Najdi forum

Cao!

a bi šel kdo letos v ZDA? na STA so karte že od 59 000 sit naprej do New Yorka. dve kolegici sta trenutno na tem tripu, tako da bi mi lahko se kaj vec povedali.

mejte se!

pa pa, eva

Oj. Jst grem drug mesec 26 za 2 meseca v ZDA. Grem do New Yorka, potem pa kamor me bo vodila pot, ker si nisem zastavljal nobenih ciljev. V bistvu zmeraj potujem tako, da si izberem neko destinacijo in se potem zmeraj sproti odločam kaj in kako. Kam pa ti nameravaš, kaj imaš v planu?

Lp
Sašo

eva, karte so brez tax in ostalih pristojbin.
mislim, da pod 130.000 sit prides tezko skozi do NYC. vsaj iz Lj.

Jest sem hotel iti tja okoli prvega maja, pa so bile karte s taksami iz LJ cirka 140k sit, iz Munchna pa 115k sit… kot mlada oseba se verjetno se da kaksnega jurja manj dati, ampak precej ceneje pa ne…

Pa se NYC ni poceni, vsaj za spati ne… 🙁

Hm, mamljivo, ….no enkrat bi pa res rad šel. Me boste takrat še vzeli s seboj?

Lp.

cao!

lej, va zadeva je se zelo v povojih … oglas sem objavila iz ciste radovednosti, koliko ljudi bi bilo zainteresiranih. pred oktobrom pri meni zaradi financ ni mogoce, potem pa bo tam tudi mrzlo, kar mi ni pogodu, saj stremim k temu, da pozimi potujem v tople kraje, ker me zima UBIJA!
potem pa je vse stvar dogovora. moje kolegice se vrnejo 17. 8. tako, da bom takrat tudi vec vedela kot zdaj.

superboy, ce bos takrat se zainteresiran si vec kot vljudno vabljen.

lepo se imejte!
eva

No seveda, se razume, da to ne bo kar na vrat na nos:) , toda , havala za povabilo in ga bom seveda dal v svoj arhiv:)
Pa lep deževen dan ti želim.

G.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close