobenega sadja ali zelenjave, kar je že, je v mini količinah niti za sproti. Tako žal ne morem ponuditi kaj prida. Razen če narabutam, hehe :-)) Bi pa zelo rada videla, kako druge delate te stvari…
LP Mimi
Forum je zaprt za komentiranje.