zaželjeni moški odgovori
Hipotetitčno vprašanje…
za moške:)
Imate partnerko, ki jo spoštujete, ljubite, mogoče je celo mama vaših otrok…skratka zdrav razumevajoč odnos…
Pa vam ta ponudi, da povabita neznano ženski k vama v posteljo! Ker so to sanje večine moških, me zanima ali bi se spustili v takšno igrico, ki bi bila zgolj enkratna?!
Pa ne pozabiti na to, kako zelo ljubite svoje žene, partnerke:)
Pa da vidimo koliko se jih zmere upreti.
Moški vezani z odgovori na plan:))))
Mogoče pa je BI in si tega ni upala priznati takoj na začetku….[/quote]
ni bi, niti lez…nič od tega…ne gre se za točno določene osebe. sprašujem ker me zanima, odziv moških. ker konec koncev so to sanje mnogih. ni nobene zarote:) zanima me kar tako, da vidimo koliko jih bo ostalo zvestih ženam in koliki bi takoj mislili z spodnjo glavo.
Odnos med partnerjema naj bi temeljil na iskrenosti. Če ti take stvari skriva, bogve kaj še hudega v tajni prtljagi vsebuje. Če se po nekaj letih zaveš, da se zbujaš poleg tujca, je to katastrofa![/quote]daj PROSIM preberi zgornji post! ni nobenih laži in skrivanj. samo prestavljajte si…imate ženo/partnerko jo obožujete, ljubite, pa ti predlaga irgice v tri z še eno žensko! zavrneš ali privoliš?!simpl ko pasulj!!!
Odnos med partnerjema naj bi temeljil na iskrenosti. Če ti take stvari skriva, bogve kaj še hudega v tajni prtljagi vsebuje. Če se po nekaj letih zaveš, da se zbujaš poleg tujca, je to katastrofa![/quote]
Daj ne prodajaj nekih bluzenj iz učbenikov kako bi naj bilo. Marsikaj piše, realnost pa je povsem nekaj drugega.
A se lohka uštulim?:)
Naj osvetlim, v katerih primerih ženska to predlaga. Prvič: testira odziv moškega, da bi v primeru njegovega strinjanja rekla…Aha, sem vedela, ne ljubiš me. Drugič: si želi novo izkušnjo in računa na to, da se njen moški ne bo čustveno vpletal, ker je pač moški in lahko da vse tiste celice, ki jih premore, na off. Tretjič: v izogib, da bi njen dragi preizkušal mimo njene vednosti, mu raje predlaga sama.
Midva sva kupila tako ozko posteljo, ker veva, da tam ni prostora za tretjo osebo, razen če je to najin otrok. 🙂
Odnos med partnerjema naj bi temeljil na iskrenosti. Če ti take stvari skriva, bogve kaj še hudega v tajni prtljagi vsebuje. Če se po nekaj letih zaveš, da se zbujaš poleg tujca, je to katastrofa![/quote]
Daj ne prodajaj nekih bluzenj iz učbenikov kako bi naj bilo. Marsikaj piše, realnost pa je povsem nekaj drugega.[/quote]
Realnost je preveč svinjska, da bi nam predstavljala ideal. Zato se zatekamo k obljubljenim konvencijam. Verjetno tudi ti ne bi bil navdušen, da se ti ženska kur.ba okoli, ker je pač taka realnost kurbarije?
ni bi, niti lez…nič od tega…ne gre se za točno določene osebe. sprašujem ker me zanima, odziv moških. ker konec koncev so to sanje mnogih. ni nobene zarote:) zanima me kar tako, da vidimo koliko jih bo ostalo zvestih ženam in koliki bi takoj mislili z spodnjo glavo.[/quote]
Kar si rekla je neumnost. Ona predlaga še eno žensko in se s tem preverja njegova zvestoba?
Kaj tako butastega lahko izjavi samo…. uganili ste ŽENSKA 🙂
Daj ne prodajaj nekih bluzenj iz učbenikov kako bi naj bilo. Marsikaj piše, realnost pa je povsem nekaj drugega.[/quote]
Realnost je preveč svinjska, da bi nam predstavljala ideal. Zato se zatekamo k obljubljenim konvencijam. Verjetno tudi ti ne bi bil navdušen, da se ti ženska kur.ba okoli, ker je pač taka realnost kurbarije?[/quote]
Popolnoma neprimerljiv primer! Potrudi se …
Kaj pa ima to opravka z nezvestobo?
Seveda je treba kdaj tudi ustreči ljubljeni osebi. Včasih pač malo stisneš zobe, drugače ti lahko sama začne očitati, da si egoist in je ne ljubiš.[/quote]
V tem resni ni nobene nezvestobe. Prej zvestoba, saj bi svoji partnerki izpolnil eno željo. To je spet neka čudna ženska logika. :))
Seveda je treba kdaj tudi ustreči ljubljeni osebi. Včasih pač malo stisneš zobe, drugače ti lahko sama začne očitati, da si egoist in je ne ljubiš.[/quote]
mogoče sem se narobe izrazila. večina jih je zvestih in ja nebi nikoli z drugo žensko, ker ostajajo zvesti samo eni izbranki. če pa bi se jim ponudila možnost, da bi bili v trojčku z ženo in še eno žensko, pa bi morda (ali pa tudi ne spremenili mnenje.
mogoče sem se narobe izrazila. večina jih je zvestih in ja nebi nikoli z drugo žensko, ker ostajajo zvesti samo eni izbranki. če pa bi se jim ponudila možnost, da bi bili v trojčku z ženo in še eno žensko, pa bi morda (ali pa tudi ne spremenili mnenje.[/quote]
Vendar se v tem primeru ne gre za nezvestobo ali varanje.
Samo res nekateri ne znate razlikovat od kake avanture, da se preizkusi še kaj novega v sexu, kar še dva nista probala in kar se tiče glede besede varanje. Res totalna beda od razmišljanja in utopija o tem razglabljat. Sicer pa, kaj si drugi mislimo glede tega itak nima veze, ker to najbolje vesta dva, ki sta vpletena v to zgodbo!
Kaj pa lahko novega pogruntaš v seksu? Not pa ven je not pa ven v vsakem primeru. Inovativnost v seksu je enako absurdna zamisel kot ideja inovativnosti v žvečenju hrane.[/quote]
Za nekatere je dober tudi samo misjonarc celo življenje, pač nekateri nismo samo s tem zadovoljni in si težko predstavljam eno in isto stvar celo življenje.
Z drugo prispodobo ti bom skušala razložit, da tudi če skozi ješ najboljše meso si kdaj zaželiš tisto hrenovko, da bi probal.
Forum je zaprt za komentiranje.