zaželjeni moški odgovori
Kup butastih odgovorov, edina ki je dobro odgovorila je Iskrena…..
Dejstvo je da je vprašanje posplošeno in hipotetično zato je iz strani moškega odgovor lahko samo da…….
Je pa odgovor lahko hitro ne……
1. Jaz bi ziher rekel na tako ponudbo ne, če bi vedel ali močno slutil, da je punca vedno bla nekak proti temu, pa bi to naredla, samo za mene…… torej bi ”stisnila” zobe…. to se mi zdi brezveze, želja po tem mora bit obojestranska!
2. Taka ponudba bi mi bila zelo sumljiva, če bi bila iznenadna (v treznem stanju) pričakoval, bi da kaj o tem namigne že prej! (v stilu, nikoli ne reči nikoli, mogoče pa kdaj ipd.)
Torej če predpostavljamo, da ima to hipotetično vprašanje, 100% iskreno žensko, ki bi to predlagala, zato ker sama dejansko to želi probat, potem je odgovor lahko v 99,999% samo ja…… ni mi jasno kako bi katerikoli tip rekel ne, če bi s tem osrečil žensko, hkrati pa še sebe….
Kaj pa lahko novega pogruntaš v seksu? Not pa ven je not pa ven v vsakem primeru. Inovativnost v seksu je enako absurdna zamisel kot ideja inovativnosti v žvečenju hrane.[/quote]
Za nekatere je dober tudi samo misjonarc celo življenje, pač nekateri nismo samo s tem zadovoljni in si težko predstavljam eno in isto stvar celo življenje.
Z drugo prispodobo ti bom skušala razložit, da tudi če skozi ješ najboljše meso si kdaj zaželiš tisto hrenovko, da bi probal.[/quote]
A, če celo življenje ližeš in kavsaš od zadaj, si pa v čem napredoval? Vse na koncu izpade kot nek misionarc…
Za nekatere je dober tudi samo misjonarc celo življenje, pač nekateri nismo samo s tem zadovoljni in si težko predstavljam eno in isto stvar celo življenje.
Z drugo prispodobo ti bom skušala razložit, da tudi če skozi ješ najboljše meso si kdaj zaželiš tisto hrenovko, da bi probal.[/quote]
A, če celo življenje ližeš in kavsaš od zadaj, si pa v čem napredoval? Vse na koncu izpade kot nek misionarc…[/quote]
Zgrešil si bistvo… če kavsaš nekaj cajta v misionarcu, pa nekaj časa od zadaj, pa spet od strani, si napredoval… vsaj v razbijanju monotonosti, to pa je osnovni problem pri dolgih zvezah….. da ne postane rutina… lol
Torej ti bi, če bi ženska. Saj to je bilo vprašanje.[/quote]
Saj vem, samo za bimbote ki ne razumejo vprašanja sem razložil zakaj bluzijo v 2 točkah, ko bi tudi jaz podvomil o tem oz. rekel ne hvala……
Bistvo je, da so taka vprašanja preveč posplošena, in prevlka stvar lastne interpretacije, vprašanja pa marsikdo zastavi glede na to kakšen odgovor želi slišat 🙂
A, če celo življenje ližeš in kavsaš od zadaj, si pa v čem napredoval? Vse na koncu izpade kot nek misionarc…[/quote]
Zgrešil si bistvo… če kavsaš nekaj cajta v misionarcu, pa nekaj časa od zadaj, pa spet od strani, si napredoval… vsaj v razbijanju monotonosti, to pa je osnovni problem pri dolgih zvezah….. da ne postane rutina… lol[/quote]
Hvala Matkič, da si posredoval obrazložitev!
Zgrešil si bistvo… če kavsaš nekaj cajta v misionarcu, pa nekaj časa od zadaj, pa spet od strani, si napredoval… vsaj v razbijanju monotonosti, to pa je osnovni problem pri dolgih zvezah….. da ne postane rutina… lol[/quote]
Hvala Matkič, da si posredoval obrazložitev![/quote]…ker drugač itak ne bi vedeli kako in kdaj se obrnit, da ne bo monotono…. :)))))
Iskrena torej s katere strani se bo danes sprehodil? 😀
ne samo, da bi sprejel – sem to tudi že počel, večkrat, da se razumemo…. moja občasno pripelje kakšno žensko, tudi kakšen parček…. uživamo v troje, štirje…. in ne vidim, kaj naj bi blo tukaj napačnega…
spolnost nima kaj dosti veze z ljubeznijo…. ljubezen je pa itak relativna… recimo najbolj čista oblika ljubezni je od starša do svojih otrok…. in tukaj, vsaj upam, da večina nima spolnih interesov…
skratka, sex je nekaj popolnoma normalnega, in človek nima zadosti enega spolnega partnerja – človek namreč ni monogamno bitje – to je dejstvo in ne zgolj mnenje, da smo si na jasnem
Če praviš, da je ljubezen nekaj relativnega, potem ne moreš rečt, da je zadnji stavek dejstvo. Še vedno je le mnenje.
Pravilno pa bi bilo, če bi napisal, VSAK človek nima zadosti enega spolnega partnerja. Zakaj? Ravno zato, ker je ljubezen relativna, kot praviš in enim vmešavanje tretje osebe v nek intimni odnos, ne predstavlja ljubezenskega odnosa. In zato je tisti zadnji stavek le mnenje, dvomim, da bodo kdaj dokazali, da je dejstvo. Zakaj misliš, da so pingvini spoznani za monogamna bitja. Ker si pingvini tako domišljajo ali je ker je to spoznanje ustvaril človek na podlagi opazovanja le teh?
Poznam kar nekaj primerov med parom in tretjo osebo. Vendar lahko povem, da je večina tam tudi odnos zaključila. Težko je “gledat” osebo, ki jo ljubiš kako deli najbolj intimne trenutke z drugo/drugim. Ravno tako kot bi bilo večini moških (v obratnem primeru) težko “gledat” kako ima nek drug moški spolne odnose z njegovo punco (vsaj v normalni zvezi)
Seveda to ne velja za vse. Vsak ima drugačen odnos in ga vzdržuje po svojih željah.
Forum je zaprt za komentiranje.