Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zažgani lasje

zažgani lasje

Naj povem, da imam dolge blond lase do sredine hrbta.
Na 3 do 4 mesece grem k frizerju, da mi naredi pramene oz pobarva narastek.

Nazadnje se mi je zgodilo, da mi je narastek pobarvala. Medtem, kosem imela na glavi barvo in folijo, pa mi je začelo kar naenkrat skeleti in šumeti po glavi. Frizerka je hitrro sprala barvo dol…. in glej!!!!
Vse lase (kar jih je pripravila za pramene) je zažgala. Kommmmmaaaa! Lasje so bili kot koruzni laski, prozorni, zažgani …..
Šok zame in za frizerko!!!!!!!!!!

Sprašujem pa: kaj naj naredim sedaj? Lase imam zažgane (kar jih je še ostalo) čisto na vrhu lasišča. Vse kar si dam na glavo ne pomaga nič, za postriči pa še niso, ker bi mi jih morala postriči čisto pri glavi. Kaj naj naredim?
Naj se postrižen na paž in čakam, da se mi obrastejo? Ne bi me tako motilo vse skupaj, če se nebi tako VIDELO!

Kakšno kazmetiko naj si dam gor?

Pomoč, prosim

lp, obupana

Definitvno ne bo pomagalo nič drugega kot striženje in dobra nega las. Za nego pojdi v salon, kjer se na te stvari spoznajo in ne kurijo las in ti bodo svetovali. Odpravi se v kak salon kjer delajo z L’orealom, Joicom, Wello …z dobrimi produkti in naj ti svetujejo.
Mislim pa, da ima ravno Joico nek sistem za popravljanje škode na laseh, vendar še vedno ne bo pomagalo nič drugega kot striženje.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close