Najdi forum

Živjo!

Iščem sopotnika/co za potovanje po zahodni obali v oktobru. V mislih imam New York, Washington in naprej proti jugu, odvisno kako bo zneslo lahko tudi drugače, trenutno sem čisto odprt glede smeri. Če je že kdo bil tam, me zanima kakšen dober hostel in kraji ki so vredni ogleda.

lp, ivan

Emmm, brez zamere, ampak mesta o katerih govoriš so na vzhodni obali ZDA…:)

Pravkar sem obdelal zahod ZDA, tk da ti bolj malo lahko pomagam…:(
Andrej

Jst pa odhajam na vzhod drug teden,,, najceneje je da letis na florido in gres gor in se vracas nazaj, ker drop off rent a carja je tudi 300˘$in vec….. tudi rent a car je najcenejsi na floridi….

Za vse ostalo ti lahko javim prvi teden v oktobru ko se vrnem…..

srecno

Ja sej vem, ampak trenutno sem še odprt glede smeri tako da sem zamešal strani 🙂
Kje na zahodu pa si bil?

Zivjo,
Predlagam ti, da se zberete vsaj štirje, ker je to najcenejša varianta za potovanje po USA, tako pri rentanju avta, kot za prenocevanje, ker se sobe v USA ne placujejo po osebi ampak na sobo, ki je ponavadi za štiri. Hostlov v USA ni, najceneša varianta so moteli ob ac.
Ce bos sel na vzhodno obalo v glavnem po mestih se ti tudi ne splača rentat avta, ker je ceneje in manj zamudno ce potujes z letalom.
Drugace pa ce te zaima narava in NP je zahod vsekakor boljsa destinacija (Brice Canyon, Yellowstone, Death Valley, Grand Canyon, Antelope C.,…)
Uzivaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close