Zdaj bo delta Covid sev pri nas že avgusta!!!
Neprijavljena, 03.07.2021 ob 22:23
pri meni, 03.07.2021 ob 18:06
Robi567, 03.07.2021 ob 17:52
Ljudje so umirali zaradi drugih bolezni, katerim so zaradi koronskih podkupnin pripisali oznako Covid.
Še namerno so ljudi pustili umreti, ker se jim je genocid izplačal.
No, vprašam te. Od 4500 uradnih smrti od covida, ki jih beležimo v SLO , koliko misliš, da je resničnih?
Glej, kot sem prej napisala, poznam ljudi, ki so umrli od covida. Ja, ok, bolj kot ne, vsi v zrelih poznih letih.
Ampak pri drugem delu, ko opisujem posledice covida in dva mlada človeka, ena moja hči , popolnoma zdrava, brez kakršnihkoli kroničnih bolezni ipd., še tri mesece po okužbi se bori z vnetjem očesnega živca, ne vidi…:( .Njen partner , zdrav človek z blago astmo – dvakrat so ga na urgenci reševali… 🙁
Tu pač potegnem črto. In me ne briga pisanje o fašistih in drugih izmih.
Še enkrat.
Koliko je po tvoje pravilna št. smrti od covida v SLO ?
In drugo – kaj meniš, kako bi se tvoje generalno razmišljanje spremenilo, če bi se kaj podobnega, kar opisujem, zgodilo tvojim najbližjim?
Še tole povem. Ko ni bilo take izkušnje kot sem jo na žalost doživela, sem bila ZELO nevtralna. Pomeni, da se nisem blazno opredelila glede ukrepov in ne-cepljenj. Zdaj pa odkrito povem, da mi je izkušnja dala misliti. Se ve, v katero smer.
V Sloveniji imamo toliko smrti ljudi ki so imeli covid. Niso vsi umrli zaradi njega. Eni so, drugi ne. Nekatere so bili tako na koncu, da bi jih lahko v grob spravila tudi kakšna druga okužbe.
Eni so imeli samo znake prehlada, drugim so se stvari zelo zakomplicirale.
Morate pa vedet da so pred tem virusom obstajali tudi drugi respiratorni virusi zaradi katerih se je umiralo ali pristalo v bolnici, zaradi katerih so se popolnoma razredčile vrtčevske skupine ali razredi v šolah. Noben od vas se ni sekiral zaradi tega, ker niso bili vpleteni vaši bljižni. Nobenih ukrepov ni bilo. Vsi ste živeli normalno naprej. Bolnice niso dobivale 8.000 eur in več za vsakega bolnika. DSOji pa so dobivali miloščino še naprej, nobenega pribitka na kovidne bolnike. Le zakaj? Na sezname odpisanih ste pa itak že vsi pozabili. Vam res še ni kapnilo da določena skupina ljudi močno izkorišča ta virus?
Cepivo je plasirano prepozno in ni učinkovito toliko kot je deklarirano. Po drugi strani pa je še v preizkusni fazi, učinki bodo znani šele čez leta. Medtem pa bo prišla različica epsilon, različica gama,…. Vi se boste pa še naprej šli lov na čarovnice.
Morate pa vedet da so pred tem virusom obstajali tudi drugi respiratorni virusi zaradi katerih se je umiralo ali pristalo v bolnici, zaradi katerih so se popolnoma razredčile vrtčevske skupine ali razredi v šolah. Noben od vas se ni sekiral zaradi tega, ker niso bili vpleteni vaši bljižni. Nobenih ukrepov ni bilo. Vsi ste živeli normalno naprej.
Kolikokrat je pa potrebno še napisati, da nikoli prej ni bilo toliko ljudi (po 1300 samo zaradi kovida) zaradi neke bolezni NAENKRAT v bolnicah in to je bil problem, ne pa sam kovid. Če bi hospitalizacijo potrebovalo samo 200 ljudi, kot je ponavadi med respiratornimi boleznimi (višek je bilo eno leto, ko je bilo v celi sezoni hospitaliziranih 700 ljudi- ampak v celi sezoni, ne v enem dnevu), ne bi bilo nobene panike. Tukaj smo pa v enem dnevu imeli cele tedne po 1300 ljudi obolelih za kovidom. A bo šlo to dejstvo v glavo? Zaradi tega vsi ukrepi, da ne bi prišlo do tega, da ne moreš biti sprejet v bolnico, da ne bi ljudje ostajali pred vrati bolnic. Pa tisti dr. Noč je že takrat priznaval v neki oddaji, da ljudje čakajo po hodnikih v bolnici, ker ne pridejo na vrsto, več jih umre kar tam na hodniku. Pa ni bilo nobenih posebnih odzivov. Tega nikoli prej ni bilo!!
Res, česa ne zastopite? Bi radi s hudo dihalno stisko ostali pred vrati bolnice, ker vas ne morejo sprejeti zaradi mase bolnikov not? Dokler gre za imaginarne starce, vam dol visi, ne? Poleg tega so strokovnjaki ugotovili, da tu ne gre za respiratorni virus, covid je kardiovaskularna bolezen, zato vsi kasnejši simptomi, zapleti in težave. Ampak saj nima smisla tole razlagat, svinjam metat bisere je brez veze, vi boste še naprej gonili svojo lastno antipropagando.
Ajko Ajko poletni hit, 04.07.2021 ob 10:36
Ulanbator
Kdo je pa tebe tako prestrašil?
Daj, povej, v katerem delu je zaslutiti strah?
Človek lepo poljudno razlaga problem bolnišnične oskrbe v času covida. Bo šlo?
In vi se imate za visoko inteligentne in poučene.
Jao, jao…. je čist prav napisal, ….kaj čmo metat bisere svinjam…
Zelo zgovorno glede na bedne komentarje.
Pa prosim še razložite od kje vam podatki, da cepljeni pa ne bodo potrebovali bolnišnične oskrbe. A se upate potem odpovedati nadaljni obravnavi v primeru okužbe. Saj pri nas novega seva niti še ni pa se že delajo zaključki kako bo.
Samo pravilo, ki pravi, da osebe, ki prihajajo z območja na rdečem seznamu, morajo ob vstopu predložiti negativni test PCR in se napotiti v desetdnevno karanteno. Test PCR ni nujen za tiste s prebivališčem v Sloveniji, morajo pa vseeno v karanteno. V karanteno ni treba tistim, ki predložijo potrdilo o cepljenju, potrdilo o prebolelosti ali potrdilo o cepljenju za prebolevnike.
Za tiste, ki prihajajo z območij na temno rdečem območju, je po novem obvezna desetdnevna karantena za vse, ki imajo prebivališče v Sloveniji. Tujcem brez prebivališča v Sloveniji vstop v državo ni več dovoljen. Na seznamu sta med drugim tudi med turisti priljubljena Egipt in Tunizija, pa tudi Velika Britanija in Irska.
Sedaj pa mi naj nekdo pove kakšna je razlika med temi osebami. Je ni, vse osebe se lahko okužijo in tudi širijo okužbo naprej. Glede na trenutno precepljenost, saj tudi če bi se vsi želeli cepiti danes nimajo dovolj razpoložlojivih virov, da to storijo. Torej lahko iz tega sklepamo, da nebi smelo prihajati do razlik med necepljenimi in cepljenimi.
Glede na zdravstveno stanje oseb in zdravstvenega vidika med temi osebami ni razlik glede prenosa okužbe. So pa razlike pri možnostih potovanja itd.
Po domače cepljen in okužen pridi nazaj v RS in veselo trosi naprej kar imaš, ali pa necepljen in okužen, takoj v karanteno za 10 dni. Vidite razliko.
Kot je že nekdo povedal, nihče me ni prestrašil. Imel kovid, prebolel, nič hujšega. Razlagam samo, zakaj ukrepi in zakaj lockdowni, ker očitno ne zastopite vzročno-posledične zveze. To, da sem jaz brez problemov prebolel, ne pomeni, da vsi tako prebolijo. Eni rabijo bolnišnično oskrbo, in ne, ne zgolj starci pred smrtjo. In ker je teh, ki potrebujejo bolnico, če se epidemija razplamti, preveč, so posledica ukrepi, da ne bi prišlo do prenasičenosti bolnišnic. Da ne bi posledično prišlo do zapor države, zaprtja lokalov, zaprtja šol itd. itd. Ehhh, biseri in svinje, ja…Če nevednikom razložim, kako stvari stojijo, sem prestrašen.:) Eni očitno še po letu in pol kovida ne veste, zakaj smo imeli ukrepe. Tale forum je postal kot otroški vrtec, sama mularija, pa dve, tri vzgojiteljice, s katerimi se lahko pogovarjaš, hahaha.
kamal878, 04.07.2021 ob 11:23
Pa prosim še razložite od kje vam podatki, da cepljeni pa ne bodo potrebovali bolnišnične oskrbe. A se upate potem odpovedati nadaljni obravnavi v primeru okužbe. Saj pri nas novega seva niti še ni pa se že delajo zaključki kako bo.
Samo pravilo, ki pravi, da osebe, ki prihajajo z območja na rdečem seznamu, morajo ob vstopu predložiti negativni test PCR in se napotiti v desetdnevno karanteno. Test PCR ni nujen za tiste s prebivališčem v Sloveniji, morajo pa vseeno v karanteno. V karanteno ni treba tistim, ki predložijo potrdilo o cepljenju, potrdilo o prebolelosti ali potrdilo o cepljenju za prebolevnike.
Za tiste, ki prihajajo z območij na temno rdečem območju, je po novem obvezna desetdnevna karantena za vse, ki imajo prebivališče v Sloveniji. Tujcem brez prebivališča v Sloveniji vstop v državo ni več dovoljen. Na seznamu sta med drugim tudi med turisti priljubljena Egipt in Tunizija, pa tudi Velika Britanija in Irska.
Sedaj pa mi naj nekdo pove kakšna je razlika med temi osebami. Je ni, vse osebe se lahko okužijo in tudi širijo okužbo naprej. Glede na trenutno precepljenost, saj tudi če bi se vsi želeli cepiti danes nimajo dovolj razpoložlojivih virov, da to storijo. Torej lahko iz tega sklepamo, da nebi smelo prihajati do razlik med necepljenimi in cepljenimi.
Glede na zdravstveno stanje oseb in zdravstvenega vidika med temi osebami ni razlik glede prenosa okužbe. So pa razlike pri možnostih potovanja itd.
Po domače cepljen in okužen pridi nazaj v RS in veselo trosi naprej kar imaš, ali pa necepljen in okužen, takoj v karanteno za 10 dni. Vidite razliko.
O, pa je razlika glede na uradno mednarodno razlago v zvezi s cepljenjem. Cepljeni namreč naj bi bili veliko bolj varni pred okužbo od necepljenih vsaj 8 mesecev, do tu so to potrdile raziskave. Če jaz nisem cepljen, ti pa si, imava zelo različno možnost fasat virus. Jaz celo do 90% večjo možnost kot ti, ki si se cepila. In to je ogromno! Seveda obstaja minimalna verjetnost, da bom jaz iz tujine prišel neokužen, ti pa okužena, ampak gre za res minorno možnost, da se ob isti izpostavljenosti ti okužiš, jaz pa ne.:)
Skratka, glede delta različice je celo ugotovljeno, da cepivo Johnson ščiti tudi pred to različico, za druge še ugotavljajo. Pač svet se skuša spopadat z zadevo kot najbolje zmore, dejstvo je, da bo to sezonski virus in se bo vračal vsako jesensko-zimsko sezono. In zaenkrat ni druge množične variante kot cepljenje, če bi seveda radi ostali odprti.
Ulanbator
In ti si med tistimi, ki se še vedno igraš v tem peskovniku otroškega vrca?
Sploh ne dvomim, da si lani bil med tistimi, ki so maca tovorili polne vozičke sekret papirja in strašili ljudi, kako bomo vsi po.c.li.
Vedno znova in znova potrebujete Cobvid ukrepe, da se učite, kar nimate v sebi.
Osnov higiene in distance, skrbi zase in za svoje zdravje.
Roberta260, 03.07.2021 ob 15:39
Dokler je dovolj naroda glupega, da dela to prostovoljno, smo rešeni. Sebično, s v sebi zaradi teh čutim kanček olajšanja. In ne prisila sploh ni tako daleč stran…….
Več se jih bo cepilo,prej bo prisila za peščico,tako,da upam ,da se jih ne cepi preveč.
ulanbator, 04.07.2021 ob 11:46
O, pa je razlika glede na uradno mednarodno razlago v zvezi s cepljenjem. Cepljeni namreč naj bi bili veliko bolj varni pred okužbo od necepljenih vsaj 8 mesecev, do tu so to potrdile raziskave. Če jaz nisem cepljen, ti pa si, imava zelo različno možnost fasat virus. Jaz celo do 90% večjo možnost kot ti, ki si se cepila. In to je ogromno! Seveda obstaja minimalna verjetnost, da bom jaz iz tujine prišel neokužen, ti pa okužena, ampak gre za res minorno možnost, da se ob isti izpostavljenosti ti okužiš, jaz pa ne.:)
Skratka, glede delta različice je celo ugotovljeno, da cepivo Johnson ščiti tudi pred to različico, za druge še ugotavljajo. Pač svet se skuša spopadat z zadevo kot najbolje zmore, dejstvo je, da bo to sezonski virus in se bo vračal vsako jesensko-zimsko sezono. In zaenkrat ni druge množične variante kot cepljenje, če bi seveda radi ostali odprti.
To je vprašanje, ki ga odgovarjajo iz NIJZ.
“Zaenkrat nimamo dovolj dokazov, da bi lahko trdili, da cepljeni posamezniki ne morejo prenašati virusa, zato si vseeno prizadevajte, da preprečite širjenje. Držite se priporočenih ukrepov.”
Sem po cepljenju takoj zaščiten in zame previdnostni ukrepi ne veljajo več?
“Priporočeni ukrepi še vedno veljajo: npr. vzdrževanje medosebne razdalje vsaj 2m, pravilno nošenje maske, pravilna in natančna higiena rok. Tako kot vsa cepiva, tudi cepivo proti covid-19 ne zagotovi popolne zaščite vsem cepljenim. ”
Uradna pojasnila so jasna in take odgovore sem tudi dobil na zastavljena vprašanja. Ljudje po cepljenju tega več ne spoštujejo.
Ko ti mlada sorodnica skoraj umre zaradi pljučne embolije, zdrav 50 letnik po parih dneh po 2 odmerku umre, prijateljica cel mesec ni mogla ničesar delat, niti spat niti živet ker jo je takk bolela roka po prvem odmerku, na drugega nikoli ne bo več šla, so jo nafilali s protibolečinskimi zdravili in pomirjevali, da je sploh lahko zaspala. Si ne predstavljam take bolečine zaradi katere cel teden ne moreš spat in kakšen strup dajejo ljudem. Ko vse to vidiš in se sigurno na lastne oči prepričaš kakšen strup je to cepivi, ni šans da se kadarkoli cepim ali da dam cepit svoje še majhne otroke. Nikoli in nikdar. Ta virus je in bo skoz med nami, tako kot je gripa, pljučnica, prehladi in druga obolenja. Nekdo zboli npr.za gripo ali pa pljučnico in umre, drugi ne, isto za kovidom kot za katerokoli drugi bolezen.
tipično, 04.07.2021 ob 00:36
Łukasz Pedalski245, 03.07.2021 ob 23:06
tipično, 03.07.2021 ob 20:26
Jutranja rosa, 03.07.2021 ob 20:12
Da ni sram teh javnih panicarjev.
Delam z ljudmi, z masko, komaj diham v tej vročini. Pojavlja se mi piskanje v pljučih, ko spim in se od piskanja zbujam.
A koga briga zame, za moje zdravje in za moje počutje? Ne.
Potem pa slišim, ko smo komaj malo iz plavali iz te panicarske mlake, ki jo pretirano mešajo, da naj trepetamo pred delta virusom.
A ste vi tam gor, ki take info dajete v javnost normalni?
Več ljudem se bo sf. Ukalo od depresije, živcev in straha, ki ga širite.
Začnite normalno živeti in delati in boste zdravi.
Nehajte sejati strah med ljudi, ker se ustvarja panika.
Resnično vam sporočam tam odgovornim, dosti imamo vaše panike in ustvarjanje strahu.
Clovek, ki dela in lahko preživlja družino je zdrav človek.
Ne bo kosila kovid delta.
Kosilo bo brezdelju in obup.
Zamislite se in nehajte straši populacijo.
Tipično za vse, ki niso imeli covida. Po covidu pa druga zgodba…
Pa veš kaj pomeni piskanje v pljučih? Da nimaš kake astme ali alergije, pa ne veš? Meni piska v pljučih, ko delam pod klimo v službi. Komu naj se grem pritožit? Misliš, da je v vseh teh letih kar delam koga zanimalo, da mi klima škodi. Pa delavci za trakom, kjer je stoječe delo. Vprašaj jih kakšno je njihovo fizično zdravje po 10 letih, kako so sklepi v nogah, hrbtenica. Komu se lahko oni pritožijo zaradi stoječega dela? Ti pa jamraš zarad ene maske.
Eno je ko menjaš masko vsaki dve uri kot je zapovedano, tako kot so za določena delovna mesta (npr. kirurgi) nosili že prej. Drugo pa je, ko nosiš 3 mesece eno in isto masko, vso zaprašeno, premočeno in napol strgano, ker vsak si ne more privoščiti tako hitro menjavat maske. Zdaj pa povej kaj je bolj zdravo, brez maske ali nosit tako fuč masko??
Obstajajo pralne maske. Pa tudi veliko mask leze dol pod nos. Te imajo na vrhu take špranje, da se čisto normalno diha. Ne vidim nikakršnega problema. Če nimaš 10e za 50 mask, ker zdaj so že nekaj časa končno po 10e, potem si itak zgubljen primer. Če kdo nosi vso zaprašeno in raztrgano masko, že ne da kej preveč nase. Taki imajo tudi doma vse zaprašeno in raztrgano. Ampak še zmeraj boljš maska, kot brez maske v zaprtih javnih prostorih. Kot vem, od maske še noben ni umrl.
Kdor ima probleme s pralno masko, ima verjetno probleme tudi s pranjem gat. Potem ljudje, ki nimajo za par mask, nimajo tudi za par gat in potemtakem hodijo okoli z zaprašenimi, raztrganimi in usranimi gatami?
To ste tipični novodobni razvajenčki, borci brez razloga, samo zato da se pritožujete. Zeh… Spomni se na to, ko boš star/a in imel/a nekaj modrosti (upam), ti bo jasno o kakih traparijah se pregovarjamo.
Jekleni Kaco je rekel, da samo fpp maske se upoštevajo. Pa tudi še marsikje drugje. Sicer pa če imajo vse te špranje povsod, kje je point nošenja mask, potem nič ne ščiti. Sploh pa večina nas itak nosi pod nosom, to je kao tudi če je nimaš, pa še vedno nismo izumrli.
Ne moremo vplivati na vplačevanje osnovnega zdravstvenega zavarovanja, ker je za to zadolžen delodajalec, ampak nemudoma, bi morali prenehat vplačevat dodatno. Naj se vse skupaj resetira, naj se izbere prava pot, in naj zdravstvo deluje izključno, v dobrobit človeštva. Koliko jih je pripravljeno na ta korak? Morda vse skupaj zveni radikalno, vendar to je dolgoročno gledano prava poteza, oziroma streznitev. Kaj plačujemo? Neskončno čakanje, nadiranje, in neukvarjanje z vsem ostalim nevezanim za covid. Ali smo vsi skupaj normalni?
Mnogi so v krizi, in razmišljajo o zmanjšanju stroškov, mobilni operater, kabelski paket, avto zavarovanje? Le kdo je pomislil na dodatno zdravstveno? Ljudje so v veliki večini primerov lahko vodljive ovce, ki jih prepričaš v cepljenje zaradi 10 dni dopusta, v sosednji državi. Ta civilizacija z takim številom neuporabnih, in neumnih nima prihodnosti!
Nikoli za cepljenje, 04.07.2021 ob 12:32
Ko ti mlada sorodnica skoraj umre zaradi pljučne embolije, zdrav 50 letnik po parih dneh po 2 odmerku umre, prijateljica cel mesec ni mogla ničesar delat, niti spat niti živet ker jo je takk bolela roka po prvem odmerku, na drugega nikoli ne bo več šla, so jo nafilali s protibolečinskimi zdravili in pomirjevali, da je sploh lahko zaspala. Si ne predstavljam take bolečine zaradi katere cel teden ne moreš spat in kakšen strup dajejo ljudem. Ko vse to vidiš in se sigurno na lastne oči prepričaš kakšen strup je to cepivi, ni šans da se kadarkoli cepim ali da dam cepit svoje še majhne otroke. Nikoli in nikdar. Ta virus je in bo skoz med nami, tako kot je gripa, pljučnica, prehladi in druga obolenja. Nekdo zboli npr.za gripo ali pa pljučnico in umre, drugi ne, isto za kovidom kot za katerokoli drugi bolezen.
To je pa najbolj butast komentar tu gor. Povsod zamenjaj izraze za covid s cepljenjem in obratno. Nekdo ti bo povedal pa ravno to. Pa nekaj smrdi pri vsem tem. Vsi samo lapate o nekih hudih posledicah. Glede na to kolk je bilo zmontiranih youtube filmčkov na temo covida, pa še noben ni posnel teh vaših primerov. Bil je en primer v slovenščini ženske, ki je imela stranske učinke. Kaj je zdaj z njo, zakaj ni nadaljevanja? Ves šoder tu gor, ki zbira neke dokaze in ne vem kaj še vse, ni uspel skup spacat teh primerov. Jaz tudi vem za 2, ki sta po cepljenju umrla. Oba dementna in nepokretna. Verjetno tudi kdo zdrav umre ali pa ima dolgotrajne posledice, ne pravim da ni tveganja. Ni pa presežnih smrti, tako da vaši komentarji o strupih, medtem ko se bašete s sladkorji in konzumirate E-je, so neumni. Večina infarktov se lahko pripiše nezdravi prehrani. Vseeno pa se lahko ljudje prenažirajo s cukrom. Da ne govorim o cigaretih in alkoholu. Eno cepivo je kaplja v morje. V naši vasi, kjer se vse razve, je že veliko cepljenih. Letos pogreba še ni bilo, tako da…
Pa a ne privoščiš turizmu, da zopet zalavfa? Kot vem ene naše agencije celo uspejo zopet zapolnit potovanja in kot je videti, ukrepi delujejo. Deltaje pa že pri nas. Ne vem zakaj eni pišejo, da še ni. Če se cepim ali ne, je to moja stvar. Sicer pa več ljudi uničijo droge, alkohol, cigareti, cuker, kot eno cepivo. Jap, slepi ste in spite, zbudili pa se ne boste očitno nikoli.
Plavi, 04.07.2021 ob 13:01
Ne moremo vplivati na vplačevanje osnovnega zdravstvenega zavarovanja, ker je za to zadolžen delodajalec, ampak nemudoma, bi morali prenehat vplačevat dodatno. Naj se vse skupaj resetira, naj se izbere prava pot, in naj zdravstvo deluje izključno, v dobrobit človeštva. Koliko jih je pripravljeno na ta korak? Morda vse skupaj zveni radikalno, vendar to je dolgoročno gledano prava poteza, oziroma streznitev. Kaj plačujemo? Neskončno čakanje, nadiranje, in neukvarjanje z vsem ostalim nevezanim za covid. Ali smo vsi skupaj normalni?
Res je.
To sem tudi sam že večkrat omenil.
Łukasz Pedalski245, 04.07.2021 ob 12:56
Jekleni Kaco je rekel, da samo fpp maske se upoštevajo. Pa tudi še marsikje drugje. Sicer pa če imajo vse te špranje povsod, kje je point nošenja mask, potem nič ne ščiti. Sploh pa večina nas itak nosi pod nosom, to je kao tudi če je nimaš, pa še vedno nismo izumrli.
Ne, če nosiš masko pod nosom ni kao da je nimaš. Ko zakašljaš ali kihneš, mi tvojega smrdljivega zadaha ne prinese direkt v faco. Lahko poskusite doma prvič z masko, drugič brez. Garantiram, da bo razlika očitna. Kaj pravi kaco me ne zanima. Imam tudi ffp2 maske. Eno mam za do 20x. Cene tudi niso več oderuške, že dolgo ne, dobiš jo pod evrom. Eno škatlo s 50 maskami imam že pol leta, pa še ni prazna. Zdaj so po 10e. Na spletu še manj. Zakaj ne bi prispeval k zmanjšannu širjenha virusa, če lahko? Z veseljem kaj storim za druge. Vidim, pa da večina gledate v glavnem na svojo rit.
Glede na to, da je manjšina svetovne populacije prejela 2 odmerka, nekateri enega, nekateri nobenega, in glede na to , da se bo cepljenje ponavljalo najmanj 2x letno, do konca življenja, je definitivno prezgodaj govoriti o dolgoročnih posledicah cepljenja. Bojim se, da je to, kar se dogaja samo uvod v dolgoročno globalno tragedijo.Najobčutljivejši, oziroma ranjivi niso preživeli, vendar se bojim , da posledice cepljenja šele prihajajo? Kdo bo prevzel odgovornost?
Plavi, 04.07.2021 ob 13:18
Glede na to, da je manjšina svetovne populacije prejela 2 odmerka, nekateri enega, nekateri nobenega, in glede na to , da se bo cepljenje ponavljalo najmanj 2x letno, do konca življenja, je definitivno prezgodaj govoriti o dolgoročnih posledicah cepljenja. Bojim se, da je to, kar se dogaja samo uvod v dolgoročno globalno tragedijo.Najobčutljivejši, oziroma ranjivi niso preživeli, vendar se bojim , da posledice cepljenja šele prihajajo? Kdo bo prevzel odgovornost?
Seveda spet nihče ne bo prevzel odgovornosti, saj je cepljenje menda prostovoljno.
Čeprav je v ozadju vsakodnevno maltretiranje, ustrahovanje, diskriminacija, izsiljevanje……je še vedno prostovoljno ravno zato, da nihče ne bo prevzel odgovornosti.
Forum je zaprt za komentiranje.