Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zd koper veliko napak

Zd koper veliko napak

Ta zd ima ogromno napak. Mislim da ravnajo zmenjeno vse isto.

Pride prej do mene soseda in mi pove za tezave in prosi ali ji lahko kako pomagam. Sla je k svoji zdravnici ze 3x.

Boli jo uho in ima svezo kri. V ustih ima razjede, ne vem kako bi se izrazila kot afte  le da krvavijo. To jo pece in ne more jesti, ne spati je izcrpana. Iz nosu ji tece taka bela sluz, pena.

Zdravnica namesto da ji pogleda uho in predpise kapljice ali poslje na orl tudi zaradi ust ji je lepo dala napotnico za psihiatra. Kot ces da ni sposobna potrpet te neumnosti in ji krade cas za bolj resne stvari.

Zdravstvo se ji je uprlo da niti na urgenco ali v bolnico noce da jo peljem. Dala sem ji domac zajblj in kamilice za usta ter sla kupit v lekarno kapljice za bolece uho. Sicer blazev zegen, a bolje to kot nic.

Druga soseda je bruhala kot vidra, ni slisala na uho naenkrat in ostale tezave je sla direkt v bolnico. Tam jo je nevrologinja nadrla, ali je prisla k njej bruhat v ambulanto in ji jemat cas, zaradi takih kot je ona, da zgubljajo pacienti zivljenje.

To ne verjamem , ker ce nevrolog ne zna pomagat Menierovemu bolniku, zna eno figo pomagat nekomu ki ima nenadno anevrizmo, mozgansko kap.

Evo, zdaj spljuvajte temo in mene.?

A imam tega zadosti in gremo pocasi naprej. Bom dala vse zgodbe prej al slej v javnost, da zadostim za pravice bolnikov.

Lahko jih je sram! Servirala jim bom resnico, pa naj dokazejo drugace.

V soboto jo bom peljala k veterinarju ki ga poznam. Povedala kaj ji zdravnica naredila in ce ima on kako mazilo za usto ali kaj za uho, da ji lahko olajsamo muke in bolecine. Danes je prisla prepozno me vprasat za pomoc, drugace bi jo peljala k mojemu zobarju, magari ji placala, je invalidsko upokojena in komaj zivi iz meseca v mesec.

Naj meni te doktorce odstopijo ambulanto, bom vsaj pomagala ljudem.

Vse bo na tv za par mesecev. Pa naj se osramotijo. Dosti jih imam. To imajo stalno prakso.

Tudi jaz sem v Zd prišla s starejšo pacientko, ker mora pri svojih 91 letih kar malo okol zdravnikov hodit. Še sreča, da so v večini ok oz. Se da kaj zmenit. Ta njen dohtsr pa ko prideva igra Pasijanso in jo ne sname dol ko prideva. Ko je moral brati izvide ves nervozen, mene sprašuje kaj naj. Vse pozabi. Že nekaj časa hodim k njemu s svinčnikombin blokom se je malo unesel. Pozabi vpisati v kartoteko kaj je dal, pozabi poslati za zdravila recept v lekarno, ker sam tako želi. Žal nimamo zdravnika kamor bi se preselila. Mi pa pobere veliko časa in živcev, da vse kontroliram. Drugi zdravniki mi svetujejo, mu pišejo kaj naj dela, piše, kam jo naj pošlje. Komaj se zadržim, da mu ob pregledu ne pomagam pri kartah.

Ne vem kdaj bodo začeli delati.

Ko so popoldanske ordinacije je vhod zaprt, ti pa čakaš ko mutav da se kdo primaje in te spudti noter.

Sem včeraj kar na zvonec urgence pritisnila  saj mi je že reva skupaj lezla v tej vročini, pa sva prihajali v Zd ob uri ko sva bili naročeni.

Pa reveži pokajo po šivih, čakalnice in ordinacije pa prazne.

A vidve to pišeta kriminalne romane ???

Ne, to je živa resnica. Če ne bi za to našo teto rabila pomoč oz. Vsaj dobila kar drugi rečejo, ker tega zdravniks malo zatožim, samo ker nisem iz med. foha gre veliko časa za iskanje podatkov in na koga se obrniti, da ji olajšamo življenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close