Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice zda-notranji leti

zda-notranji leti

Živjo!

Bi prosila, čemi lahko kdo svetuje glede leta iz New Yorka do Los Angelesa…kako rezervirati karto oz. dobiti najcenejšo letalsko karto..sem že brskala po internetu po straneh letalskih prevoznikov, pa se mi zdijo karte kar drage..300$..sem slišala da se jih da dobiti tdui ceneje..samo kako???
Grem v ameriko delat za dva meseca potem pa bi šla še potovat po kaliforniji pa imam malo problemov kako do tja najceneje pridt
se mogoče dobijo najcenejše karte tudi direktno pred poletom?

bom vesela kakršnekoli informacije…tudi glede potovanja po ameriki

hvala!

Špelcav

Oj,
letalske karte so se v zadnjih letih v ZDA precej podražile. Je pa tudi res, da že prej niso bile poceni pri daljših letih (kot je N.Y. – L.A.).
Pred nekaj leti, ko sem bil jaz tam, se je dobilo stand-by karte – to so ble karte določenega letalskega prevoznika in so veljale za lete, ki so bli še prosti (recimo: let Phoenix – Las Vegas, se vkrcaš na letalo takrat ko je fraj. Načelno je več letov na dan, tko da ni problema – hej saj si na dopustu, lahko tudi žrtvuješ par ur na letališču – in dobiš še v istem dnevu željeni let).

Nekaj se je sicer lani šušljalo, da se tega ne dobi več, sam vseno se splača malo bolj pobrskat naokoli in kak mail poslat na katereg od prevoznikov.

Zdej ne vem, če sem lih razumljivo razložil kaj mislim, če kaj ni jasno, kar napiši,se bom pol bolj potrudil in pojasnil, kar je pojasnit treba.

lp

hej…jst sem tut lani na netu iskala kao full poceni karte….pa ni blo nič
pol sva pa s fantom kr pri nas vprašala, pa sva dobila cenej kot pa če bi prek neta pri njih kupila
sva šla pa iz NY do SF…ne vem več kolk je bla cena sam vem, da je bla par jurjev cenej, pa še naši so ti vse zrihtali
velik uspeha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close