Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaupate spletnemu bančništvu?

Zaupate spletnemu bančništvu?

Tepe po senci.

Beta si že samo zaradi tega, ker kradeš vzdevek tapametnemu + še slabo ga oponašaš. Dost lame 🙂

V bistvu upam na Gradiško jezero, Blejsko je že preveč zame:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ma ja, ti prav uživaš v nadlegovanju. Še mal pa boš sama seb fouš in se boš nadlegovala.[/quote]

Ne skrbi. Ti si povsem varen pred mano.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

V bistvu upam na Gradiško jezero, Blejsko je že preveč zame:-))[/quote]

Blejsko jezero je preveč zate, da bi ga preplaval počez? :))))

najboljš je pa, ko o varnosti modruje folk, ki ne loči med programi, aplikacijami, programskimi jeziki, OS-i……..

najboljš je pa, ko o varnosti modruje folk, ki ne loči med programi, aplikacijami, programskimi jeziki, OS-i……..[/quote]
Saj On ne pametuje, ampak sprašuje, da bo potem lahko pametoval. 🙂 Pametuješ ti v tem primeru. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

najboljš je pa, ko o varnosti modruje folk, ki ne loči med programi, aplikacijami, programskimi jeziki, OS-i……..[/quote]Eh, q…c eni majo samo lepe lase pod njimi pa ravno toliko, da se znajo norčevat iz drugih, kaj pametnega razložit pa že niso več sposobni….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

sicer pa uporabljam spletno b., četudi mu ne zaupam – ker tudi referentki v banki ne zaupam, pa nimam izbire. očitno za ta delovna mosta najemajo kaktuse in zabite študentke, ki ga enmu šefu vlečejo, ker drugače ne znam razložit, kako so mi lahko že blokirali kartico in sem p*zdila EN TEDEN pri njih, da so ugotovili, da bi jo morali blokirat nekomu drugemu (in da mi ne bo treba plačat tistih k.ličnevih 6€ za novo)

…drugič me je pa skoraj kap zadela, ko me je ena gl.upača poklicala in mi odobrila 40k kredita, po 5ih minutah je pa ugotovila, da bi morala poklicat nekoga drugega, ki ima podobno ime… glede na to, da jih imam poln K… v 95% plačujem z gotovino, vedno pa na žalost ne gre.

kot, da na šalterji banke delajo kaj drugače kot preko e-banke doma ☺
pravzaprav je še slabše, ker na šalterju narejene naloge premetavojo po xy računalnikih, predno pride na bazo bančnega poslovanja
po potrebi še kaj ročno popravijo – če ves paket ni pravilen ☺

čizs kere naivčine

Spletno bančništvo in trajniki. Škoda časa za karkoli drugega.

V bistvu upam na Gradiško jezero, Blejsko je že preveč zame:-))[/quote]

Blejsko jezero je preveč zate, da bi ga preplaval počez? :))))[/quote]
Počez gre. Navzgor mi dela težave:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close