Zbirčne samske 40+ – kaj jim je?
samo osnova, 10.08.2023 ob 20:56
Ha, ha, Bošček, tebi so dosegljive le ženske, ki so na glavo padle. Ostale se te bodo daleč ognile. Kot so ti že napisali, edina ženska, ki te za silo prenaša je tvoja mama. Reva uboga, kaj si je nakopala na glavo. Verjamem, da če bi vedela kak zmazek bo rodila, bi naredila splav.
No, en kondom bi vse rešil. Njeno življenje bi bilo lepo. Pa je imela smolo in si je nakopala tebe za sina. Zdaj pa se te reva ne more rešiti. Scuzal jo boš do onemoglosti. Kaj reva nima kakega moškega sorodnika, da ti povezne žaklj na glavo in te prebuta?
STati pa zakaj se je to sprevrgl u obracun na osebni ravni… ?
Bozo ovo bozo ono…
Ma ti bozeka mozes samo da sanjas.
Samo da sanjas. ??
Da te uprasam kaj sem jst tok grozen nebi znala pojasnit?
Šta ja to tražim od žene?
MOgoče je pa Čivava Božo samo en trol. Si je res težko predstavljat, da je nekdo res tako zblojen kot je on. Pa, da mama takega tepca leta in leta prenaša, da jo zajeda? Ne vem no. Dela pa sramoto vsem muslimanom pa vsem Bosancem. Ko njega bereš, pomisliš, da so vsi Bosanci, vsi muslimani tak podn kot je on.
tik tak, 10.08.2023 ob 19:16
Berem tele teme na monu. Stalno se javljajo samske 40+ in pišejo svoje kriterije za moške, ki so adijo pamet. Ok, štekam, da noče muslimana, razumljivo. Ampak potem naštevajo, da ne smet živet pri starših, da ne sme bit motorist, da ne sme po službi na pivo, da ne sme imet otrok, da ne sme biti ločenec, da mora biti športen, ampak ne preveč, da mora biti razgledan, da mora imet fajno plačo…
Jao, babe, pri tej starosti bi že lahko dojele, da če ne boste krepko spustile kriterijev, boste ostarele samske device. Zadnji čas, da koga dobite, ve pa se izmišljate kriterije? Bodite srečne, da vas sploh kdo pogleda.
To je zato, ker te poste o tem, kaj bi rade 40+ piše moten dedec. Verjetno prikrit gej.
ni problem, 10.08.2023 ob 21:46
Ni problem dobiti seks, problem je dobiti moškega, ki ima kaj v glavi in dobro srce.
Tipi za seks se pa ponujajo povsod. Mladi, stari, srednjih let… ni problema sploh. Ampak večina ima prazno glavo in srce.
OK… sem ze prej hotel uprasat…
Kaj te onemogoca da dobis takega?
Sem samski, 40 let. Samski že vse življenje, z nekaj let presledka. Mi tko paše. Se pa ne bi branil kakšne nasmejane. Rad mam bolj al pa kr fajn debelušne sam nobene ne dobim, ker… pravzaprav nobene tudi ne srečam, ker… nimam ravno socialnega življenja. Mnogim je to minus, sej vem ampak men tko kr paše. Pač bom ostal samski, se ne obremenjujem prav dosti. Če je pa kle kakšna samska do 40, bolj debelušna, nasmejana, veselega značaja k jo ne mot introvertirana oseba pa naj se mi javi… pa če bi bila samostojna in finančno preskrbljena (tako kot sem sam), bi bila pa sploh nebesa. Aleluja.
Sem skroaj taka, alo alo, samo prestara.
Tudi jaz introvertirana, ne žuram, ne popivam, rada pa hodim v naravo, sama. Posledično tudi nimam družbe, ne ženske, ne moške. Nasmejana, ampak nedružabna. Žal okrogla, ampak delam na tem, da bom spet vitka. Živaim sama, finančno kar ok, ni super, ampak vseeno pa kar nekaj nad minimalcem. Se pa ne spomnim kdaj sem nazadnje srečala kakega samskega moškega, ki bi bil podoben: da ne pije, da ni žurer, da je samostojen, brez otrok… samo jaz bi 45+.
Ime ali vzdevek, 10.08.2023 ob 22:39
Ko daš skozi veliko sranja se ti kristalno jasno zasidrajo in predvsem dvignejo kriteriji. Moje želje so drugačne – nikdar samskega, obvezno ločen oče z najstniki. Samostojen, preskrbljen, izobražen, nezatežen, gurman, brez ekstremizma v kakršnemkoli pogledu.
Nikakor mi ne gre u glavo…
ALLAHU AKBAR!!!, 10.08.2023 ob 22:43
Nikakor mi ne gre u glavo…
-
Kaj ti ne gte v glavo? Ženska ima verjetno kopico otrok, po možnost vsakega še z drugim tipom in jasno, da jo samski ne porajatajo več. Izbira lahko le še med ločenci z otroki. Pa s tem ni nič narobe. Vsakemu svoje. Samski tipi brez otrok praviloma res ne bodo vzgajali otrok iz prejšnjih zakonov. Pa slednji niso nič krivi in jih ima lahko vsak normalen tip zelo rad, lahko tudi kot svoje ampak vsak normalen samski brez otrok se bo tej “skušnjavi” želel izogniti, če se bo le dalo. Verjetno je to gospa spoznala na lastni koži in sedaj se tega več ne gre (razumljivo).
Ime ali vzdevek, 10.08.2023 ob 23:04
Oh no, imam dva najstnika (isti oče) 14 in 15 let. Nimam 16 otrok, kot si to razlagate. Sem pa že 5 let ločena, samostojna, preskrbljena in ne vem zakaj bi iskala partnerja, ki npr. živi pri starših v mansardi.
Že… vse lepo in prav… ampak moras vedet da nobenemu moskemu ni top gol da tuje otroke vzgaja in za njih skrbi…
Pazi logike… pravis veliko sranja… znaci veliko sranja si dala cez kriteriji so pa visji… a si ti kaj boljsa? Ne. Kvecjemu slabsa… nudis manj… ta prejsnji te verjetno ni dobil iztravmatizirano… kot pravim kriteriji so pa visji… cemu… ker si se opekla mora zdej naslednji pušit… pac nekdo mora in seveda nisi ti.
In ves kaj se je… glede na vaso mentaliteto… kdo to vzame? Kak? Kaj sploh pricakovat od takega…
Avtor isto pravi hoce enega brez otrok… ti sicer ne… kako je potem nam ko pride z otrokom zenska…
ok resno, 10.08.2023 ob 20:06
ALLAHU AKBAR!!!, 10.08.2023 ob 19:54
ok resno, 10.08.2023 ob 19:45
Zakaj točno tebe skrbi kakšno bo življenje nekih neznanih 40+ letnic iz neta? Kaj točno ima to s tabo? S tvojim življenjem? Kaj za eno patetično bitje si to, da se toliko s popolnimi tujci ukvarjaš? Imaš res tako bedno življenje da ti je to edini šport? Pač če te nobena 40+ ne želi spusti kriterije a ne. Tako kot njim svetuješ. Ne vem če sicer kaj tako hudo obupanega obstaja tam zunaj da bi si navlekla na grbo enega socialno neprilagojenega incela, ki 24/7 blodi po internetu in pametuje popolnim tujcem ter daje življenjske nasvete, medtem ko sam gnije verjetno v sobici pri mamici za računalnikom in čaka kdaj bo socialna….ma upanje umre zadnje.
DRgac ste ve socialno neprilagojene… ureditev je kakrsna je… odds are not good… ve pa se kr svoja pravila… no sej dejansko mas prav… se nas ne tice… ve prodajate star avto za dvojno ceno letosnjega modela. Pa cakaj kaj naj ti recem.
Sej mene bo isto to docakalo… bodo moje vrstnice cez 10 15 let drazje kot so danes…
A to je kakšna priznana bolezen kar ti maš? Da tvoje sorte človek ki nima nobenega življenja (razen bevskanja po netu), ki gnije v svojih rosnih 20ih, ki ga mamica preživlja in ki bi brez da ga ta ista predvidevam 40+ letnica, ki je nihče noče (čudaško, pa takega fajn sineta v kompletu dobi) preneha futrat in mu nuditi streho nad glavo dobesedno pristane pod mostom in verjetno izdihne, ker si še enga zajca neb znal ujet…daje drugim ljudem življenjske nasvete? O čem točno lahko ti svetuješ? O tem kakšne naj bodo ženske da bodo tebi všeč? Nobena noče biti tebi všeč človek ruknjen :). Si nočna mora vseh žensk, ki nimajo poškodbe možganov. Nikogar ne briga kaj ti misliš. To je itak edino očitno kar ti rata cel dan….razmišljati o drugih. Da bi živel ti še ni na misel padlo. Zakaj bi kakšno žensko zanimalo kaj ti želiš? Še tvoje mame ne, samo reva se te pač ne zmore rešit. Materinska ljubezen pa to. Hudič je to res. Si nočna mora vseh samskih žensk kar se tiče partnerstva in kar se tiče potomcev. Samo ob misli da moj sin kaj tebi podobnega postane me mrzel pot oblije.
Ti incelka, ne zavedaš pa se, da vsi pisuni tukaj imamo nekaj skupnega, vključno s tabo. Šah, mat!
ALLAHU AKBAR!!!, 10.08.2023 ob 23:11
Že… vse lepo in prav… ampak moras vedet da nobenemu moskemu ni top gol da tuje otroke vzgaja in za njih skrbi…
Pazi logike… pravis veliko sranja… znaci veliko sranja si dala cez kriteriji so pa visji… a si ti kaj boljsa? Ne. Kvecjemu slabsa… nudis manj… ta prejsnji te verjetno ni dobil iztravmatizirano… kot pravim kriteriji so pa visji… cemu… ker si se opekla mora zdej naslednji pušit… pac nekdo mora in seveda nisi ti.
In ves kaj se je… glede na vaso mentaliteto… kdo to vzame? Kak? Kaj sploh pricakovat od takega…
Avtor isto pravi hoce enega brez otrok… ti sicer ne… kako je potem nam ko pride z otrokom zenska…
Otroci teh let so zelo samostojni oz. gredo počasi po svoje, ne rabiš jim ravno menjati plenic. Vzgoja se zgodi prej, sicer pa imajo otroci mamo in očeta. Vloga partnerja ni vzgoja, je samo dopolnitev vzajemnih potreb…takšnih in drugačnih. Niti na misel mi ne pride, da bi vzgajala partnerjeve otroke, to je delo staršev. Si samo “privesek”, kaj dobrega skuhaš, kakšna lepa beseda, to je to. Bistvo je pa v odnosu med dvema odraslima razvezanima osebama.
Forum je zaprt za komentiranje.