Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › zbolevajo cepljeni s poživitvenim a hkrati se enako cepljeni gibajo okoli

zbolevajo cepljeni s poživitvenim a hkrati se enako cepljeni gibajo okoli

To je bilo namenjeno debilu “tornado”.

Odgovor na objavo uporabnika
strah strah strah, 11.01.2022 ob 01:59

Pa saj je logično.

Sproducirali so ogromno cepiv in ogromno jih še bodo. Vse morajo uporabit do določenega roka, drugače ne bo denarčkov. Kako jih najlažje spraviš v promet? Seveda tako, da pustiš cepljene okužene, da se prosto šetajo naokoli in na veliko širijo virus, da lahko potem vsak dan poročaš o “vrtoglavih” številkah novo okuženih ter s tem strašiš narod, ki bo klonil in se šel cepit.

V ozadju je samo DENAR in nič drugega. To, da jim gre za zdravje ljudi, je samo bla bla bla. Folk pa nasede kot muhe na drek.

“strah strah strah”, se strinjam. Cepiva se na polno producirajo in očitno se bodo še kar naprej – po željah farmacevtskih kompanij – v nedogled. Evropa in ZDA ta cepiva na veliko kupujeta, razne afriške države niti denarja nimajo za to. In seveda je potem pritisk na prebivalstvo, naj se cepijo, ravno v Evropi in ZDA največji! Cepiva so naštancana, treba jih je porabit! Itd., itd., itd. za vedno in večno. Tak je plan, bomo pa še videli, v kakšni meri se bo uresničil. Zaenkrat jim kar dobro gre, ampak ljudje se pa po drugi strani vseeno prebujajo, čeprav počasi.

Kako butasta izjava: “Nehajmo testirat zdrave ljudi.”

In kako veš da si zdrav dokler se ne testiraš oz ti test pokaže +? Jaz se nisem počutil nič, ampak popolnoma nič bolan, pa sem bil +.

Tako da ne s takimi izjavami.

netočni podatki, 10.01.2022 ob 23:21

neumnosti, 10.01.2022 ob 17:45

Prej sem bila sicer vedno za cepljenje, ko so številke v bolnicah eskalirale v nebo. Ampak zdaj se številke manjšajo, v bolnicah je vedno manj obolelih za kovidom in NIHČE z omikronom. Torej naj nehajo s temi karantenami, testiranji, cepljenji. Če ne pomaga, tako kot ne pomaga proti prehladu, se pač neha s tem. In omikron je v vseh raziskavah menda zelo blag. Torej smo prišli v fazo, ko smo se prekužili in je virus postal tak kot prehlad. KONČAJMO TOREJ!!!!

Tole pa ne bo čisto držalo. V lj UKC vsak dan več hospitaliziranih, po podatkih danes dopoldan  nobenegA  3X cepljenega. Problem je, ker zboleva tudi osebje. Torej manj osebja, več pacientov, računica se ne izide.

O ja, pa bo držalo. Ne govorim na pamet kot marsikdo tukaj, vodim evidenco:

sreda, 5. 1.- 542 hospitalizirana

četrtek, 6. 1. – 550 hospitaliziranih

petek, 7. 1.- 547 hospitaliziranih

sobota, 8. 1. – 544 hosp.

nedelja, 9. 1. – 537 hosp.

poned., 10. 1.- 537 hosp.

Bomo videli danes, kaj bodo povedali za včeraj. Ampak Tole je meni videti kot upadanje števila hospitaliziranih, kaj meniš?

neumnosti, 11.01.2022 ob 07:53

O ja, pa bo držalo. Ne govorim na pamet kot marsikdo tukaj, vodim evidenco:

sreda, 5. 1.- 542 hospitalizirana

četrtek, 6. 1. – 550 hospitaliziranih

petek, 7. 1.- 547 hospitaliziranih

sobota, 8. 1. – 544 hosp.

nedelja, 9. 1. – 537 hosp.

poned., 10. 1.- 537 hosp.

Bomo videli danes, kaj bodo povedali za včeraj. Ampak Tole je meni videti kot upadanje števila hospitaliziranih, kaj meniš?

Osebje pa ne zboleva, ampak je po brezveznih karantenah zaradi stikov. Veliko jih je doma z malo zamašenim nosom, saj je zadnjič govorila ena po TV, da je že 1000x v takem stanju šla v službo, ker ji nič ni in se super počuti.

Torej osebje je doma, ker so po glupih karantenah, tudi po službah so doma popolnoma zdravi ljudje, ki so bili v stiku z enim, ki je imel zamašen nos.

Klopotec897, 11.01.2022 ob 07:36

Preminil je predsednik  evropskega  parlamenta David Sassoli, v starosti 65 let.

Zaradi zapleta z imunskim sistemom.

Vir 24 ur.

ja, je že druga tema odprta zgoraj:

.https://forum.zurnal24.si/forum/tema/umrl-predsednik-eu-parlamenta-sassoli-komplikacija-z-imunskim-sistemom-22513752/

ne bo držalo, 10.01.2022 ob 18:10

niste še slišali, 10.01.2022 ob 18:05

Ko se je pričel Omikron, je bilo rečeno, da ta cepiva nič ne pomagajo. Kasneje so pa izjavili, da pomaga 3.odmerek. Kje je logika!?)). No, tu pri teh izjavah je  ni veliko.  Cepljeni, testirajte se in se pazite (maske obvezne, razdalja, pa nobenih druženj). Samo to vam lahko pomaga.

Nope. Zdaj že nekaj časa pravijo, da niti 3. odmerek ne pomaga pri omikronu. Da pa priporočajo 3. odmerek, ker še vedno kroži tudi delta. to je bilo rečeno, če smo precizni.

Še dobro, da ne sledim več vsem tem “napotkom”. Človeku se zmeša, saj je vsak dan drugače, včasih celo 2x na dan. Pri nas je mož cepljen, jaz nisem, oba se paziva, izogibava druženju upoštevava 3 nujne predpise in to je to. Ne poslušava pa več raznih priporočil, ali poročil.

V bolnicah se zdravijo za hudo obliko večinoma necepljeni. Necepljenih je v bolnicah 80%,cepljenih je 20%.

Ko se procenti spremenijo, pa spremenijo tudi definicijo kdo je cepeljen, da še naprej nategujejo debile kot si ti. Podatki iz VB so veliko bolj jasnji, 90%+ v bolnicah je cepljenih, tudi sicer po svetu vedno bolj ugotavljajo, da so okužbi cepljeni izpostavljeni bolj kot necepljeni. Če ne, zakaj imajo najbolj precpeljene države največje število okužb? Ker zvarek deluje ali ker ti uniči imunski sistem, na kar stroka že ves čas opozarja? Tej plandemiji nasedajo samo še največji idioti.

Če bi bil ta zvarek rešitev, bi naslednji dan, ko bi ga bilo dovolj za vse, odpravili vse ukrepe. Tako smo pa priča vedno večjemu terorju, poblaznelemu cepljenju in vedno večjemu številu okužb. Dajte že enkrat vklopit vsaj dve možganski celici, več niti ni treba, da vidiš kaj se dogaja.

obrabljen stavek, 11.01.2022 ob 07:19

pcrrcp, 10.01.2022 ob 17:29

iDESI547, 10.01.2022 ob 17:16

jaojao ta omicron, 10.01.2022 ob 17:06

Kaj je to normalno? Potrjeno obolevajo cepljeni s tretjim odmerkom, njihovi stiki enako trikrat cepljeni pa normalno kretajo okoli?

Dam primer: trikrat cepljena oseba se v družbi partnerja odpravi na večer z družbo. Naslednji dan se počuti slabo, hitri test je pozitiven, PCR je pozitiven. Preveri stike. V družbi je bilo nekaj necepljenih, nekaj 2x cepljenih in nekaj 3x cepljenih. Necepljeni in 2x cepljeni gredo v karanteno zaradi visoko rizičnega stika, pa so sedeli na drugi strani omizja, nasprotno pa 3x cepljeni, ki so sedeli poleg te osebe pa ne gredo v karanteno. Poleg okužene osebe je sedel partner, ki je 3x cepljen, ta pa se lahko vseeno prosto giba okoli, čeprav ima doma okuženo soprogo, ki je 3x cepljena in vseeno okužena in bolna.

Kaj se to zdi normalno?

Pri Omicronu mislim, da bo spet veliko tavanja v temi. Imaš kak dober predlog, ki bi bil bolj smiseln?

jst ga imam – nehajmo s testi za zdrave ljudi, nehajmo z omejitvami in karantenami – živimo normalno. To vse skupaj je že itak ena sama nelogična minestra, da najbolj zdracv, je najbolj omejen, najbolj bolni, pa šetajo naokoli… neumno.

Končat z vsemi omejitvami – testi so za bolne s simptomi samo… doma bit 10 dni in voila… in nobenih karanten in ne vem kaj še. Konec… dnar od testiranja pa raje za vgradnjo prezračevalnih naprav uporabit in za gradnjo bolnic. Amen.

A si na glavo padla? Kako veš, da je nekdo brez simptomov zdrav, če ga ne testiraš? Za tistega, ki ima simptome, veš, da je zbolel.

Kako veš da je nekdo brez simptomov “zdrav”,,,

Kaj je narobe  s tem vprašanjem?

Odgovor je v prepričanju da so testi nekaj čemu lahko zaupaš.

Hitri testi ki so pozitivni na vodo, in negativni na hruško krojijo našo sudbino.

PCR testi ki so dokazana prevara, zlorabljeni v namen vzdrževanja PLANDEMIJE.

E moj narode, samo strah vas je. Kontrolirani mediji pa glavno orodje.

Kupljeni “zdravniki” /farmaceuti/ “dodatki”…in višje plače da se preusmeri pozornost..

Kupljena policija (dodatki). Plus itak nimajo grama pameti in poguma.

In zadnje, politiki ki so marionete globalistov. Kje vlečejo denar?

Nikoli ne boste dojeli…ali?

Se strinjam. Ta omikron je brezvezen in je vse te farse in sprenevedanja konec.  Novo normalno ne more obstati. To namreč ni normalno, to kar počnemo je bolno in kdor misli, da bo tako normalno lahko ljudem trajno vsilil, nima dovolj denarja, da bi vsiljevanje trajno vzdrževal.
Naši vodilni bodo pa kmalu soočeni s posledicami svojega vpeljevanja fašizma in sovraštva do necepljenih, sovraštva do otrok in vsakega, ki se upre. Je dokumentirano kako so nam lagali in nas strašili ter zapirali bolnice pred bolniki z drugimi boleznimi. Za vse pride račun.

Ludi D LEGENDA, 11.01.2022 ob 09:57

Kako veš da je nekdo brez simptomov “zdrav”,,,

Kaj je narobe  s tem vprašanjem?

Odgovor je v prepričanju da so testi nekaj čemu lahko zaupaš.

Hitri testi ki so pozitivni na vodo, in negativni na hruško krojijo našo sudbino.

PCR testi ki so dokazana prevara, zlorabljeni v namen vzdrževanja PLANDEMIJE.

E moj narode, samo strah vas je. Kontrolirani mediji pa glavno orodje.

Kupljeni “zdravniki” /farmaceuti/ “dodatki”…in višje plače da se preusmeri pozornost..

Kupljena policija (dodatki). Plus itak nimajo grama pameti in poguma.

In zadnje, politiki ki so marionete globalistov. Kje vlečejo denar?

Nikoli ne boste dojeli…ali?

In pri vsej tej enostavnosti ne zmorete pridelati pozitivnega testa, pa bi imeli mir? Ko bi potekel čas, pa spet? Resno, luzerji?!? 😀

Preboleli smo januarja 21.

Necepljeni.

Plazimo okoli normalno – otroci po vseh možnih dejavnostih +2x tedensko izven šole, kjer se mešajo otroci iz drugih šol. Midva normalno življenje – ne omejujemo druženja. Hodimo na javne prireditve kjerkoli že so možne s pogojem T. Nič se nas ne prime. NIČ! Pa se testiramo ob vskem kihecu, da ja ne bi zamudili statusa P.

in luzerji, 11.01.2022 ob 10:36

In pri vsej tej enostavnosti ne zmorete pridelati pozitivnega testa, pa bi imeli mir? Ko bi potekel čas, pa spet? Resno, luzerji?!? 😀

Če se boriš, se boriš  kot se spodobi.

Sej pravi maske ne nosiš, ni nobene opcije da bi je nataknil gor, ne glede na ceno.

Isto velja za testiranje.

Potrdilo da sem cepljen bi lahko že imel, če bi hotel imeti “mir”, isto velja za testiranje.

Tega ne podpiram. So mi pa ponudili že dostikrat, nobenemu nisem naprej hotel niti posredovat te “ljudi” ki služijo v tem času na ta račun. Drugač, temu se reče vojni dobičkarji…ker smo v vojni, hoteli vi to priznati ali ne.

Dosleden sebi, ponosen in neupogljiv, ne glede na ceno. Samo tako lahko živim da se lahko pogledam v ogledalo.

Ludi D LEGENDA, 11.01.2022 ob 10:51

Če se boriš, se boriš  kot se spodobi.

Sej pravi maske ne nosiš, ni nobene opcije da bi je nataknil gor, ne glede na ceno.

Isto velja za testiranje.

Potrdilo da sem cepljen bi lahko že imel, če bi hotel imeti “mir”, isto velja za testiranje.

Tega ne podpiram. So mi pa ponudili že dostikrat, nobenemu nisem naprej hotel niti posredovat te “ljudi” ki služijo v tem času na ta račun. Drugač, temu se reče vojni dobičkarji…ker smo v vojni, hoteli vi to priznati ali ne.

Dosleden sebi, ponosen in neupogljiv, ne glede na ceno. Samo tako lahko živim da se lahko pogledam v ogledalo.

In vseeno me zanima kako to, da ne morete pridelati pozitivnega testa, če je po vaše tako simpl? Baje samo z vodo poliješ, pa s hruško pomažeš, pa je – voila! Zakaj ne rata? 🙂

:))))) Kaj pa so simptomi drugega kot znak bolezni? Kako je nekdo brez simptomov lahko bolan? :))))))))))

Lahko je samo kužen, ampak če lahko cepljeni kužni trosijo virus, zakaj ga ne bi smeli necepljeni? Če gre za nenevaren virus?????????????

in luzerji, 11.01.2022 ob 11:00

In vseeno me zanima kako to, da ne morete pridelati pozitivnega testa, če je po vaše tako simpl? Baje samo z vodo poliješ, pa s hruško pomažeš, pa je – voila! Zakaj ne rata? 🙂

Kdo je rekel da ne morem, in zakaj bi?

Še enkrat počasi preberi kaj sem napisal.

Pa ponovi večkrat dokler ne dojameš.

Ludi D LEGENDA, 11.01.2022 ob 11:16

Kdo je rekel da ne morem, in zakaj bi?

Še enkrat počasi preberi kaj sem napisal.

Pa ponovi večkrat dokler ne dojameš.

Ne ne zmoreš. Če bi lahko, bi pozitiven test že imel. Ne potrdila, pač pa test!

ne pa ne, 11.01.2022 ob 12:24

Ne ne zmoreš. Če bi lahko, bi pozitiven test že imel. Ne potrdila, pač pa test!

Preberi še enkrat. Še nisi dojel.

krokodiljure, 11.01.2022 ob 07:52

Kako butasta izjava: “Nehajmo testirat zdrave ljudi.”

In kako veš da si zdrav dokler se ne testiraš oz ti test pokaže +? Jaz se nisem počutil nič, ampak popolnoma nič bolan, pa sem bil +.

Tako da ne s takimi izjavami.

Za krokodiljure

Jao, čedalje več hipohondrov. Zdrav pa verjameš, da si bolan… če ti ni bilo nič pač nisi bil bolan in pika. Ljudi so prepričanili v popolno norost…

Seveda si zdrav. Samo to, da je v tvojem telesu ta in ta virus, ne pomeni, da si bolan. A veš, koliko bakterij je trenutno v tvojem telesu?? In to takih, ki bi ob hudem padcu imunosti povzročile lahko grozne bolezni. Ampak dokler ti ne povzročajo ničesar, si zdrav! Če si bil pozitiven in brez simptomov, si pač srečnik, ki je točno ta sev virusa sposoben predelati brez simptomov, asimptomatsko, torej si nanj IMUN. Kar pa ne pomeni, da boš imun tudi na naslednji sev. In če si nanj imun, GA NE TROSIŠ OKOLI! Pa če si cepljen ali pa ne!

Od kod toliko karanten v zdravstvu, kjer je največ precepljenih?

TI VOSU ŠE NISI NIKJER PREBRAL, DA TESTI NISO TOČNI, DA JE TO KR NEKI?????

Cepilni genocid.

https://www.skynews.com.au/australia-news/coronavirus/friends-and-family-left-shocked-by-death-of-double-vaccinated-23yearold-with-no-underlying-medical-conditions/news-story/03bafe97d6855b4a0b7e0297b7552f83

Pa še nekaj bo zgodovina naplavila – Danska je prva država na svetu, ki je začela ločevat, ali je oseba v bolnišnici ZARADI  covida ali S covidom.

In po njihovih podatkih je najmanj 26 % tam zaradi drugih razlogov in so jim covid odkrili naključno. Kar tudi precej spremeni cifre.

Tudi pri nas kričijo 18 LETNIK NA INTENZIVNI! Pa je res tam zaradi covida ali ima raka v zadnjem stadiju?

Tega pa nihče ne pove, ne? Samo da se straši mlade, da se cepijo.

Ma dobro no, ste res že zatohli. Omikron je nalezljiv kot vsaka viroza. Lekarne bodo premorete z zalogami.  Razlika je ta, da ste v preteklosti krehajoči, pa z vročino in še čem hodili v službe. Pa res, včasih nisem vedela, a bo kdo na busu dušo spustil s tem krehanjem. Je bil pred časom post, vse je ok, a grlo boli za znoret, kašljam pa tako, da mislim, da se mi igle pretakajo v grlu. A naj ostanem doma? Nekaj takega je bilo. Odgovori pa, če delaš s strankami, ostani doma, če so pa samo sodelavci, pa pojdi v službo. A res? ??????????  Že pred covidom se je take pošiljalo domov.

Me pa zanima, kaj bo še necepljeni očital, če si cepljen in se greš tudi testirati zavoljo necepljenih? V službi v teamu jih je nekaj pocepalo. Zaradi neodgovornosti. Cepivo ni sto posto, da se razumemo. A raje se ‘postim’ sedaj, kot da imam posledice na dolgi rok. Ampak ne, ljudje radi tišite nosove vedno tam, kjer vam ni mesto. Na tv vidiš, tristo kosmatih zapovedi, hkrati pa, kako si masko vlečejo iz ust na nos. Jaka muda pol nov okras okoli vratu zadnje dve leti. Pa za nameček, če kaj povedo, nekateri še masko do popka dol dajo. Če je pa res. ????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close