Zaželeno/zaželjeno
. Ja po kakšnem pridevniku se pa vprašam s koliko. [/quote]
Ne po kakšnem, ampak katerem pridevniku … 🙂 Vprašalnica koliko ustrezan prepoznavanju količinskega pridevnika.
Če nekdo vpraša, dobi tudi odgovor – od moderatorke tega foruma in od drugih.
Dobro veš kaj sem hotel vprašati, zdaj se pa spet nekaj vend vadiš. Po tvojem je 10 pridevnik, al’kako?
Glede odgovorov. Poglej, kateri post nima tvojega odgovora ali vsaj dodatka, pa še poglej kolikokrat nisi na prvem mestu pri odgovoru.
Kako ti le uspe, nimaš drugea dela.
Sem že večkrat rekel, da to ni več forum, ampak sprivatizirana svetovalnica neke lektor’ce.
Osnovna zamisel formuma je, da se me seboj pogovarjamo, izmenjavamo mnenja, tudi iskrenja ne sme manjkati.
Forum ni, da raja sprašuje posvečeni pa odgovarja.
Mislim, da tule sploh ni vprašanje količinskega pridevnika, ampak nekaj povsem drugega, kajne. Sploh je bilo kar nekaj zadnjih postov s tako preprostimi vprašanji, da že res nisem bila prepričana, ali nas nekdo heca ali resno sprašuje. Ampak spodobi se, da odgovorim na vsak post, ker je taka moja zaveza.
Na to bom kar nadaljevala naslednje tvoje mnenje. Forum je odprt prostor za razpravo in je prostor, kjer raja sprašuje in drugi odgovarjajo. Če je zate moderator foruma posvečeni, prav, naj bo. Kar nekaj forumov je moderiranih in na kar nekaj forumih raja sprašuje in samo! posvečeni odgovarja.
Tale forum pa je odprt prostor za razpravo in kot moderatorka foruma sem zavezana vsakomur ponuditi razlago na zastavljeno vprašanje. Po želji lahko svoj odgovor seveda prispeva tudi kdo drug. Ko presodim, da je nekdo drug v celoti odgovoril na vprašanje, ne dodajam še svojega odgovora. Drugače pa je takrat, ko presodim, da lahko ponudim še kakšno dopolnilo morebitnemu odgovoru.
Aha, tako to gre. Saj, da ne bo pomote, nimam nič proti odgovorom, vendar, zaboga, preimenujte že enkrat ta forum v svetovalnico.
Več kot očitno je, da si forum pač predstavljaš po svoje. Kot si, upam, opazaila, so forum zapustili vsi razpravljalci, ki so ga nekoč delali zanimivega, živega, dinamičnega… Pa kaj, boš rekla, kaj pa manjka? Ja ravno to manjka, živahna debata, duhovita izmenjava mnenj…
Še enkrat in zadnjič ponavljam: forum je (bil) zlorabljen.
Hvala in lepo se imejte.