Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zdegenerirana slovenska sodrga, verjame plačanim predvililnim anketam

Zdegenerirana slovenska sodrga, verjame plačanim predvililnim anketam

Odgovor na objavo uporabnika
jao jao, 13.02.2022 ob 08:38

gibanje smo posrani, 13.02.2022 ob 08:33

Anonimno 8303, 13.02.2022 ob 08:16

Saj isto je tudi z mediji. Recimo to Gibanje Svoboda ali karkoli je že. Nekdo plačuje zelo lepo vsoto, da so vsak drugi dan na naslovnicah, ko v resnici sploh ni razloga za to.

jaz bi to gibanje prej imenoval gibanje smo posrani. kakšna sbvoboda je to, ko golob nosi masko čez sva usta in spoštuje vse protiustavne in protizakonite ukrepe doiočene z protiustavnimi odloki. normalnemu človeku že to pove dovolj o tej strani in o tem kakšne cilje ima. zgolj te da poride na oblast in potem bo najbrž takoj obvezno cepljenje, kot bodo rekli gospodarji iz tujie

Golob je jasno povedal, da verjame znanosti in da se je takoj cepil.

Se vidi, da ni neumen.

No no, janševčki. Saj vam bo vaša anketa, ki jo razpošiljate po gospodinjstvih, dala prave rezultate. Anketa v stilu: koga si želie za prihodnjega prednika vlade – izbiraj med: 1. Janez Janša, 2. Janez Janša, 3. Janez Janša, 4. Janez Janša, 5. Janez Janša. Ni vrag, da ne pokaže prav.

Že zam besednjak teme razkriva da piše pripadnik slovenske “žlahtne desnice”. In ja, komur je tak tip komunikacije pri srcu ima vsekakor razlog, da voli zanje.

Oni, “konzervativnejši”, ki imamo raje nek “kulturni” dialog, pa se takih pač v čim širšem loku ogibamo.

naš glas v nađši druđžini od vseh dobi edino resni.ca ki se edina zavzema za svobodo in proti cepljenju, vsi drugi so navadbne pičke in mutobariči, mal bi mal ne bi odvisno kok se jim zdi da bi jih kdo volil. čew ne bo reni.ca bo obvezno cepljenje, zapmnite si antivakserji

resni.ca dobi glas, 13.02.2022 ob 10:09

naš glas v nađši druđžini od vseh dobi edino resni.ca ki se edina zavzema za svobodo in proti cepljenju, vsi drugi so navadbne pičke in mutobariči, mal bi mal ne bi odvisno kok se jim zdi da bi jih kdo volil. čew ne bo reni.ca bo obvezno cepljenje, zapmnite si antivakserji

Zakaj bi se nekdo, ki verjame v znanost in se je prvi cepil, zavzemal proti cepljenju, seveda še ni jasno.:))) Itak da bodo zdaj vsi rekli, da niso za obvezno cepljenje, saj to pravi tudi JJ, ampak bodimo realni, kako dejansko bo, se bo šele videlo.

Po svetu je ravno levica za obvezno cepljenje, desnica pa proti. In pri nas bo isto, desnica itak vedno oponira razvoju in znanosti. To, kar je bilo zdaj glede ukrepov, ni še nič kar se pripravlja jeseni, če bo na oblasti levica. Kar meni, ki sem 3x cepljen itak ustreza, da končno pometemo z anitivakserji, se vsi cepimo in zaživimo normalno. Moj glas gre Golobu.

Golob v resnici ni cepljen ali pa je lažnivec. Ali pa celo oboje.

Ker znanost s tem covidom in strupenimi zvarki nima popolnoma nič skupnega. Da nekdo po dveh letih vseh teh laži, prevar, medijske cenzure trdi, da verjame v vse to in da je to znanost, je debil ali lažnivec.

majestic, 13.02.2022 ob 10:28

Po svetu je ravno levica za obvezno cepljenje, desnica pa proti. In pri nas bo isto, desnica itak vedno oponira razvoju in znanosti. To, kar je bilo zdaj glede ukrepov, ni še nič kar se pripravlja jeseni, če bo na oblasti levica. Kar meni, ki sem 3x cepljen itak ustreza, da končno pometemo z anitivakserji, se vsi cepimo in zaživimo normalno. Moj glas gre Golobu.

Sanja svinja kukuruz…ni cilj nazaj v staro, cilj je naprej v novo. Kaj sploh pomeni verjeti v znanost.? Kam nas je vera v znanost pripeljala v dveh letih se lepo vidi.

ali morate res v vsako temo privleči covid.

covid bo sčasoma izzvenel, že omikron je manj nevaren…sčasoma bo res le kot prehlad.

bedaki na oblasti, ki jih boste antivakserji volili, ker vas je strah ene navadne inekcije, bodo pa ostali.

kaj zna Stevanović razen tega, da govori tisto kar je antivakserjem všeč?

Resnica o strupenih zvarkih. Zaupajte v znanost.

https://www.facebook.com/groups/vseslovenska.vstaja.naroda/permalink/675764400218386/

Robi650, 13.02.2022 ob 11:09

Resnica o strupenih zvarkih. Zaupajte v znanost.

https://www.facebook.com/groups/vseslovenska.vstaja.naroda/permalink/675764400218386/

še enkrat:

ZDEGENERIRANI SLOVENCI, 13.02.2022 ob 08:03

tele nore defektne zdegenerirane slovenčke pa tud korona natega očitno ni spravila k pameti. predvililne ankete so plačane, to deluje tako, da kdor več plača ima višji procent. in potem gre blesavo govedo volit tistega, za katerega je kupljena lažniva abketa dejala, da ima največ podpore, skratka predvolilna anketa, ki je v većini primerov mastno plačana goljufiva in lažniva, določi izid volitev.

debil , vem, da tega ne zmoreš prežvečiti.
VELJA ZA VEČINO VAS, NE ZA VSE.

Isto je bilo pred leti z Jankovićem, mediji so ga popularizirali, vsak dan delali ankete.Ravno s tem so ga rušili.

če bo volilna udeležba visoka, bo sds-ovcem odklenkalo…

končno!

Ravam se po občutku. Ves čas mi je Golob dajal občutek, da je vreden, da se za njega voli. Če tudi ankete tako pravijo, se malo bolje počutim. Če bi govorile obratno, se ne bi ozirala na njih.

jhgufufl, 13.02.2022 ob 11:20

če bo volilna udeležba visoka, bo sds-ovcem odklenkalo…

končno!

Volilna udeležba bo visoka, vsaj precej višja kot  pri prejšnjih, predprejšnjih volitvah. Bere se, sliši se, da se ljudje mislijo udeležit volitev. Poznam kar nekaj ljudi, ki niso nikoli šli na volitve. Tokrat pravijo, da gredo sigurno. Torej, ljudem je la mar, si želijo nove vlade.

Priznam, da smo ljudje na splošno ovce. Vsaj nekateri se zavedamo, da ni bistvene razlike med desno, levo, zeleno  in da je vse le predstava za naivneže. Kot je bilo duhovito povedano že zgoraj.

Kljub zavedanju včasih pademo v igro. Če bi bile volitve kakšen mesec nazaj, bi takoj obkrožila Goloba. Tako lepe kravželjčke ima, pameten in sposoben je, imeli smo relativno poceni elektriko, nov obraz je. Nekateri se vsaj zavedamo, da smo včasih ne racionalni.

Pademo not, 13.02.2022 ob 12:07

Priznam, da smo ljudje na splošno ovce. Vsaj nekateri se zavedamo, da ni bistvene razlike med desno, levo, zeleno  in da je vse le predstava za naivneže. Kot je bilo duhovito povedano že zgoraj.

Kljub zavedanju včasih pademo v igro. Če bi bile volitve kakšen mesec nazaj, bi takoj obkrožila Goloba. Tako lepe kravželjčke ima, pameten in sposoben je, imeli smo relativno poceni elektriko, nov obraz je. Nekateri se vsaj zavedamo, da smo včasih ne racionalni.

No, kaj ti je pa pri Janši všeč?

Res, le kako lahko nekdo verjame, da so na telefon dobili 20% ovc, ki bodo baje volile sds?

Jajotov vzornik. Si to želite za Slovenijo:

Premier Viktor Orbán je prvič omenil možnost izstopa Madžarske iz EU, Uniji pa očita, da vodi sveto vojno, džihad, pod sloganom vladavine prava. https://t.co/3j8y0zHyPK

— Peter Žerjavič, Delo ?? (@ZerjavicDelo) February 12, 2022

jhgufufl, 13.02.2022 ob 12:31

No, kaj ti je pa pri Janši všeč?

Moram zelo dolgo razmišljat. Ja, čevlje ima pa res od nekdaj  lepo očiščene in ne znucane, kot je bila nekoč slika v našem parlamentu. Naši predstavniki so bili sicer kar solidno ugvantani, ampak čevlji pa še od birme.

Golob prehiteva Jajota po desni in levi…žalostno bodo janševiki spet zaplesali.

KOMU VERJAMETE, 13.02.2022 ob 10:43

ali morate res v vsako temo privleči covid.

covid bo sčasoma izzvenel, že omikron je manj nevaren…sčasoma bo res le kot prehlad.

bedaki na oblasti, ki jih boste antivakserji volili, ker vas je strah ene navadne inekcije, bodo pa ostali.

kaj pa znajo desničarji ali levičarji kar stevanovič ne zna. pa poglejmo. po 30 letih so slovenijo ki se ji reče potopljena greznica pripeljali v 40 milijardni puf, uničili zdravstvo, ki seveda že dolgo ne deluje, razen za izbrance, pokradli so vse kar se je dalo, korupcija po tem smo prvi v evropi, kriminal, klientelizem, veze poznanstva, mafija vsepovsod. razpadla država ki deluje samo še na pufih, več milijard na leto.

kako si že zastavil vprašanje, ti bedak in ovčjefukar.  kaj zna stevanovič.

kaj znaš pa ti. nič. iz hrane delaš drek in škodo planetu,

avtor teme, deluješ zadet v glavo ampak to ni pri vas iz jajohojsaste nora24tv greznice itak nič novega…

Redno dobivam na mail in tudi kličejo me za ankete od ninmedije in mediane, al kaj so že in mislim, da so mi tud za to anketo poslali mail…,

Enkrat je bila telefonska anketa, kako ocenjejute delo vseh strank, ki so v parlamentu, od 1 do 10 in je ta ki me je klicala prišla do s(d)s greznice…, odgovoril sem ji, samo trenutek…, šel do wc in pljunil…, vprašal sem jo, a je možna ocena minus 100… Od takrat me niso več klicali, mi pa pošiljajo praktično 2x na mesec ankete in ne samo politične… , tudi o zadovoljstvu bivanja in oceni pdjetij energetika itd… Noben me ne plača za to anketiranje.., čisto naključje, da sem se našel med anketeranci…

Če kdo kupuje te ankete jih kupuje edino s(d)s greznica preko njihove nora24tv…

Edina realna anketa so volitve. Tale ankete so pa totalen mimosunek, saj niti ena ni realno napovedala rezultatov.

Se bo pa Saruman še bolj levo radikaliziral do volitev. Kar pomeni, da izgubi nekaj glasov sredine in vzame nekaj KUl-u?

si bedak z drekom v glavi, 13.02.2022 ob 14:05

kaj pa znajo desničarji ali levičarji kar stevanovič ne zna. pa poglejmo. po 30 letih so slovenijo ki se ji reče potopljena greznica pripeljali v 40 milijardni puf, uničili zdravstvo, ki seveda že dolgo ne deluje, razen za izbrance, pokradli so vse kar se je dalo, korupcija po tem smo prvi v evropi, kriminal, klientelizem, veze poznanstva, mafija vsepovsod. razpadla država ki deluje samo še na pufih, več milijard na leto.

kako si že zastavil vprašanje, ti bedak in ovčjefukar.  kaj zna stevanovič.

kaj znaš pa ti. nič. iz hrane delaš drek in škodo planetu,

Zelo primitiven komentar, a ne znaš odgovoriti na vprašanje, ki ti ga je nekdo postavil in moraš obračati besede in filozofirati o človekovi prebavi, ali kaj?  Tudi mene zanima, kaj vidite na tem Stevanoviču oziroma, ali verjamete, da lahko neka država z razsutim zdravstvenim sistemom reče “ne, mi pa se tega ne gremo, kot edina država na svetu ne bomo izvajali ukrepov za zajezitev virusa, mi bomo 10 novih krematorijev zgradili in se delali, da pri nas virusa ni”?  Kaj Stevanovič obljublja na področju financ, gospodarstva…..?  Kaj?

Ampak ne, ti raje o dreku razglabljaš, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close