Zbiranje denarja za uboj iz malomarnosti
Gledam, berem članek. Tragedija.
Slovenski tekmovalec v prometni v Franciji izgubil dva konja, umrl tudi voznik, ki se je zaletel v enega od njih.
Spet berem nagovor gospodične, ki je odprla donacijsko stran in me skoraj kap. Ko zberejo denar za materialne stroške, nagovori ljudi, da bi še zbrali denar, da si lahko z ženo kupita nove konje.
Hm. S katerega planeta smo mi Slovenčki padli? So dejstva, ki jih noben članek ne omenja, saj je zapeljal s ceste (verjetno zaspal za volanom), vozil s poklumpanim pretežko naloženim kombijem, umrl je moški, oče,dobri ljudje pa mu nakazujejo €, da bo plačal materialne stroške za nesrečo, ki jo je sam povzročil iz malomarnosti.
Spet berem komentarje na fb…nekaj ljudi je istega mnenja, nekaj pa jih sočustvuje. Ja. Izgubil je 2 konja, ampak konja lahko kupiš…očeta otrokom pa ne. Njegov oče, ki naj bi vozil, do konca preiskave ne sme zapustiti Francije in bi se naj z zbranim denarjem plačali stroški bivanja. Kaj pa vse nepremičnine, ki jih gospod ima, vse varščine za stanovanja, ki jih ljudem nikoli ni vrnil, ko jih je iz danes na jutri vrgel na cesto.
Toliko lačnih ust v naši državi, mi pa zbiramo denar za pleh.
Konkretnega primera ne poznam, a se kar strinjam. Sem že opazila zbiranja za res nepotrebne zadeve in to ob vseh res perečih problemih v naši Sloveniji. Da pa se zbira denar za nove konje, da jih bo lastnik lahko malo vozil na izlete po Evropi, je pa absurd. Jaz bi pa čisto eno malo hišico na Obali, mi je tako všeč pogled na morje. Pa po možnosti tako, da bo blizu Term, kamor rada hodim na razvajanje in potem v Kempinskega, kjer imajo odlično kavo in postrežbo na nivoju. Dobre duše, ki razumete mojo stisko in potrebo, odprite denarnice.
Saj ni res pa je, 10.10.2021 ob 11:19
Tudi če sta bila, dvomim, da se bo dalo kaj iztržit, ker je lastnik sam kriv,da sta poginila.
Je pa en bil vreden najmanj milijon.
N9, konja za milijon imas zavarovanega po dolgem in pocez za vse mozne primere, pac enako kot avto ali nepremicnino, tako da tudi, ce si sam kriv, dobis izplacilo.
Ce prav razumem iz komentarjev ti gor, pa ni vozil ladtnik konjev ali pac?
cak mal, 10.10.2021 ob 11:41
N9, konja za milijon imas zavarovanega po dolgem in pocez za vse mozne primere, pac enako kot avto ali nepremicnino, tako da tudi, ce si sam kriv, dobis izplacilo.
Ce prav razumem iz komentarjev ti gor, pa ni vozil ladtnik konjev ali pac?
Piše, da njegov oče.
Desperadodajka, 10.10.2021 ob 16:02
A niso milijonarji tisti sposobneži, ki so sami s svojim delom in pametjo vse ustvarili? Od kdaj oni potrebujejo javno zbiranje prispevkov za ohranitev milijonskega premoženja?
… očitno imajo tudi naivne ovce velik delež njihove kao sposobnosti kreiranja obilja in milijonov.
Kakšen link?
Bazilika587, 10.10.2021 ob 16:08
… očitno imajo tudi naivne ovce velik delež njihove kao sposobnosti kreiranja obilja in milijonov.
Kakšen link?
Forum je zaprt za komentiranje.