Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Zavod mi je po mailu poslal za službo

Zavod mi je po mailu poslal za službo

Domnevati gre, da je izobrazbeno usposobljena za to delovno mesto.
Dvomim, da bi jo s srednjo oblikovno poslali rezat glave prašičem… – no, OK, razen, če bi izvajala performans…[/quote]

žal, sam taki geniji so na zavodih, kt sm že omenu, lahk človk v zaposlitven načrt vnese vse kar ve in zna in za kar je sposoben oz. kaj pričakuje, napotijo ga pa delat nekej čist kontra temu, če obvlada al pa ne.[/quote]

ja, te svetovalke na zavodu so prave cvetke. moji kolegici, ki je uni. dipl. pravnica so poslali ponudbo za barsko plesalko ;)))).

žal, sam taki geniji so na zavodih, kt sm že omenu, lahk človk v zaposlitven načrt vnese vse kar ve in zna in za kar je sposoben oz. kaj pričakuje, napotijo ga pa delat nekej čist kontra temu, če obvlada al pa ne.[/quote]

ja, te svetovalke na zavodu so prave cvetke. moji kolegici, ki je uni. dipl. pravnica so poslali ponudbo za barsko plesalko ;)))).[/quote]

če dobr zgleda bi to še šlo 😉

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

ja, te svetovalke na zavodu so prave cvetke. moji kolegici, ki je uni. dipl. pravnica so poslali ponudbo za barsko plesalko ;)))).[/quote]

če dobr zgleda bi to še šlo ;)[/quote]

je čist povprečna bejba, nobena fatalka ;)))

Točno tako. Na mail se ni potrebno odzvati. Cel kup brezvenih postov, preden dobi pravi odgovor.[/quote]

Opa punce!

To pa ne vem, če bo držalo. Lani je moja prijateljica dobila SMS, da se mora udeležiti zaposlitvenega sejma in se tam identificirati in podpisati svetovalki na list.

SMS je prejela ob 11:00, sejem je trajal od 8:00 – 13:00.
Ker ni imela avta doma, varuške za otroka (pa dobro otroka bi vzela zraven), avtobus pa med temi urami ne vozi, na sejem ni šla in so jo izpisali iz borze, ker ni izpolnjevala svojih obveznosti…

Toliko o tem.

Mimogrede…še dobro, da je dobila SMS, ker ponavadi ob kakšnem skupinskem pošiljanju se marsikateri SMS izgubi….

Točno tako. Na mail se ni potrebno odzvati. Cel kup brezvenih postov, preden dobi pravi odgovor.[/quote]

Opa punce!

To pa ne vem, če bo držalo. Lani je moja prijateljica dobila SMS, da se mora udeležiti zaposlitvenega sejma in se tam identificirati in podpisati svetovalki na list.

Ker ni imela avta doma, varuške za otroka (pa dobro otroka bi vzela zraven), avtobus pa med temi urami ne vozi, na sejem ni šla in so jo izpisali iz borze, ker ni izpolnjevala svojih obveznosti…

Toliko o tem.

Mimogrede…še dobro, da je dobila SMS, ker ponavadi ob kakšnem skupinskem pošiljanju se marsikateri SMS izgubi….[/quote]

Midve sva napisali primer obvestila preko e-maila, kar 100% drži. Jaz sem jih dobila kar nekaj, pa me niso izbrisali iz evidence, če nisem poslala prijave. Kopiram vsebino maila, kjer nikjer ne piše, da so moraš obvezno prijaviti:
“Spoštovani(a) ,
Zavod RS za zaposlovanje vas obvešča o prostem delovnem mestu.
Če želite kandidirati, se pravočasno prijavite na prosto delovno mesto in nas o tem obvestite s povratnim elektronskim sporočilom (Odgovor/Replay).
Ne pošiljajte povratnega elektronskega sporočila, če ne boste kandidirali!
Lep pozdrav!
Zavod RS za zaposlovanje”

Če je pri prijateljici v SMS pisalo, da se mora udeležiti in podpisati prisotnost, bi pa žal, morala zadevo vzeti bolj resno.

Lahko ti najdejo sluzbo za dve stopnji nižjo izobrazbo – torej, če imaš faks, te ne morejo poslat za snažilko, najbrž pa lahko za prodajalko.

Ni se ti treba odzvati, pa ne poslušaj, tle enih zakompleksanih oseb, ki so pametne, dobro pa same vejo, da one tudi ne bi šle delat karkoli.
Odzvati se moraš, samo na tisto, kar dobiš po pošti.Pa še tam lahko zaglumiš, da te ne vzamejo.Poberi tisto, kar ti pripada, potem se pa obremenjuj z delom, ki ti ga ponujajo.Srečno!

Kolikor vem, prve 3 mesece na zavodu ne rabiš sprejemat služb pod svojo izobrazbo, potem kasneje pa se kriteriji nižajo.

Ne razumem zakaj se kriteriji nižajo za tiste, ki izobraženi po drugi strani pa zavod sam šola tiste z nižjo izobrazbo. Potemtakem bojo tisti s 7.st. opravljali dela za 5.st., tisti s 5.st. pa se bodo šolali in si pridobili višjo stopnjo. Kje je tu logika? In zakaj so brezposelni “krivi”, če je trg dela in stanje v državi takšno kakršno je?

Opa punce!

Toliko o tem.

Mimogrede…še dobro, da je dobila SMS, ker ponavadi ob kakšnem skupinskem pošiljanju se marsikateri SMS izgubi….[/quote]

To pa ne bo držalo. Ali se grdo lažeš ti ali pa tvoja prijateljica. Namreč, zavod te lahko preneha voditi samo, če se ne zglasiš na nekaj na podlagi prej osebno vročenega/podpisanega vabila.

Zaradi snega SMSa…bosa je tale tvoja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close