Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZD Vrhnika – nove zdravnice

ZD Vrhnika – nove zdravnice

Pozdravljeni,

morda ima kdo med vami izkušnje z novima zdravnicama v ZD Vrhnika – Krašna in Kupljen? Želela sem se sicer prijaviti k Gorupovi, pa ne sprejema več…. če ima kdo info, kakšni sta omenjeni zdravnici, bi lepo prosila za odgovor. Najbolj me namreč skrbi, da bi prišla v roke nekomu, ki mu je odveč dati že kri pregledat…

To bi pa tudi mene zanimalo.
Sicer sem se vrhniškemu ZD izogibala, ker so stalno imeli kaj, ampak če so se počasi porihtali, bi tudi jaz kar zamenjala. Še vedno imam zdravnico namreč v LJ, nimam sicer nekih pripomb čeznjo, ampak mi vzame dvakrat več časa samo zaradi parkiranja.

Najboljša nad vsemi je Eva Gorup Cedilnik,

ja, to so mi svetval, samo kaj, ko ne sprejema več novih. O teh dveh nisem pa še nič slišala..

Jaz imam Kupljenovo in sem zadovoljna.

Moja hči je stara 16 let in v teh letih je zamenjala verjeli ali ne 6 ZDRAVNIKOV na Vrhniki, ker se jih je toliko pač zamenjalo v tem času!!!
Sramota, da rečem nad ZD Vrhnika.

Mafija, da je ni, to bi jaz zaprla in vse po vrsti načevljala…….

Zdravo,

tudi mene zanima, če ima kdo izkušnje z novima zdravnicama? Tudi jaz imam zdravnico v svojem roj. kraju, samo kaj ko mi vzame ful ful časa, da pridem do tja in nazaj na Vrhniko…zato bi menjala, samo ne vem h kateri naj grem?

Pozdravljeni,

tudi mi smo se pred kratkim preselili v okolico Vrhnike in bi z veseljem zamenjala splošno zdravnico.

Lahko kdo pove svoje mnenje o delu Dr. Krašne ali Dr. Kupljen?

Najlepša hvala in lp,
A

Zivjo,
sem pacientka dr. Cegovnik ampak sem bila v casu njene odsotnosti tudi pri Jasni Kupljen – pa se mi je zdela kar nekako zmedena..sem prisla z angino..puff antibiotike brez brisov ali cesarkoli..tako da nevem probaj zbrat cim vec pozitivnih mnenj, saj ko bos enkrat zdravnika izbrala, ga bos tezko zamenjala..saj so itak vsi prezasedeni..gorupova pa ja..se tudi meni zdi ok..samo ce ne jemlje..nimas kej..

Se strinjam popolnoma,čutna zdravnica nikoli ne hiti,se zavzame za vsakega pacienta,dobrovoljna vedno,ma nimam niti približno nikakršne negativne misli o njej,jo nebi zamenala za nikogar na tem svetu 😉

Drage zaskrbljenke…sama sem imela čast spoznati obe(če lahko temu tako rečem).naj takoj povem,da sem z obema zadovoljna.nimam nobenih pripomb.je pa res,da mi dr.brenčičeva ustreza bolj,saj jo res zanima vsak detajl.moti me edino to,da sta obe mladi…kupljenova prihaja iz porodniške in saj vsi vemo kako je vmes menjati zdravnika.spet moraš vsakemu razlagat kako in kaj, osebni zdravnik pa te le pozna.torej…moja odločitev je, da sem se odločila za dr.brenčičevo,mi je bolj všeč.a saj veste,vsak po svoje.srečno!

Krmec Kupljen je dizaster. Nima pojma in ne zna postaviti diagnoze. Nujne operativne primere zdravi s kremicami in podobnimi oslarijami. Izogibajte se je, če vam je kaj do sebe.

Teja Krašna je super, vsaj meni je zelo fajn je pa res da pod takim pokvarjenim direktorjem, ki na razgovorih želi zagotovilo, da ženska ne bo šla več na porodniško vprašanje koliko časa bo vse skupaj ostalo.

Ja seveda, da želi zagotovilo, če je pa nič ni. Skos je na porodniških, bolniških.. Pa tudi ko je, je slabe volje, res redko da naprej na preiskave … To so zgolj moje izkušnje in od ljudi, ki jih poznam. Meni ne ustreza, pa nisem bila dostikrat tam. Verjamem pa, da nekaterim je vredu. Definitivno ni slaba oseba.. In napisano ni mišljeno kot osebni napad, samo mi, ki smo prej imeli Prebilovo, lahko povemo, da je kot noč in dan. Žal.

Pa daj ne nori baba usekana. Kako lahko kaj takega dploh napises in si zenskega spola in zabovarjas mobing kretena, ki zeli zagotovila, da zdravnice ne bodo vec na porodniskih.
Glede tvojega ocenjevanja pa takole…kaj natolcujes, saj nisi strokovno podkovana, da bi dajala ocene glede njenega zdravniskega pristopa.

Ja in? Saj obravnavana je bila verjetno vedno strokovno od vseh, kajne in je dobila po kar sta tja priišli? Ni nujno več, da te spremlja en zdravnik vseskozi vsa leta – prideš, poveš na hitro, dobiš in greš. Opravljeno zate in za zdravnika, da lahko dela naprej. Minili so žal časi, ko so pacienti lahko sedeli pri dohterjih noter na pogovorih tudi po tričetrt ure, žal. Saj splošni zdravnik ni psihiater inpsiholog, da bi se mu moral toliko “zaupat”, da pa vedno potrebuješ enega in istega, no. Pa četudi mu moraš pokazat včasih kak malo bolj kočjiv problem, zaradi katerega tja prideš. Its free country.

Je že bil kdo pri novi zdravnici Katarini Verdnik? Iščem osebnega zdravnika na Vrhniki in me zanima vaše mnenje o njej.

Katarina Verdnik odlična zdravnica. Se ti posveti maksimalno. Ti prisluhne, svetuje.. pošlje dalje na preiskave. Se ji ne mudi nikamor, da te se reši v petih minutah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close