Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zbirčne samske 40+ – kaj jim je?

Zbirčne samske 40+ – kaj jim je?

Odgovor na objavo uporabnika
expert, 16.08.2025 ob 14:35

Tako to je. Moški mora samo razumeti, da ga ženska nujno ne potrebuje (še manj si ga želi) in zato ne bo znižala kriterijev. Ženska, ki si moškega vzame iz ljubezni in z namenom snovanja družine, ni stara 40 let, ampak to naredi do 30. leta. Po 40. letu ostanejo samo še takšne ženske, ki jim družina ni prioriteta. Taka ženska pa moškega brez problema iz danes na jutri zamenja. Zato se po določenem letu starosti žensk ne splača več iskati.

Točno tako,zato se reče iščem ,prijateljico ali prijatelja ,potem pa vidiš naprej…

Glede na to da sem ženska in kar veliko žensk poznam, ti moram povedati da se motiš :). Ravno tiste ki si zelo želijo družine velikokrat ne gredo v vezo in ljubezni in zato ker bi si želele biti z moškim. Gredo zato da dobijo tisto kar res hočejo. Otroke in iluzijo družine. Veliko njih niti noče zakona. Vsaj ne tistega pravega zakona. Hočejo cimra, s katerim bodo imele otroke in kateri jih bo čim bolj pri miru pustil in delal vse kar one rabijo. Koliko jamranja med ženskami da hoče dedc seksat in kako jim gre na kozlanje, ampak imajo pač otroke pa to….

Obratno pa ženske ki že imajo otroke ali jih pa nočejo in so preskrbljene, zmožne same živeti, imajo kot samske faj življenje in so zadovoljne….iščejo partnerja. Nekoga ki si ga bodo želele, s katerim bodo rade bile, s katerim bosta ljubimca, prijatelja in vse ostalo. Vsaj zdrave. Jasno imaš tudi med temi kakšne odvisnice od odnosov. Ampak v večini hočejo moškega zaradi njega. Ne zato ker lahko od njega dobijo otroke, družino in status poročene ženske. Ga ne rabijo. So z njim če si ga želijo. In ne ne menjajo ko/če najdejo takšnega. Podobno velja za moške 40+ ki nočejo več otrok in imajo urejeno življenje. Iščejo svojega človeka. Ne status para.

Ampak večina očitno želi tisto prvo. Eno ki ga sicer noče, ampak ga pa ne bo zapustila ker imata otroke, skupno premoženje ipd.. Nočete biti sami. Vam je vseeno očitno če ste z nekom ki vas v resnici ne mara in mu gredo kocine na vratu pokonci ko se je dotaknete. Vam je vseeno….samo da vas ne zapusti. In ste uradno par :). Velja za moške in ženske.

samski 38-letnik, 14.08.2024 ob 17:17

anonimna343, 14.08.2023 ob 19:57

tik tak, 10.08.2023 ob 19:16

Berem tele teme na monu. Stalno se javljajo samske 40+ in pišejo svoje kriterije za moške, ki so adijo pamet. Ok, štekam, da noče muslimana, razumljivo. Ampak potem naštevajo, da ne smet živet pri starših, da ne sme bit motorist, da ne sme po službi na pivo, da ne sme imet otrok, da ne sme biti ločenec, da mora biti športen, ampak ne preveč, da mora biti razgledan, da mora imet fajno plačo…

Jao, babe, pri tej starosti bi že lahko dojele, da če ne boste krepko spustile kriterijev, boste ostarele samske device. Zadnji čas, da koga dobite, ve pa se izmišljate kriterije? Bodite srečne, da vas sploh kdo pogleda.

hahaha, imamo vse to kar naštevaš, pa sem nam z luzerji ni ukvarjat.

Jaz osebno nebi imela dedca z prtlago (baba, 4 froci). no go

Čez en mesec bom star 39 let, samski in brez otrok. Pred mesecem dni sem bil že drugič na pijači z eno leto starejšo žensko, pa mi je na naslednje povabilo odgovorila z “Med nama ne čutim iskric, zato tega ne bi nadaljevala. Želim ti, da najdeš v redu žensko.” Pred mano se je večkrat dobila z nekom za katerega pravi, da tudi ni na koncu nič bilo.

Očitno imeti otroke od prej ni razlog.

Če ti je to povedala že po drugem zmenku, je to zelo pošteno od nje. Iskrice ne pridejo na silo.

neumnosti klatiš, 16.08.2025 ob 15:11

Glede na to da sem ženska in kar veliko žensk poznam, ti moram povedati da se motiš :). Ravno tiste ki si zelo želijo družine velikokrat ne gredo v vezo in ljubezni in zato ker bi si želele biti z moškim. Gredo zato da dobijo tisto kar res hočejo. Otroke in iluzijo družine. Veliko njih niti noče zakona. Vsaj ne tistega pravega zakona. Hočejo cimra, s katerim bodo imele otroke in kateri jih bo čim bolj pri miru pustil in delal vse kar one rabijo. Koliko jamranja med ženskami da hoče dedc seksat in kako jim gre na kozlanje, ampak imajo pač otroke pa to….

Obratno pa ženske ki že imajo otroke ali jih pa nočejo in so preskrbljene, zmožne same živeti, imajo kot samske faj življenje in so zadovoljne….iščejo partnerja. Nekoga ki si ga bodo želele, s katerim bodo rade bile, s katerim bosta ljubimca, prijatelja in vse ostalo. Vsaj zdrave. Jasno imaš tudi med temi kakšne odvisnice od odnosov. Ampak v večini hočejo moškega zaradi njega. Ne zato ker lahko od njega dobijo otroke, družino in status poročene ženske. Ga ne rabijo. So z njim če si ga želijo. In ne ne menjajo ko/če najdejo takšnega. Podobno velja za moške 40+ ki nočejo več otrok in imajo urejeno življenje. Iščejo svojega človeka. Ne status para.

Ampak večina očitno želi tisto prvo. Eno ki ga sicer noče, ampak ga pa ne bo zapustila ker imata otroke, skupno premoženje ipd.. Nočete biti sami. Vam je vseeno očitno če ste z nekom ki vas v resnici ne mara in mu gredo kocine na vratu pokonci ko se je dotaknete. Vam je vseeno….samo da vas ne zapusti. In ste uradno par :). Velja za moške in ženske.

realnost je taka ,da ko se taki starejši ločenci poparčkajo ,grejo hitro narazen ,malokateremu uspe da ostanejo skupaj.

zeloodvisno02, 16.08.2025 ob 18:27

realnost je taka ,da ko se taki starejši ločenci poparčkajo ,grejo hitro narazen ,malokateremu uspe da ostanejo skupaj.

Je cilj ostati skupaj ali je cilj živeti dobro, če lahko s človekom s katerim si želiš super, če ne pač sam. Nikoli nisem razumela tega cilja ostati skupaj. Kot da je nek dosežek če pri 50ih sediš za mizo z nekom ki ga videt ne moreš. Dosežek je da si za to mizo z nekom s katerim si želiš deliti to mizo. In ne večina parov, ki se spoznajo in gredo v vezo starejši ne gre narazen. Če gredo iz pravih razlogov skupaj. Tako kot ne gredo narazen tisti mladi pari, ki gredo iz pravih razlogov skupaj.

Lahko so zbirčne kolk hočejo. Dajte si vsi skup že enkrat dopovedat, če ženski danes veza ni nuja, v to ne bo šla. Tiste, ki gredo v vezo iz želje po otrocih, tiorej iz neke naravne želje, to storijo ponavadi najkasneje pri 30-ih. Ženska, ki je pri 40-ih samska, je to z razlogom, ali je ločena, ali je moški ne zanimajo, ali ima ljubimca in je to vse, kar rabi od moških ipd. Tiste, ki ne zmorejo živeti same, zelo hitro najdejo moškega, ponavadi morajo pri tem storiti kakšen kompromis same s sabo.

to niso ženske v reali, takih je 10 posto! Imaš tudi prijetne ki vejo in znajo spoštovat moške na drugačen način! Kaj boš s tako ki je debela in zanemarjena, ne zna niti poskrbet za svojo življensko linijo! Ona bi samo ukazovala!

Moj zadnji poskus s tipom je bil že ene 8 let nazaj.

Sebičen.

Takrat sem spoznala, da so moški brez veze, da samo zgubljam čas z njimi.

In da nič ne zamujam.

Ampak sem že v srednjih letih, tko da….  upam, da bo bog dal, da nikoli ne dobim nikogar.

Nič posebnega. Smokiji mi grejo na koorac 🙂

Anonimno 5365, 16.08.2025 ob 19:10

Moj zadnji poskus s tipom je bil že ene 8 let nazaj.

Sebičen.

Takrat sem spoznala, da so moški brez veze, da samo zgubljam čas z njimi.

In da nič ne zamujam.

Ampak sem že v srednjih letih, tko da….  upam, da bo bog dal, da nikoli ne dobim nikogar.

Točno to. Vse “zveze” neke zakompleksane pokveke, ki sem jim bila predpražnik za prepucavanja. Sebičneži in psihopati za štirimi stenami in to zelo raulično izrojeni. Od sexa do nesexa do pretepanja, do raznih izkoriščanj in poniževanj.  Zadnja sebična gnida mi je na vikendu pribila, da zahteva sex brez kondoma in da se strinjam. Potem norija, ker sem zaspala, potem vlačenje kovtra dol ko žival in potem vrže vame kondom in lubrikant in da put in your ass and pay. Ter nato psihiranje in žaljivke… res ne da se mi.

samski cinik, 16.08.2025 ob 18:51

Lahko so zbirčne kolk hočejo. Dajte si vsi skup že enkrat dopovedat, če ženski danes veza ni nuja, v to ne bo šla. Tiste, ki gredo v vezo iz želje po otrocih, tiorej iz neke naravne želje, to storijo ponavadi najkasneje pri 30-ih. Ženska, ki je pri 40-ih samska, je to z razlogom, ali je ločena, ali je moški ne zanimajo, ali ima ljubimca in je to vse, kar rabi od moških ipd. Tiste, ki ne zmorejo živeti same, zelo hitro najdejo moškega, ponavadi morajo pri tem storiti kakšen kompromis same s sabo.

Z osamljenostjo vs kompromisom je tako – če je oseba prava in spostljiva, potem kompromisa ne čutiš.

Citiram:

Če ti je to povedala že po drugem zmenku, je to zelo pošteno od nje. Iskrice ne pridejo na silo.

Če citiram še cinika:

Tiste, ki gredo v vezo iz želje po otrocih, tiorej iz neke naravne želje, to storijo ponavadi najkasneje pri 30-ih. Ženska, ki je pri 40-ih samska, je to z razlogom, ali je ločena, ali je moški ne zanimajo, ali ima ljubimca in je to vse, kar rabi od moških ipd.

Pri 40. še nima otrok. Če se je dvakrat dobila z mano pomeni, da jo moški zanimajo. Če si želi postati mama, kdaj nameravajo take ženske postati mame?

Anonimno636, 16.08.2025 ob 20:17

Točno to. Vse “zveze” neke zakompleksane pokveke, ki sem jim bila predpražnik za prepucavanja. Sebičneži in psihopati za štirimi stenami in to zelo raulično izrojeni. Od sexa do nesexa do pretepanja, do raznih izkoriščanj in poniževanj.  Zadnja sebična gnida mi je na vikendu pribila, da zahteva sex brez kondoma in da se strinjam. Potem norija, ker sem zaspala, potem vlačenje kovtra dol ko žival in potem vrže vame kondom in lubrikant in da put in your ass and pay. Ter nato psihiranje in žaljivke… res ne da se mi.

wtf bejbi..?

samski 39-letnik, 16.08.2025 ob 20:51

Citiram:

Če citiram še cinika:

Tiste, ki gredo v vezo iz želje po otrocih, tiorej iz neke naravne želje, to storijo ponavadi najkasneje pri 30-ih. Ženska, ki je pri 40-ih samska, je to z razlogom, ali je ločena, ali je moški ne zanimajo, ali ima ljubimca in je to vse, kar rabi od moških ipd.

Pri 40. še nima otrok. Če se je dvakrat dobila z mano pomeni, da jo moški zanimajo. Če si želi postati mama, kdaj nameravajo take ženske postati mame?

Mamice bodo v sanjah ali kužku. Kakorkoli, nikoli ne bi imela otroka z nekom samo da imam otroka. V eni družbi smo odkrite in 3 so naredile ravno to, 2, eno imam na sumu, ker je ne poznamo dobro, ena je hotela, 2 sva brez. In kaj zdaj!? Živiš kar si se odločil. Ko se ti zatakne, premisli in naprej.

TI BI ŽE VEDELA.

ŽENSKA, KI SE CENI IMA KRITERIJE, POSRANE RTKE VE ČISTITE, MEN SE NE LJUBI.

PA SPLOH NE JAMRAMO, BABNCE, KI SMO ŠE FIT IMAMO DEČKOV, DA PREK TEČE

Gorenjski pregovor, menda pravi. Če je dnar pr bajt, ljubezen sama od sebe pride.

Potem se ne gleda, ali je s starši, ali ni, ali gre na pivo, ali se drogira, ali kadi, ali je ovo ali je ono… Vse štima.

Kriteriji so samo za Beta provajderje.

Kar se mene tiče je generalno takole. Če je ženska 40+ me ne mika kaj preveč, da bi šel z njo v posteljo. Se sicer najde kaka izjema. Ampak so take žal zasedene in me ne mikajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close