Zaupate spletnemu bančništvu?
No, potem bodi tiho in ne prodajaj buč. Če si ga vzel v CHF boš res preplačal, sicer ne.[/quote]
Tebi banka sploh ne bi odobrila kredita, ker si revna kot cerkvena miš. :)) Baje ti je banka poslala celo prošnjo, da zapreš račun pri njih, ker jih je sram imeti takšno klientko. :)))[/quote]
Omg, tebi pa seka ljubosumje al kaj je to?:))))
Trajnik že dolga leta. Če slučajno kaj ne štima, imaš 8 dni časa za ugovor (kolikor vem), verjetno pa bi se dalo tudi po daljšem času dogovorit, v kolikor bi prišlo do napake. Mislim, da je do sedaj bil en primer, ko je prišlo do napake in ni bilo nobenih težav pri reševanju.
Nisem imel v mislih napak, temveč storitev, ki jih morda nisem bil deležen. Tudi meni se je recimo zgodilo, da sem na izpisku za kreditno kartico recimo imel nakup, ki ga nisem opravil (zanimivo pri tem je, da sem na prodajnem mestu takrat moral urgirati kar sam). Sicer bi se verjetno zadeva uredila tudi, če bi to bilo že plačano, pa vendar vemo kako gre denar ponavadi zelo težko po isti poti nazaj.
Nisem imel v mislih napak, temveč storitev, ki jih morda nisem bil deležen. Tudi meni se je recimo zgodilo, da sem na izpisku za kreditno kartico recimo imel nakup, ki ga nisem opravil (zanimivo pri tem je, da sem na prodajnem mestu takrat moral urgirati kar sam). Sicer bi se verjetno zadeva uredila tudi, če bi to bilo že plačano, pa vendar vemo kako gre denar ponavadi zelo težko po isti poti nazaj.[/quote]
Kako se je pa to zgodilo?
Nisem imel v mislih napak, temveč storitev, ki jih morda nisem bil deležen. Tudi meni se je recimo zgodilo, da sem na izpisku za kreditno kartico recimo imel nakup, ki ga nisem opravil (zanimivo pri tem je, da sem na prodajnem mestu takrat moral urgirati kar sam). Sicer bi se verjetno zadeva uredila tudi, če bi to bilo že plačano, pa vendar vemo kako gre denar ponavadi zelo težko po isti poti nazaj.[/quote]
Kako se je pa to zgodilo?[/quote]
Pravzaprav se to tudi jaz sprašujem. Ampak, ko sem šel zadevo urejat na licu mesta (šlo je za bencinski servis na katerega sem bolj ali manj redno hodil), je bil odgovor, da sem tankal in brez plačila odpeljal. Ko sem rekel, naj mi pokažejo posnetek s kamer pa smo bili hitro zmenjeni. Res je namreč tudi, da se slipi podpisujejo (ni pin kod) in edina razlaga je, da me je nekdo podpisal. Prav v tistem času pa je bila na tem področju tudi neka afera z zlorabami.
Tebi banka sploh ne bi odobrila kredita, ker si revna kot cerkvena miš. :)) Baje ti je banka poslala celo prošnjo, da zapreš račun pri njih, ker jih je sram imeti takšno klientko. :)))
Uu Bože mili..
Si predstavljate Antilopo za sodelavko,kjer ogromno časa preživimo skupaj?
Očitno (oprostite) deluje v stilu ” a si čula? ” ” Baje jo je nabual včeraj,ja ne vem lej,baje…čula sem..” Jaooo , majko mila Antilopa ti in tvoje “čula,rekla ,kazala..:(
Verjamem in se sigurno ne motim da v službi delaš konstante zdrahe in uboge punce,s katerimi si režeš kruh…Ne prenesem hinavskih kuzl takšne vrste.
Vesela da te NE poznam.Zahvala vesolju:)
To si prvič slišala? Še moja babica ve za te stvari, so ji poznane.[/quote]
Kaj je Java, brihtna babica, prosim pojasnite? :)[/quote]
Jst pa žal več nimam babice in nimam koga fprašat….. 😉
Večkrat berem kako da je Java nevarna pa naj nekdo pove kaj je tako nevarnega s tem programom?
V čem je štos?
Forum je zaprt za komentiranje.