Zbujanje ponoči ob 3:15
Jest nimam problemov v spanjem. Samo uležem se in zaspim kot top. Problem je, ker se redno zbujam, zadnji mesec, točno okoli 3h zjutraj, zato sem podnevi čisto zanič, mučiti so me začeli pa še zdravstveni problemi – pač premalo spanja, telo se ne regenerira.
Ob 3h se zbujam, pa ni važno kdaj grem spat.
To morajo biti oddajniki iz okolice, ker slišim tudi neko valovanje, ki ga radio zlahka preglasi, ni dovolj na 1 ali 2.
Sploh zato, ker se večim ljudem to dogaja.
Grem pa stavit, da kar se ne vidi, nihče ne bo priznal, da vpliva na spanja, četudi se sliši, vendar res zelo šibko, a sliši se in dovolj se sliši, da moti.
Jest nimam problemov v spanjem. Samo uležem se in zaspim kot top. Problem je, ker se redno zbujam, zadnji mesec, točno okoli 3h zjutraj, zato sem podnevi čisto zanič, mučiti so me začeli pa še zdravstveni problemi – pač premalo spanja, telo se ne regenerira.
To morajo biti oddajniki iz okolice, ker slišim tudi neko valovanje, ki ga radio zlahka preglasi, ni dovolj na 1 ali 2.
Grem pa stavit, da kar se ne vidi, nihče ne bo priznal, da vpliva na spanja, četudi se sliši, vendar res zelo šibko, a sliši se in dovolj se sliši, da moti.
[/quote]
Potemtakem bi tile oddajniki morali imeti neko posebno aktivnost točno ob treh zjutraj. Mislim, da si samo povezala in ponotranjila ta občutek, sedaj pa je to postala telesna razvada.
Sicer pa bi naj pred vsemi temi oblikami valovanja bil uspešen ščit iz aluminijaste folije. Namesti ponoči na okna okvir oblečen s folijo in mirno spi.
Striktno začni izklapljati brezžični internet, električni podaljšek (če ga imaš v spalnici) in telefon daj na letalski način (da ni nobenega prenosa podatkov).
Poskrbi tudi, da bo v spalnici res temno. Nobenih nočnih lučk in okna dobro zaroletaj.
Če to ne pomaga, pa poskusi še s folijo (plast folije daj tudi pod žimnico).
Jaz pa sem imela (in še vedno imam!) težave zaspati. Spat grem okrog 23.00 ure, čakam pol ure, eno uro, uro in pol, dve uri, ura je že ena zjutraj, jaz pa še vedno budna. Zaradi teh težav sem šla h zdravniku, dobila Sanval, pozneje pa antidepresiv, češ, da je nespečnost eden od simptomov depresije. Sedaj kljub antidepresivu ne spim dobro.
Čez dan ne spim, niti ne dremljem in ne počivam, cel dan sem v gibanju, zvečer pa ne in ne zaspati! Najbrž ne bo moja težava nikoli minila, poskušala sem že prav vse, kar je možno.
[/quote]Jaz bi ti vseeno predlagal obisk kakega TKM ali bioresonančnega terapevta, da se pogleda energijo jeter in naredi kak detox.
[/quote]
Potemtakem bi tile oddajniki morali imeti neko posebno aktivnost točno ob treh zjutraj. Mislim, da si samo povezala in ponotranjila ta občutek, sedaj pa je to postala telesna razvada.
Sicer pa bi naj pred vsemi temi oblikami valovanja bil uspešen ščit iz aluminijaste folije. Namesti ponoči na okna okvir oblečen s folijo in mirno spi.
[/quote]
Kaj pa, če jo imajo? To ne bi bilo nič čudnega. Tudi računalniki imajo določene procese sprogramirane, da se vsak dan ponavljajo ob isti uri. Dejansko glede na to, da berem knjigo o času, nič takega ne obstaja v človeku kot je ura, zato mora biti motnja v okolici, sicer bi bila večja odstopanja v uri zbujanja.
Uradna medicina žel ne ve (‘noče’ vedeti) vsega, za kar pa je kriv farmacevtski lobi, ki na račun ‘zdravil’ mastno služi.
Morda pa se preveč gibaš oz. prepozno zvečer, pa si še vedno polna adrenalina in se telo še ne umiri dovolj.
Lahko bi poskusila kaj brat ali si dat za poslušat, ali pa EFT, meditacijo za umirit misli, dr. Bachove kapljice/esence.. saj se najde marsikaj.
[/quote]
Kaj pa, če jo imajo? To ne bi bilo nič čudnega. Tudi računalniki imajo določene procese sprogramirane, da se vsak dan ponavljajo ob isti uri. Dejansko glede na to, da berem knjigo o času, nič takega ne obstaja v človeku kot je ura, zato mora biti motnja v okolici, sicer bi bila večja odstopanja v uri zbujanja.
[/quote]Okoljski vzrok seveda ni izključujoč, a je vseeno možno, da je tudi tvoja ‘notranja ura’ tako točna.
Zgoraj nekdo omenja uporabo Bachovih kapljic za spanje. Sam imam velike probleme s spanjem.
Kje se to kupi, da je original. Koliko sem zasledil je več tipov teh kapljic. Kaj so ene posebne za spanje?
Sedaj sem poskusil z Lekovim Persenosan in ne zdi se mi, da bi se mi po zaužitju ene škatle spanec poboljšal. Po moji oceni spim samo 3 ure na noč.
Točno ob treh popoldne, na veliki petek je v hudih mukah na križu umrl Kristus. Takrat se je nebo odprlo….
Zato pa ob treh zjutraj, ravno paralelno obratno, to praznuje hudič ali pa padli nadangel Satan če hočete. V krščanstvu vse kar je obratnega od obratnega je hudičevo. Npr. narobe obrnjen križ je znak hudiča in demonov. Tretja ura zjutraj je torej hudičeva ura.
Tisti, ki se proti svoji volji zbujate točno ob treh imate hude težave. Najdite si čimprej pomoč sicer bo hudo.
Poznam ta nemir in nezmoznost zaspat.
Pri meni pa sosed ropota in razbija vsakic ko grem k pocitku. Ne glede na uro mojega prihoda zvecer domov zacne ropotat. Kar me razjezi in notranje vznemiri. Potem se matram ga ignorirat, sebe umirjat in srce ki mi ponori.
Pomaga zvecer hoja, da se zmatras in probleme zminimiziras.
Mene poleg nemira moti huda izcrpanost in nekaka slabost, ko bi rada zaspala, pa ne gre. 😐😶
Forum je zaprt za komentiranje.