Zdaj že Počivalo grozi z obveznim cepljenjem zaposlenih v državni upravi
Kaj, ko bi se ta gnoj brigal za gospodarstvo? Tega tipa živega videt ne morem! Že ko govori, človeka srat prime. Fuj, za skozlat.
In za posrat.
Vprašanje “koliko časa še” sploh ni na mestu. Zdaj nam je najbrž že vsem jasno, da se ta posiljevalska tiranija ne bo NIKOLI končala.??
In kar je najbolj žalostno – tudi, če se vlada zamenja, ne verjamem, da bo kaj drugače, kar se tiče posiljevanja s cepljenjem…
Para Bellum, 10.09.2021 ob 08:19
Kaj, ko bi se ta gnoj brigal za gospodarstvo? Tega tipa živega videt ne morem! Že ko govori, človeka srat prime. Fuj, za skozlat.
In za posrat.
Vprašanje “koliko časa še” sploh ni na mestu. Zdaj nam je najbrž že vsem jasno, da se ta posiljevalska tiranija ne bo NIKOLI končala.??
In kar je najbolj žalostno – tudi, če se vlada zamenja, ne verjamem, da bo kaj drugače, kar se tiče posiljevanja s cepljenjem…
Dihaj!
Vse se 1x konča. Res deluje precej kaotično, sploh ta medsebojna sovražnost, malo se distanciraj od teh vsebin. Živčkanje škodi!
Ja, hudič no, saj se hočem distancirat, pa to cepljenje iz vsakega grma in konzerve ven skače!!?? Izza vsakega vogala!
Poročil nočem gledat, ker 90% cajta namenjajo posiljevanju s cepljenjem, pri zajtrku hočem v miru prebrati novice in vsepovsod na spletnih straneh sami prassci in njihove grožnje! Temu se človek ne more izognit. In se težko distancira.
Mah… klinc jih gleda, opice zastraševalske!!???
ta na pol mižeči jebiveter omogoča jajatu to norijo, ki jo je naredil od petka 13.3 gospodovega leta 20 dalje v Sloveniji.
Drugače sicer ne bo nič kar se cepljenja tiče pa, če se še 10 vlad zamenja ampak sovraštva med ljudmi pa definitivno ne bi bilo takšnega kot ga je naredil pacient v tem letu in pol. Sicer pa pacient takšne ljudi kot je on imenuje politično truplo..
CrazY FroG ?, 10.09.2021 ob 08:42
? ne spremljaj medijev, ne hodi mimo grmovja in ne odpiraj konzerv. Vrti si glasbo, ki ti ustreza. Pojdi v gozd/planino, uživaj svežo hrano ?
glede vogalov pa ni pomoči??. Stay strong! ??
ne moreš mižat, treba se je boriti, treba je na proteste in tem p r a s c e m f a š i s t i č n i m dati jasno vedeti da nismo po župi priplavali
Spoštovana
Para Bellum ne žali politika, je kaznivo.
Pardon, menda ni šlo skozi.
G. Picivslsek je tudi meni povzročil pri jutranjih poročilih da mi je kava jusknila od smeha iz ust.
Je izjavil
Ne, mislite da bomo spet zapirali ker ne bomo.
Ne G. Picivslsek mi to ne mislimo, ker to vemo že kačo časa pred vami.
Delamo zdravi, brez dneva bolniske in karantene, ljudje, ki so se cepili oziroma, želeli cepiti bodo zdravi saj zato je cepljenje a ne.
Zdravi vemo, da moramo delati. Marsikdo pa navija, delo od doma in zapiranje in plače za nič dela. Mhm.
In to si želijo cepljeni, na račun izgovorov necepljeni.
Ne na moj račun, ki delam brez dneva bolniske in sem zdrava že ne.
Para Bellum, 10.09.2021 ob 08:31
Ja, hudič no, saj se hočem distancirat, pa to cepljenje iz vsakega grma in konzerve ven skače!!?? Izza vsakega vogala!
Poročil nočem gledat, ker 90% cajta namenjajo posiljevanju s cepljenjem, pri zajtrku hočem v miru prebrati novice in vsepovsod na spletnih straneh sami prassci in njihove grožnje! Temu se človek ne more izognit. In se težko distancira.
Mah… klinc jih gleda, opice zastraševalske!!???
V skandinaviji je korona tretjerazredna tema. So pač dobro precepljeni in živijo podobno kot pred korono. Ampak pri nas ljudem to pač ni jasno.
jaampak, 10.09.2021 ob 08:44
ne moreš mižat, treba se je boriti, treba je na proteste in tem p r a s c e m f a š i s t i č n i m dati jasno vedeti da nismo po župi priplavali
Seveda.
Revolucija se začne tam, ko se konča zaupanje.
Sam, če izgubiš samga sebe, ni to zame nobena prednost! Gledat brez da mežikneš zna bit psihadelično! Tk, da ustavte se zadihajte, naj vm ne vzamejo vas samih. Za koga se bote pa borili, če se izgubite?
Če kdo rabi pomoč zaradi fašističnega cepilnega nasilja ali diskriminacije:
Pozdrav soncu, 10.09.2021 ob 08:45
Spoštovana
Para Bellum ne žali politika, je kaznivo.
Pardon, menda ni šlo skozi.
G. Picivslsek je tudi meni povzročil pri jutranjih poročilih da mi je kava jusknila od smeha iz ust.
Je izjavil
Ne, mislite da bomo spet zapirali ker ne bomo.
Ne G. Picivslsek mi to ne mislimo, ker to vemo že kačo časa pred vami.
Delamo zdravi, brez dneva bolniske in karantene, ljudje, ki so se cepili oziroma, želeli cepiti bodo zdravi saj zato je cepljenje a ne.
Zdravi vemo, da moramo delati. Marsikdo pa navija, delo od doma in zapiranje in plače za nič dela. Mhm.
In to si želijo cepljeni, na račun izgovorov necepljeni.
Ne na moj račun, ki delam brez dneva bolniske in sem zdrava že ne.
Tudi jaz spadam med zdrave. Med tiste, ki smo med epidemijo delali v službi in se striktno držali vseh ukrepov. Covid me do zdaj še ni dobil.
AMPAK!!!!
Ravno nas imajo najbolj na piki! Veliko bolj kot tiste, ki so preboleli. Nekaj ljudi poznam, ki so zdravi, pa so rekli, DA SE BODO POSKUSILI ZANALAŠČ OKUŽITI, KER CEPILI SE NE BODO!!!!!
Eto, do kam je ljudi prignalo to diktatorsko posiljevanje s cepljenjem!!! Da bi se prassci zamislili, to pa ne…
Biden je dal ukaz da se morajo vsi drzavniki cepit.
Samo vprasanje casa,kdaj bo tud tuki enako.
Ps.
VSI BOMO CEENI
KAJ MISLITE,DA SO SE SLI VSO TOLE ZAJEBANCIJO ZASTONJ.
DA PO VSEM TEM.DA BOJO REKLI
OK NI SE TREBA CEPIT.
JA PA JA. NIKOLI.
TO BI BIL ZIV PORAZ ZA NJIH.DA JIH JE NAVADNA RAJA PREPRICALA V NECEPLENJE.
ZAVIHAJTE ROKAVE.
DRUGACE BOSTE SE PLACEVALI TEST.
DOBRONAMERNO
robi567, 10.09.2021 ob 10:06
Tiranija se bo končala, ko več ne bo imela učinka.
Dokler s testi in tem strupenim zvarkom lepo služijo in izpolnjujejo fašistične ukaze, bodo izvajali tiranijo.
Ljudje odločajo ali se pustijo izsiljevati ali pa ne.
Ali bi cepljenje pri tebi lahko sploh naredilo kakšno škodo? Težko.
Forum je zaprt za komentiranje.