zdaj pa že meni gre na K
Ah, ne ne ne. TI si kriva!
pojdi lepo v lasnosti zaslona na zavihek za ohrajevalnik zaslona in tam eee, odklj… raz… emmm, mo v glavnem odstrani kljukico desno od nastavitve minut, kjer piše – ob nadaljevanju pokazi pozdravni za:. Kaj je to “pozdravni za:” sicer ne vem ampak pomaga.
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGG
Prosim lepo, če je računalnik služben, je pravilno, da se zaklene praktično po minutki ali dveh in je to mogoče nastavil skrnik omrežja (=administrator), če je modro razmišljal.
Ali bi rada, da se kdo vsede za tvoj računalnik in v tvojem imenu pošlje odpoved, zradira 100 vknjižb, nakaže nekomu denar, ta čas pa ti nič hudega sluteč opravljaš veliko potrebo … npr. mirno piješ kavico?
Za doma je pa res vseeno…
Ljubi moji, rač je domač, bolj domač niti ne more biti kot je, in to se mi ne zgodi po par minutah mirovanja ali kajkoli, ampak kar tako med brskanjem po forumi. Preglejuje, strani in sem prijavljena kliknem na temo in HOP več nisem prijavljena…In to se mi zgodi dnevmo 1 ali pa večkrat. Prej se mi je zgodilo na 4 dni 1x.
Ali je lahko kriv router? Ker to mi je jasno, da ko se enkrat odselim iz enega na drugi rač da se na druge,m avtomatski moram prijavit (ker je prej bil ugašnjen) pa čeprav sta povezana prek iste linije.
Še kaka ideja?
Forum je zaprt za komentiranje.