zbrisala serverje!!!
Ja, ja vem, idiot babji.
Ne vem kaj mi je bilo in sem nekaj šarila po Emule in sem šla pod zavihek serverji in sem vse zbrisala, ker sem zagledala cel kup enih “free sex”… in sem si rekla: “opa, da mi ne bo kej z računalnikom….”
No, in sem pobrisala, čeprav me je lepo vprašal “are you really sure….???”
Zdaj je pa tako, da tudi, če sem konektana na Emule in ko dam ukaz “išči”, mi napiše, da nisem konetkana.
Lepo prosim, ne se mi smejat, **** help!
Hvala, hvala
Snemi si datoteko:
pa jo prekopiraj v mapo Emule – in podmapo config
nekako takole:
c:\emule\config
sicer noter že imaš mapo server.met, ampak jo pač prepiši.
lp
ps. Pa naslednjič prosim ne pisat nekaj v stilu:
Ja, ja vem, idiot babji.
Ker nisi idiot in nič podobnega, samo pač enostavno ti manjka izkušenj, katere boš pač pridobila z daljšo uporabo računalnika in programja na njemu.
Zapomni si: Nihče se ni rodil pameten.
Tudi jaz marsičesa še ne vem, npr. ženske ste večna neznanka, Wega
pa noče zaupati podrobnosti, menda vas ima naštudirane 🙂
Pa lp
” Ženske se od moških razlikujejo. Naj živi razlika!!! “
Spoštovani Wega – to vem tudi jaz, ampak še vedno ne vem
kje točno je ta razlika, kako se to vidi.
Ali je to samo ta, da se ženske bolj “derejo” od nas dedcev :))
LadyL pa modro molči :)))
lp
@Bivša miška: klikni na povezavo kjer piše best servers (ta srednja) (potrplenje pa je itak božja mast)
@Lady L: 10 dag? uf…
Mislim, da je rdeči klicaj dokler ne neha iskati. A si ziher skonektana? Kakšne barve sta tisti dve puščici, ki objemata zemljo čisto v spodnjem robu na desni (rdeča, rumena, zelena)?
Če pa se rdeči klicaj pojavi pred datoteko, ki jo snemaš, potem klikni z desno in preberi komentar. Običajno pomeni, da je datoteka “fake”, ponaredek.
Hja, niti dobro niti slabo. Vsekakor bi ti moral tisti klicaj izginiti in se pojaviti zadetki. Če si za routerjem (nanj je običajno priklopljenih več PC) ali kakšnim firewallom je potrebno odpreti vrata TCP 4662 in UDP 4672.
Preveri najprej v settings/nastavitve (ikona – zobato kolo) -> conection/povezava -> test ports.
Sedajle sem za hec namestil mulo (verzija je že 0..46 c) in snel serverje s tiste strani – in dela odljično.
Forum je zaprt za komentiranje.