Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj bom morala plačevati

Zdaj bom morala plačevati

Jaz bom morala sinu zdaj plačevati študij, ker se kljub temu, da ima vse pogoje za Ekonomsko fakulteto, noče vpisati vanjo ampak si je izbral neko zasebno verzijo na daljavo, ki pa je plačljiva. Pravi, da ne bo laboratorijska podgana in da naj kar lepo plačam, če sem ga pa vpisala v gimnazij in ne v šolo za elektrotehnika, ki mu je bila všeč.

In zdaj bo, kljub temu, da je moškega spola doma gledal žajfnice? Ni edini. Veliko jih bo v letošnjem šolskem letu ostalo doma. Tako lepo so ponavljali geslo: “Ostani doma.” In zdaj bodo zares ostali doma. Toda zdaj jim to ne bo več všeč.

Odgovor na objavo uporabnika
V za Vendetto, 11.08.2021 ob 09:36

Jaz bom morala sinu zdaj plačevati študij, ker se kljub temu, da ima vse pogoje za Ekonomsko fakulteto, noče vpisati vanjo ampak si je izbral neko zasebno verzijo na daljavo, ki pa je plačljiva. Pravi, da ne bo laboratorijska podgana in da naj kar lepo plačam, če sem ga pa vpisala v gimnazij in ne v šolo za elektrotehnika, ki mu je bila všeč.

Pa lahko objasniš zadnjo poved? Zakaj ga nisi spodbujala pri njegovih željah? Zakaj na gimnazijo in ne na program elektrotehnik?

Dragi sin. Srednja sola in faks nista obvezni. Izvoli se spokat delat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close