Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zavarovalnica generali

zavarovalnica generali

živjo!

v četrtek imam pri njih zaposlitveni razgovor in vsak nasvet bi mi bil zelo dobrodošel.
a mogoče, kdo ve, kakšne imajo kaj plače – VII. stopnja izobrazbe, če me slučajno kaj povprašajo v smeri, koliko pričakujem (imam pa že 5 let del. dobe, vendar ne s tega področja).

hvala!!!

Kot kaj pa boš delala pri njih? Moj brat je delel pri njih, pa je bilo totalno katastrofalno. On v bistvu je bil zastopnik, ali kako se reče? V bistvu je bil na terenu in iskal nove stranke.

Pripravi se na veliko dela in malo denarja! Pa še licenco boš morala opraviti, ki ni ravno mačji kašelj in …. SREČNO

delovno mesto je blo opisano kot “sodelavka v oddelku neživljenjskih zavarovanj”. v razpisu ni blo omenjeno terensko delo – tako me niti ne zanima.

y.m. – a to si mislil/a za terensko delo ali nasploh?

če pa enkrat licenco imaš, pa je tud v redu za v prihodnje a ne?

Kikica, o terenskem delu sem ti jaz napisala. Tudi moj brat ni imel cez zivljenska zavarovanja, ampak je imel lokale, avtomobile, hise itd. In tocno tako kot je rekel/a y.m., veliko dela, malo denarja. Norme, ki jih zahtevajo, so dejanko nenormalne, lincenco dobiti res ni lahko, ne vem, ce ti velja tudi pri drugih zavarovalnicah.

Samo to pomisli. V Primorskih novicah iscejo 15 ljudi, ki bi delali pri zavarovalnici Generali, in to ze od marca! Folk pride, vidi kaksni so pogoji, kaksna je placa in gre.

bla tam. in pogovor je bil gotov v 15 minutah! nisem dobila + vtisa.
delo bi blo pisarnisko, ne bi rabla nobene licence delat. izhodiscna placa 240.000 neto se jim je zdela sprejemljiva
ampak po moje to recejo vsakemu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close