Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zavijanje učbenikov v Mullerju

Zavijanje učbenikov v Mullerju

Aja, pa zaenkrat iz šole še niso nič javili, da bi bilo kaj narobe z učbeniki, zavitimi v Mullerju.

Odgovor na objavo uporabnika
ena šolska knjižničarka, 11.09.2018 ob 07:39

No, se pa še jaz oglasim, ki sem šolska knjižničarka. Kdor pravi, naj knjižničarke knjige ovijajo, ne ve, kaj govori. Učbenikov je za en cel razred, ker imam majhno knjižnico, imam učbenike v razredu, popolnoma vse mize so natlačene s kupi učbenikov. V šoli sem po koncu pouka še cca 1 mesec in ne, nisem doma 2 meseca, pač pa kolikor imam dopusta. Novih knjig dobimo vsako leto 6 do 10 škatel, vse je treba vpisati v računalnik, požigosati in opremiti z nalepko. Ni časa, da bi zavijali vse knjige, poleg tega je folija draga in si šola ne more privoščiti zavijanja za vaše sončke. V 8. r. npr dobijo iz sklada 11 učbenikov, zračunajte si, koliko je to knjig za vse učence.

V mojih časih se je zgleda to dalo. Naša šola je bila očitno zelo napredna (konec 80. in 90. leta), ker je že takrat obstajal šolski sklad. Vsi smo dobili učbenike (jasno da ovite v prozorno folijo) – cela takratna osemletka. Še več – še delovne zvezke in zvezke (+ vse za likovno) smo naročili v šoli in nas je prvi dan čakalo na mizi (za vsakega posebej). Ko gledam danes, smo bili Amerika. Na šoli, kjer so moji otroci danes, tega niso imeli niti takrat, kaj šele danes. Šele ko je takrat en od staršev ponorel, je šola potem le kupila atlase, da jih ni bilo treba otrokom nositi. Kot vedno – stvar vodstva šole, ki se ne takrat ne danes ne briga za tiste stvari, ki bi jih res lahko izboljšalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close