Zdaj bo delta Covid sev pri nas že avgusta!!!
Od kje helikopterski denar za financiranje covid projekta? Kar naenkrat so bolnice v pozitivi pred pandemijo krepko v minusu. Koliko ljudi je v tem času umrlo od drugih bolezni?Ne glede na vse laži, prišel bo dan polaganja računov. Ne bi bil rad v njihovi koži, tudi večkrat ponovljena laž ne more postati resnica!Ali lahko imajo miren spanec?Diploma, oziroma funkcija ne naredi človeka!
Pravljica385, 03.07.2021 ob 21:42
rok-1, 03.07.2021 ob 21:28
prisilili, 03.07.2021 ob 15:37
Roberta260, 03.07.2021 ob 15:34
Tako, eni gredo k roku itd. Res nas bodo prisilili prasci.
Prisilili? V cepljenje? Daj ne seri. Za enkrat tega pa še ne morejo.
Prisiliti v cepljenje te pa res nihče ne more. Lahko ti predlagajo, lahko te poskusijo podkupovati… a prav prisiliti te nihče ne more.
Rok tebi se na kilometre daleč zavoha, da se v življenju nisi še ničemur pošteno uprl, raje ugajaš okolici brez, da bi zasnoval lastno mnenje. Ker si prelen za kritično razmišljanje. V trenutku se podrediš, ker si rad voden. Tipična ovčka. Več kot očitno si doživel nekaj travmatičnega, kar tvoj karakter ne krepi ne hrabri, ampak je potenciralo tvoj alarm za potuhni se, sodeluj, pa boš ok. Nisi slab človek, ampak zadelo te bo kot strela in bo bolelo, pa ni potrebe po tem, da boli, zgolj ni jasno nikakor, kje je Rok izgubil kompas?
Nope. Ne gre za “lenost”, gre za kognitivno pristranskost, kar pomeni, da smo ljudje nagnjeni k iskanju potrjevanja ideje, katero smo si predhodno ustvarili.
Je pa povezano tako s splošno razgledanostjo in sposobnostjo razumevanja dejstev, za katera potrebujemo določeno znanje ali vsaj sposobnostjo, da neko informacijo poskušamo razumeti (izobraževanje, iskanje preverjenih informacij o temi, sposobnost razumevanja prebranega), kot tudi s posameznikovo siceršnjo sposobnostjo dojemanja sveta oz. dogodkov, ki se jim dogajajo v njihovem popačenem dojemanju, tako v interakciji z bližnjimi kot na splošno pri branju dnevnih novic.
Ravno nacizem (tudi fašizem) je zrasel na teh, omejenih poškodovancih, ki vsestransko opletajo z nekimi nepreverjenimi “dejstvi”, “teorijami”, vsevprek bruhajo po splošno in za vse ljudi preverljivih dejstvih (zaradi omejenosti nimajo možnosti razumevanja le-teh), iščejo zarote in neke kvazi resnice.
Med temi teoretiki zarote VEDNO in pri VSEH najdemo neko drugo problematiko duševnega zdravja – bolestno potrebo po nadzoru posameznikovega življenja (ki je pri teh ljudeh v razsulu in to se kaže tudi na drugih prepričanjih in načinu življenja), zato je napadanje in zanikanje tega primera (Covid 19) samo ena izmed motenj, ki jih doživljajo in bolestno poskušajo dokazati.
Skratka, tako kot norcu ne moreš dopovedati, da je nor, tudi teoretiku zarote ne boš mogla dopovedati, da da njegovo življenje krmarijo finančni zvodniki in teoretiki zarot. No-go. 🙂
pri meni, 03.07.2021 ob 18:35
Robi567, 03.07.2021 ob 18:24
Debilom pač ne bo nikoli jasno, da Covid ne obstaja.
Je izmišljeno ime za gripo in podobne bolezni, ki so čudežno zaradi Covida izginile.
Debili nimate pameti, zato ste padli na vse politične in medijske laži ter prevare.
Ravno zaradi prevare so si izmislili toliko novih bedarij, da je prevara v očeh debilov popolnoma uspešna. Ena izmed teh je to, da so vzrok smrti Covid, pripisali vsem, ki so bili v roku dveh mesecev pozitivni. Pozneje so to skrajšali na en mesec. Na kaj pozitivni, je seveda spet druga zgodba, saj relevantnih testov ni.
In že tu se postavlja preprosto vprašanje, zakaj podobne prakse za določanje vzroka smrti, niso uporabljali že prej za ostale primere ?
Zakaj za nekoga, ki je padel s strehe, niso napisali vzrok smrti gripa ali prehlad, če je pa bil pred enim mesecem gripozen ?
Covid je torej nekaj posebnega in so v ozadju določeni interesi, če je treba samo za Covid imeti posebna pravila.
In zakaj so malo pred korona fašizmom spremenili definicijo pandemije ?
Zakaj je treba ljudem ponujati podkupnine, da jih je čimveč umrlo kao od Covida?
1. Odgovoril nisi na nobeno od mojih dveh vprašanj.
2. Moja hči in njen partner nista padla s strehe, tudi o odkupnini ni govora. Definitivno imata posledice covida, ki ga ti zanikaš.
3. Iz fašistov si prešel v debile. To je menda edina sprememba v tvojem pisanju.
Skratka, ugotavljam, da se nima smisla pogovarjat s teboj, ker niti ne veš, kaj pogovor pomeni.
Zaključujem “debato”, ki to ni.
Nope. Ne gre za “lenost”, gre za kognitivno pristranskost, kar pomeni, da smo ljudje nagnjeni k iskanju potrjevanja ideje, katero smo si predhodno ustvarili.
Je pa povezano tako s splošno razgledanostjo in sposobnostjo razumevanja dejstev, za katera potrebujemo določeno znanje ali vsaj sposobnostjo, da neko informacijo poskušamo razumeti (izobraževanje, iskanje preverjenih informacij o temi, sposobnost razumevanja prebranega), kot tudi s posameznikovo siceršnjo sposobnostjo dojemanja sveta oz. dogodkov, ki se jim dogajajo v njihovem popačenem dojemanju, tako v interakciji z bližnjimi kot na splošno pri branju dnevnih novic.
Ravno nacizem (tudi fašizem) je zrasel na teh, omejenih poškodovancih, ki vsestransko opletajo z nekimi nepreverjenimi “dejstvi”, “teorijami”, vsevprek bruhajo po splošno in za vse ljudi preverljivih dejstvih (zaradi omejenosti nimajo možnosti razumevanja le-teh), iščejo zarote in neke kvazi resnice.
Med temi teoretiki zarote VEDNO in pri VSEH najdemo neko drugo problematiko duševnega zdravja – bolestno potrebo po nadzoru posameznikovega življenja (ki je pri teh ljudeh v razsulu in to se kaže tudi na drugih prepričanjih in načinu življenja), zato je napadanje in zanikanje tega primera (Covid 19) samo ena izmed motenj, ki jih doživljajo in bolestno poskušajo dokazati.
Skratka, tako kot norcu ne moreš dopovedati, da je nor, tudi teoretiku zarote ne boš mogla dopovedati, da da njegovo življenje krmarijo finančni zvodniki in teoretiki zarot. No-go.
pri meni, 03.07.2021 ob 18:06
Robi567, 03.07.2021 ob 17:52
Ljudje so umirali zaradi drugih bolezni, katerim so zaradi koronskih podkupnin pripisali oznako Covid.
Še namerno so ljudi pustili umreti, ker se jim je genocid izplačal.
No, vprašam te. Od 4500 uradnih smrti od covida, ki jih beležimo v SLO , koliko misliš, da je resničnih?
Glej, kot sem prej napisala, poznam ljudi, ki so umrli od covida. Ja, ok, bolj kot ne, vsi v zrelih poznih letih.
Ampak pri drugem delu, ko opisujem posledice covida in dva mlada človeka, ena moja hči , popolnoma zdrava, brez kakršnihkoli kroničnih bolezni ipd., še tri mesece po okužbi se bori z vnetjem očesnega živca, ne vidi…:( .Njen partner , zdrav človek z blago astmo – dvakrat so ga na urgenci reševali… 🙁
Tu pač potegnem črto. In me ne briga pisanje o fašistih in drugih izmih.
Še enkrat.
Koliko je po tvoje pravilna št. smrti od covida v SLO ?
In drugo – kaj meniš, kako bi se tvoje generalno razmišljanje spremenilo, če bi se kaj podobnega, kar opisujem, zgodilo tvojim najbližjim?
Še tole povem. Ko ni bilo take izkušnje kot sem jo na žalost doživela, sem bila ZELO nevtralna. Pomeni, da se nisem blazno opredelila glede ukrepov in ne-cepljenj. Zdaj pa odkrito povem, da mi je izkušnja dala misliti. Se ve, v katero smer.
V Sloveniji imamo toliko smrti ljudi ki so imeli covid. Niso vsi umrli zaradi njega. Eni so, drugi ne. Nekatere so bili tako na koncu, da bi jih lahko v grob spravila tudi kakšna druga okužbe.
Eni so imeli samo znake prehlada, drugim so se stvari zelo zakomplicirale.
Morate pa vedet da so pred tem virusom obstajali tudi drugi respiratorni virusi zaradi katerih se je umiralo ali pristalo v bolnici, zaradi katerih so se popolnoma razredčile vrtčevske skupine ali razredi v šolah. Noben od vas se ni sekiral zaradi tega, ker niso bili vpleteni vaši bljižni. Nobenih ukrepov ni bilo. Vsi ste živeli normalno naprej. Bolnice niso dobivale 8.000 eur in več za vsakega bolnika. DSOji pa so dobivali miloščino še naprej, nobenega pribitka na kovidne bolnike. Le zakaj? Na sezname odpisanih ste pa itak že vsi pozabili. Vam res še ni kapnilo da določena skupina ljudi močno izkorišča ta virus?
Cepivo je plasirano prepozno in ni učinkovito toliko kot je deklarirano. Po drugi strani pa je še v preizkusni fazi, učinki bodo znani šele čez leta. Medtem pa bo prišla različica epsilon, različica gama,…. Vi se boste pa še naprej šli lov na čarovnice.
Lani smo ostali brez dopusta, ker konec avgusta ni bilo več brez težav mogoče na Hr.
Letos imamo spet dopust zadnjih 10 dni avgusta. V službi ne gre drugače.
Očitno bomo brez morja tudi letos!
Žal ne moremo junija ali julija. Oba z možem sva z datumi vezana na službo, jaz še precej bolj.
Če pa eni govorite, naj gremo v Grčijo ali podobno, je to čisto prevelik strošek. Že zaradi same poti.
Na Hr damo za apartma okoli 100€na dan.
+ bencin in cestnina za dol in gor.
Vsi ostali stroški so skoraj kot doma. Kuhamo namreč sami. Kakšen dodaten sladoled, pijača, pica.
Če gremo npr. v Gr, je samo letalo okoli 300 na osebo. Za 5 je to 1500.
Pa najem apartmaja in dol najem avtomobila.
Ni primerljivo.
Tudi če bi šli s trajektom na Krf, je čez 600 € samo potnih stroškov.
pri meni, 03.07.2021 ob 17:35
Norost, 03.07.2021 ob 17:11
Qiqqe, 03.07.2021 ob 16:21
Glup narod, ki se upira cepljenju. Koliko moras bit nor, da se noces cepit ?
Ne vem, mogoče samo poznaš koga, ki je imel hude stranske učinke (strdki, paraliza, motnje živčnega sistema)? In pretehtaš, da bi te morebitna okužba manj ogrožala (ker si mlajši od 50 let, zdrav in fit, takšni s hudo obliko bolezni pa so zelo redki).
Poznam kar nekaj umrlih ( na prste ene roke) samo v kraju , kjer živim.
Da pa ne govorim o hudem poteku covida z dolgotrajnimi posledicami, teh ki jih poznam, sta dve roki premalo… Na žalost tudi v ožjem družinskem krogu, in to dva mlada 22- 25 let…
Kar pa se tiče cepljenih, jih tudi poznam mnogo. Več od dveh dni stranskih učinkov, ni noben pretrpel hudega.
Tako, da če dam na tehtnico, koliko je covid smrti in posledic in posledic cepljenja.
Tudi pod razno se po % ne more primerjat.
Pa da ne bi sedaj pričeli ponovno, kako ne vemo za dolgoročne posledice cepljenja – jih vemo o covidu? Precej dobro in mnogo hujše so.
Toliko.
Noben mlajši od 50 let ni umrl zaradi covida, če ni imel resnih pridruženih bolezni oz je bil debel (ker v tem primeru so v telesu prisotna kronična vnetja).
Jaz recimo, obratno, poznam kar nekaj oseb z resnimi stranskimi učinki cepljenja (recimo udravo 40-letnico, ki je bila po cepljenju, slab teden popolnoma paralizirana in ni vedela, ali bo še kdaj hodila, uporabljala roke ipd, prej zdravo 30-letnico, ki ima po cepljenju srčno okvaro, pa še mlado mamico s strdki), in samo 1, ki je umrl zaradi covida, po drugi strani pa ogromno takšnih, ki so ga preboleli z lahkoto (asimptomatsko ali kot prehlad).
Neučakana, 03.07.2021 ob 22:20
No, da še en post dodam, govora je o Robiju in ne o Roku. Ta forum se sesuva sam vase iz dneva v dan bolj…. 😛
Ti si pa izredno obogatena z vsem, kar je primarno želeno zaznati pri vseh ovčicah, dobrih poslušalcev Rockefellerjevih zamisli. V igri sodeluješ z močnimi potezami, ki so velikokrat kot pri šahu vnaprej predvidene in posledično dobro naštudirane, vse do skrajnosti, da v njihovo smiselnost res težko zasadimo dvom, ker je igra že zelo utečena pa res težko ločimo med njo in realo.
To sicer ni ravno relevantno za to temo -a tudi ne za sklepanje o Covidu; tudi jaz poznam vse mogoče – ljudi, ki so preboleli brez problema -recimo kot malo zahtevnejši prehlad, ljudi ki so umrli zaradi okužbe s corona virusom, kup cepljenih, ki nimajo problemov in dva cepljena, ki sta imela neke čudne občutke in pojave (tresavica, ščemenje po rokah) kakšnih 14 dni.
Realno gledano pa vse to ne pove čisto nič.
Pa še o temi… Delta različica ne bo šele avgusta, ker je tu že zdaj. Enako kot v sosednjih državah.
tipično, 03.07.2021 ob 20:26
Jutranja rosa, 03.07.2021 ob 20:12
Da ni sram teh javnih panicarjev.
Delam z ljudmi, z masko, komaj diham v tej vročini. Pojavlja se mi piskanje v pljučih, ko spim in se od piskanja zbujam.
A koga briga zame, za moje zdravje in za moje počutje? Ne.
Potem pa slišim, ko smo komaj malo iz plavali iz te panicarske mlake, ki jo pretirano mešajo, da naj trepetamo pred delta virusom.
A ste vi tam gor, ki take info dajete v javnost normalni?
Več ljudem se bo sf. Ukalo od depresije, živcev in straha, ki ga širite.
Začnite normalno živeti in delati in boste zdravi.
Nehajte sejati strah med ljudi, ker se ustvarja panika.
Resnično vam sporočam tam odgovornim, dosti imamo vaše panike in ustvarjanje strahu.
Clovek, ki dela in lahko preživlja družino je zdrav človek.
Ne bo kosila kovid delta.
Kosilo bo brezdelju in obup.
Zamislite se in nehajte straši populacijo.
Tipično za vse, ki niso imeli covida. Po covidu pa druga zgodba…
Pa veš kaj pomeni piskanje v pljučih? Da nimaš kake astme ali alergije, pa ne veš? Meni piska v pljučih, ko delam pod klimo v službi. Komu naj se grem pritožit? Misliš, da je v vseh teh letih kar delam koga zanimalo, da mi klima škodi. Pa delavci za trakom, kjer je stoječe delo. Vprašaj jih kakšno je njihovo fizično zdravje po 10 letih, kako so sklepi v nogah, hrbtenica. Komu se lahko oni pritožijo zaradi stoječega dela? Ti pa jamraš zarad ene maske.
Eno je ko menjaš masko vsaki dve uri kot je zapovedano, tako kot so za določena delovna mesta (npr. kirurgi) nosili že prej. Drugo pa je, ko nosiš 3 mesece eno in isto masko, vso zaprašeno, premočeno in napol strgano, ker vsak si ne more privoščiti tako hitro menjavat maske. Zdaj pa povej kaj je bolj zdravo, brez maske ali nosit tako fuč masko??
rok-1, 03.07.2021 ob 22:43
To sicer ni ravno relevantno za to temo -a tudi ne za sklepanje o Covidu; tudi jaz poznam vse mogoče – ljudi, ki so preboleli brez problema -recimo kot malo zahtevnejši prehlad, ljudi ki so umrli zaradi okužbe s corona virusom, kup cepljenih, ki nimajo problemov in dva cepljena, ki sta imela neke čudne občutke in pojave (tresavica, ščemenje po rokah) kakšnih 14 dni.
Realno gledano pa vse to ne pove čisto nič.
Pa še o temi… Delta različica ne bo šele avgusta, ker je tu že zdaj. Enako kot v sosednjih državah.
Ja, seveda je že tukaj, saj je javno objavljeno št. okuženih testiranih in lahko to vsak prebere in razume.
Problem je drugje. Virus je iz skupine respiratornih virusov, endemičnega širjenja (se hitro in uspešno prilagaja), zato se poskuša s cepljenjem preprečiti nastanjanje novih različic, ki bodo vedno bolj prilagojene mlajšim, močnejšim organizmom (mladi, otroci), in za Delto bo čez pol leta prišla nova, še bolj agresivna in prilagojena različica. Tako je pač ta virus ustvarjen.
Łukasz Pedalski245, 03.07.2021 ob 23:06
Eno je ko menjaš masko vsaki dve uri kot je zapovedano, tako kot so za določena delovna mesta (npr. kirurgi) nosili že prej. Drugo pa je, ko nosiš 3 mesece eno in isto masko, vso zaprašeno, premočeno in napol strgano, ker vsak si ne more privoščiti tako hitro menjavat maske. Zdaj pa povej kaj je bolj zdravo, brez maske ali nosit tako fuč masko??
Obstajajo pralne maske. Pa tudi veliko mask leze dol pod nos. Te imajo na vrhu take špranje, da se čisto normalno diha. Ne vidim nikakršnega problema. Če nimaš 10e za 50 mask, ker zdaj so že nekaj časa končno po 10e, potem si itak zgubljen primer. Če kdo nosi vso zaprašeno in raztrgano masko, že ne da kej preveč nase. Taki imajo tudi doma vse zaprašeno in raztrgano. Ampak še zmeraj boljš maska, kot brez maske v zaprtih javnih prostorih. Kot vem, od maske še noben ni umrl.
Kdor ima probleme s pralno masko, ima verjetno probleme tudi s pranjem gat. Potem ljudje, ki nimajo za par mask, nimajo tudi za par gat in potemtakem hodijo okoli z zaprašenimi, raztrganimi in usranimi gatami?
To ste tipični novodobni razvajenčki, borci brez razloga, samo zato da se pritožujete. Zeh… Spomni se na to, ko boš star/a in imel/a nekaj modrosti (upam), ti bo jasno o kakih traparijah se pregovarjamo.
Jutranja rosa, 03.07.2021 ob 20:42
Tipično/odgovor
Kako plitko je tvoje razmišljanje.
Kdo omenja masko?
Eno leto in več sem dovolj naredila za populacijo in niti nisem zbolela.
Zdaj je čas, da poskrbimo zase.
Ljudje od pretirane skrbi in straha zase, postajate agresivni in napadalni.
Kar je absolutno grozeče stanje.
Ti sama omenjaš masko. A si mal sklerozna?
Evo tvoj citat:
Delam z ljudmi, z masko, komaj diham v tej vročini. Pojavlja se mi piskanje v pljučih, ko spim in se od piskanja zbujam.
Se pa strinjam, antimaskarji in anticepilci postajate agresivni in napadalni. Poglej robija recimo. On je najhujsi od vseh, agresija prov buta iz njega. Pol pa tale mavrica, oziroma zdaj je ze roberta. 😀 da se ni zacopala v robija. Love is in the air… Hihihi
Aja plehko razmišljam? Hahaha. Stara, a mogoče nisi opazila, da je cel ta forum plehek. Tu gor pač ne hodim pisat znastvenih razprav, ker se ne splača. Kdorkoli dejansko napiše temo z vsebino in sintetično analizo dogajanja, se ga spljuva. Eni rabjo po cele dneve tu gor viset, ker potrebujejo plehke pogovore dnevno, eni pa pridemo samo občasno, pa še takrat vam gremo v nos. Na tiste, ki so pa najbolj nevtralni in nekonfliktni, se pa najraje spravljate. Eni pač niso na nobeni strani. Samo to vam ni logike, je treba vse popredalčkat. No, to vaše predalčkanje je pač samo vaše in tu gor noben nima tok vedenja o vsem, da lahko reče, da točno ve za kaj se gre. Z eno besedo: kavčstrokovnjači. Z vami se pregovarjat je samo malo kratkočasja in zajebancije. Kapiš?
Sam fprašam, 04.07.2021 ob 00:40
Dej ti TIPIČNA KURA
Kaj po dveh letih še nisi osvojila mask?
Še vedno je neviden strah Covid otipljiv v tvoji maski?
Evo ti jutranja rosa. Recimo tale aberzvezen uporabnik/ca whatever. Tole je pa res plehko. Da ga ne ravno dam za primer, ga niti citiram ne. Tako, da moje razmišljanje že ne more bit tak plehko, da maš potrebo, da komentiraš. 😉
Tipična mon pipika/odgovor
Cel dan visiš na forumu in skrolaš, le kako se ti da? Ti kavč stromovnjakinja!
Take trotle rabijo ja. Hohoho
A v masko si se zataknila?
Še vidi tvoja primitivnosti.
Pa koga dandanes briga ta maska?
Pišem o tem kako vas postavijo v vrsto in vi poslušate in tečete in pustite, da vas cepijo s strahom.
Ja uporabnica/ tipicno
Primitivna in brez svoje pokončne drže.
Jasno je popolnoma da je potrebno začet živet z virusom.
To smo se ja naučili a ne?
Kaj ti boš ob vsakem novem sevu spet in spet imela ponovitvena vajo ucenja?
Ja pol pa daj sam ne je,. Bi s tem ostale, ki znamo živet z virusom in delamo z vami, ki prenašate viruse.
-
Poglej sosede Hrvate. Podjetniki ne bodo mogli dobiti državne pomoči za podporo delovnih mest, če njihovi zaposleni ne bodo cepljeni. Slovaki so naumili karanteno za vse necepljene. Politika si bo izmislila še veliko variant kako cepiti na silo. Noben pa ne pomisli, da bi pred cepljenjem poslali ljudi na zdravstveni pregled in jim svetovali katero cepivo je primerno za koga. Jok, to je źe predraga investicija v ljudi, če pa lahko samo postavijo nove pogoje in rečejo, sami si izberite. Sodišča bodo več delala na račun tega, ostale življenjske stvari pa bodo spet čakale zaradi tega.
rok-1, 03.07.2021 ob 22:04
Dvomim, da bi ga izgubil.
Sicer se pa nikdar brezplodno in kritizersko ne upiram. Če mislim, da nekaj ni dobro in lahko kaj naredim – naredim in izboljšam ali spremenim. Pa še tam je treba natančno premisliti če je tisto kar želim, res kaj boljše od tistega kar bi spreminjal. Od javnega jamranja se nič konkretnega ne zgodi. Če pa hočeš kaj resnega spremeniti, ne smeš biti na radarju – in vedeti moraš, kakšen imaš cilj.
Ti pa upaš kar diagnoze postavljati iz tistih drobtinic, ki so o meni jasne iz pisanja tu?
To imaš pa prav.
Kompasa nisi izgubil, ker ga nisi mogel izgubiti, saj ga nikoli nisi imel.
Kot sem omenil, si konformist in za konformiste je značilno, da nimajo kompasa.
Saj ravno zato so konformisti in ravno zato je tako zlahka z njimi manipulirati ter izkoriščati.
Konformisti ste zaradi teh karakternih lastnosti zato priljubljeni pri nesamozavestnih osebah in manipulantih, saj ste na nek način brez lastne zavesti, brez trdnih stališč in v strahu, da se ne bi drugim zamerili ali izpadli slabi.
Saj na splošno opažam, da so se cepili takšni, kot si ti. Takšni stravmatizirani, s slabo samopodobo, ki bodo za eno pohvalo kako so dobri in prijazni, šefu zlezli v rit.
Saj tudi politiki so neke vrste šefi ali avtoriteta in boste jim konformisti zlezli v rit, pa čeprav so vsi sami pokvarjenci in psihoti.
Tako ste na videz prijazni konformisti, dejansko največja grožnja družbi, ker nimate kompasa in ne kritičnega uma, ki bi se odločno uprl nečemu, kar je škodljivo za družbo.
Običajni ljudje ne razmišljajo prav v neke hude globine, ampak si želijo le svojega običajnega življenja nazaj. Takega kot je bilo prej.
Trenutno to pomeni “radi bi šli na dopust” ali “radi bi šli na potovanje po Italiji” ali “radi bi šli na počitnice v Dalmacijo”… Pa jim gre na živce, ker jih oblasti (pa ne samo naše države, tudi oblasti drugih držav) pri tem omejujejo in jim postavljajo neke zoprne pogoje a la PCT oz. digitalni Covid pass.
Fašizem gor ali dol, ljudje si želijo običajnega življenja nazaj. Večina me razmišlja o fašizmu, prisilah, farmacevtskih korporacijah, o židovsko kitajski zaroti, ampak s svojimi preprostimi možgani kot otroci želijo nazaj svojo igračo ali spet iti na svojo gugalnico.
Dokler je tako, dokler se ljudje po vsem svetu, ne le pri nas, ne bodo zbudili, toliko časa bo z omejitvami samo še huje, bolje gotovo ne.
Neučakana, 03.07.2021 ob 22:19
Skratka, tako kot norcu ne moreš dopovedati, da je nor, tudi teoretiku zarote ne boš mogla dopovedati, da da njegovo življenje krmarijo finančni zvodniki in teoretiki zarot. No-go.
Po forumih zapisi izhajajo iz osebe, iz tega kakršen si. Tudi tvoj zapis je tak. Predlagam da to kar si zapisala tudi ozavestiš. Lažje ti bo.
Forum je zaprt za komentiranje.