Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaupanje

Zaupanje

Za luzerje verjetno res, ostalim ( meni, Spiderju, Matkiću, Daterju ) bi pa bingljalo za tvoje dogodivščine.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Najbolj dolgočasna stvar na svetu mi je pa žensko poslušat pripovedovat kaj se ji je dogajalo čez dan. Problem je v tem, da tudi, če se vam je kaj zanimivega zgodilo, potem ne znate tega na dovolj zanimiv način povedat. Recimo jaz ti znam boljšo štorijo naredit iz tega kako sem si zjutraj pomotoma obul dva različna čevlja in že skoraj prikorakal čez cesto, kot pa kar bi ti sestavila skupaj, ko si šla čez poletje s fantom v Egipt. Pri tebi bi pripovedovanje bolj kot ne zvenelo bahanju, medtem, ko bi se jaz znal lažje vživet v tvojo vlogo in ti tu pa tam s kakšno izjavo celo uspel polepšat dan. Big difference.

Dobro da sene lotim avtobiografije… viski toleranc bi bli 🙂 se za daterja, garantiram 🙂

Ja jz res ko vidm folk tle cele dneve….. svaka cast al se mi smiljo, se ne morm odloct vem pa da znorim sama ce sm en dan frej od obveznosti 😀 dan brez dogodivscin v mojem zivljenju je kot stran vrzen dan oz.ne pomnim takega dneva ze leta :)[/quote]

To zato ker si pozabla ali pa nisi okusila kak fajn je če se na lep poletni dan zberejo prijatelji iz ”davnine” s katerimi se družim že 15 let (nekaterimi celo že od vrtca) kupite robo za piknik in cel dan na lepem toplem ali vročem soncu sedite na ležalnikih se pogovarjate pijete pivo se spominjate dogodkov ali govorite kaj bodo novi cilji pečete čevape in pijete Pivo večer pa še taborni ogenj!

Pa da je čim manj tečnih bab zraven :D[/quote]

Ah mi se zbombamo skp,pocmo na colne/jadrnice in plujemo cez do Kanegre, vonjamo borovce, przimo cevape, ustvarjamo amfore k bodo cez stoletja vn vlekl nase flase sampanjca in vina 🙂 in se spominjamo vsakoletnih dogodivscin in zurou in prigod 🙂

Zbudi se exotic 🙂 mam feeling da je najbolj eksotična stvar v tvojem lajfu tvoj MON nickname 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Exotic, pri tebi je razvidno, da se preveč trudiš izpasti kul, to se takoj začuti, že samo preko pisanja…

Preberi si še enkrat kar sem ti napisal zgoraj. Mogoče boš dojela kaj ti želim povedat.

A to si zdaj dal primer, kako se ne sme pripovedovat, da ne izpade kot bahanje? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Exotic, ti pa pazi, kakšne zgodbice pišeš tu gor, a ne vidiš, da tiste, ki “so” jim take zgodbice najbolj vsakdanje, to preveč rukne. Raje napiši kaj bolj dolgočasnega. Bo zvenelo bolj verjetno, pa še nobenega ne bo “srce” bolelo, ko te bo bral. Ljudem moraš dati to, kar se njim zdi verjetno in ne tisto, kar je res. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ravno nasprotno Marko. Jaz je nisem nikjer obtoževal, da si zmišljuje zgodbice na forumu in išče pozornost. To počnete vi, tako kot ste počeli v Daterjevi temi, opice nevoščljive 🙂

Samo pripovedovat jih ne zna, to je vse kar sem želel povedat. Meni je Exotic izjemno dolgočasna uporabnica.

Saj nisem nikjer rekel, da si jo ti tega obtoževal. Si ji pa napisal, da se preveč hvali. To je pa nekaj, kar si očital nekaterim “opicam”, ko so to očitali Daterju. Zanimivo ne? :))

Oziroma napisal si, da želi izpasti preveč kul (da te ne bo zmotilo, ker nisem dobesedno prepisal), kar je pa itak na koncu isto.

Nisi razumel, samo zate posebej pa ziher ne grem še enkrat tega pojasnjevat.

Eno je, da napišeš, da si spal z 10imi ženskami. Kul, pač vsaka ti čast. Drugo je pa to kar počne Exotic, ki se potem zaletava v take poste in odpisuje “to ni nič, jaz to počnem vsak dan”. Like, kot da jo je kdorkoli, karkoli vprašal.

Potem pa vrže vn svojo zgodbo in tko ful ne dobi nobenga replya nazaj, kar je pa na nek način logično, saj se folku še brat ne da njenih skrupcal.

Pa lepo da tako zagreto braniš ženske, opažam, da se samo na moške uporabnike spravljaš. Very beta indeed Marko 🙂

Bo zabeleženo kot osmo čudo sveta. 🙂

Bo zabeleženo kot osmo čudo sveta. :)[/quote]

Naj se ga pazi, ziher ima nekaj za bregom! Margo, da te ne bo premutil!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bo zabeleženo kot osmo čudo sveta. :)[/quote]

Naj se ga pazi, ziher ima nekaj za bregom! Margo, da te ne bo premutil![/quote]
Sigurno. 🙂 Niso samo ženske preračunljive. 🙂

hahahaah kok si ti kul sadni, not. Dej mal zacni zivet pa ne bodi tako crnogled 😉

Ko smo ze pri tem kdo pise to ni nic, pr men je tko vsak dan…ravno ti si zacel s tem da ti dater ne seze do kolen z zgodbami,pa te nihce ni prosil da se pobahas kot ti temu pravs 😀

hahahaha whatever 😉 jz zase dost vem za drugo pa boli me đoli. Virtuala je in jz loh pisem risem kar zelim

zdj grem pa nazaj v svoj dolgocasni lajf haha.

grem stavt da se teb lih v enm letu zgodi toliko kolikor se meni v tednu dni. 😉

Saj to velja v obeh primerih. Ne glede na spol.
Na splošno je težko živeti z depresivnim človekom, ker izniči vsak lep trenutek. Zaradi česar dobimo vtis, da se nima smisla truditi ali pa kaj skupaj doživljati, če ga nič ne osreči.
Smisel odnosa je v tem, da lahko delimo lepe trenutke, ker se s tem sreča podvaja.

Aja ne Sadni, ti hodis na fitness, visek zivljenja. Ampak dvomim da so pr teb vse bivse zvezice in muhe enodnevnice obsedene s tabo. ze zato k se ti vid po nacinu pisanja da si en zategnen godrnavcek, takih se pa zenske izogibamo v kroooogu 😉 No lepp da bi ti znal pripovedovat eno uro o tem kako si si cevlje zavezoval, to pa sori je men kr neki in ne bi niti omenjala, tko kot ne bi omenjala da sm npr. Vietnamko poseksala, to sploh ni nc wow in nevsakdanjega, ce ze, bi omenila spotoma ce bi se spomnla al bi mi pa od drugih bl zanimivih dogodivscin to ze uslo iz spomina… tko btw. 😉

Ne branim, le komentiram, ker opažam neenakost, dvojna merila. Kdo je pa tistega, ki je napisal, da je spal z 10 ženskami, sploh kaj vprašal? Ravno tako je sam od sebe nekaj napisal, zato, da se pohvali. In tudi Exotic je dobila odgovore zelo podobne, kot Dater. Češ, “kaj se hvališ, kot da je to kaj takega”, “kdo te je sploh kaj vprašal” in “ne izmišljuj si”. Ne vidim neke razlike.

Saj to velja v obeh primerih. Ne glede na spol.
Na splošno je težko živeti z depresivnim človekom, ker izniči vsak lep trenutek. Zaradi česar dobimo vtis, da se nima smisla truditi ali pa kaj skupaj doživljati, če ga nič ne osreči.
Smisel odnosa je v tem, da lahko delimo lepe trenutke, ker se s tem sreča podvaja.[/quote]

Tocno to, in potem ti se ocitajo taki kako si lahko skos vesel, kot da je to bolezen. Ja pac potegnes se iz negativnega pozitivno ker je vse za nekaj dobro, ceprou tkt ne zgleda tako…ocitno je to visja matematika to razumet, indija koromandija 😀

Kako niste se porajtal da se Sadni itak takoj ko se pocuti ogrozenega hoce prikazat kot edini najbolj vredni oh in sploh naaajnaaaaaajboljsi. Cudno nabijanje ega prek virtuale. Od kje ti ta potreba? 🙂

Sadni, pa teb res ni para ej.

Seveda, ker gledajo iz svoje perspektive in ne vidijo razloga za srečo, ker je njihovo doživljanje podvrženo negativnim mislim.
So sužnji svojih prepričanj in travm in če si preveč vesel, lahko to doživljajo kot posmehovanje ali aroganco
.

To! 🙂

Naj raš napiše kako je iz muherja kopalke naštrikala in so se šli kopat v baltiško morje! 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vam pa se še vsem kar dalje da …… grem raj na pir ….. vi pa pišite kdo je boljši!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close