Zaupate spletnemu bančništvu?
najboljš je pa, ko o varnosti modruje folk, ki ne loči med programi, aplikacijami, programskimi jeziki, OS-i……..[/quote]
Saj On ne pametuje, ampak sprašuje, da bo potem lahko pametoval. 🙂 Pametuješ ti v tem primeru. 😉
najboljš je pa, ko o varnosti modruje folk, ki ne loči med programi, aplikacijami, programskimi jeziki, OS-i……..[/quote]Eh, q…c eni majo samo lepe lase pod njimi pa ravno toliko, da se znajo norčevat iz drugih, kaj pametnega razložit pa že niso več sposobni….
sicer pa uporabljam spletno b., četudi mu ne zaupam – ker tudi referentki v banki ne zaupam, pa nimam izbire. očitno za ta delovna mosta najemajo kaktuse in zabite študentke, ki ga enmu šefu vlečejo, ker drugače ne znam razložit, kako so mi lahko že blokirali kartico in sem p*zdila EN TEDEN pri njih, da so ugotovili, da bi jo morali blokirat nekomu drugemu (in da mi ne bo treba plačat tistih k.ličnevih 6€ za novo)
…drugič me je pa skoraj kap zadela, ko me je ena gl.upača poklicala in mi odobrila 40k kredita, po 5ih minutah je pa ugotovila, da bi morala poklicat nekoga drugega, ki ima podobno ime… glede na to, da jih imam poln K… v 95% plačujem z gotovino, vedno pa na žalost ne gre.
Forum je zaprt za komentiranje.