Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaupanje

Zaupanje

To ni res. Zdaj lahko rečem, da je uspešna, saj tako čutim. Moja prejšnja zveza ni razpadla, ko sem čutil, da je uspešna, ampak obratno. Za vnaprej pa res ne bi govoril. Svečke že znam menjat. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Words of wisdom

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

http://www.youtube.com/watch?v=xxoMqs7iGqk

Jaz mu verjamem, da tip res tudi tako misli.

Markoti ne razumejo stvari, kot so: naslada, strast,karakterne razlike.

Marko misli, da je ženska računalnik, v katerega naložiš program po svoji želji.

On_ je pravilno prebral in razumel. Samo to lahko rečem. Nepismenost je hud problem. Nazaj v prvi razred fanta.[/quote]
Dvomim, da si ti bolj izobražen od mene. Že preko pisanja se vidi, da si bolj puhoglave sorte.[/quote]
Hahaha, človeku, ki ne ve, da se “ne vem” narazen piše, se pa res vidi, kako puhloglav je… No, saj isto velja za tiste, ki ne ločijo med “moram” in “morem”, tako da tu gor nisi tako osamljen…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Dvomim, da si ti bolj izobražen od mene. Že preko pisanja se vidi, da si bolj puhoglave sorte.[/quote]
Hahaha, človeku, ki ne ve, da se “ne vem” narazen piše, se pa res vidi, kako puhloglav je… No, saj isto velja za tiste, ki ne ločijo med “moram” in “morem”, tako da tu gor nisi tako osamljen…[/quote]
Slovnične napake znaš popravljat, to je res, samo kaj ti to pomaga, če se pa še vedno ne znaš obnašat letom primerno ? Zabijaš se v moje poste, kot desetletna smrklja. Ne rečem, ko bi vsaj podala kakšno pametno repliko, tako pa odgovarjaš z otročjimi enovrstičnimi stavki in se imaš za brihtno. Waw, pravopisne napake delam, zdaj bom pa na vseh področjih failal v lajfu.

Načitanost mi bo pomagala pri iskanju partnerice in furanju uspešne zveze lololol

Jaz mu verjamem, da tip res tudi tako misli.

Markoti ne razumejo stvari, kot so: naslada, strast,karakterne razlike.

Marko misli, da je ženska računalnik, v katerega naložiš program po svoji želji.[/quote]
Vidiš, spet si si moral izmisliti neke podatke, da potrdiš svoje trditve. Tako slabo ti gre. Ženska prepozna tako mlahave in manipulantske ljudi Spider. In to si to. Ti si tisti, o katerih pišeš, da so čustveni prevaranti. Ves čas pišeš o sebi, samo da se tega ne zavedaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Model, kaj spet spreobračaš besede.

Ženske primerjaš z avti in pišeš o menjavanju svečk. Beri nazaj, če se slučajno ne spomniš.

Hahaha, človeku, ki ne ve, da se “ne vem” narazen piše, se pa res vidi, kako puhloglav je… No, saj isto velja za tiste, ki ne ločijo med “moram” in “morem”, tako da tu gor nisi tako osamljen…[/quote]
Slovnične napake znaš popravljat, to je res, samo kaj ti to pomaga, če se pa še vedno ne znaš obnašat letom primerno ? Zabijaš se v moje poste, kot desetletna smrklja. Ne rečem, ko bi vsaj podala kakšno pametno repliko, tako pa odgovarjaš z otročjimi enovrstičnimi stavki in se imaš za brihtno. Waw, pravopisne napake delam, zdaj bom pa na vseh področjih failal v lajfu.[/quote]

Slovnične napake znaš popravljat, to je res, samo kaj ti to pomaga, če se pa še vedno ne znaš obnašat letom primerno ? Zabijaš se v moje poste, kot desetletna smrklja. Ne rečem, ko bi vsaj podala kakšno pametno repliko, tako pa odgovarjaš z otročjimi enovrstičnimi stavki in se imaš za brihtno. Waw, pravopisne napake delam, zdaj bom pa na vseh področjih failal v lajfu.[/quote]
Mah, briga me, kaj boš počel sam s seboj v life-u, samo če se že “hvališ” s svojo izobrazbo, s konstantnimi napakami to prej spodbijaš, kot pa potrjuješ.
Za debato o ne/ustreznem obnašanju si pa zadnji, ki ga bom jemala resno.

Glede enovrstičnic pa samo nekaj izredno pomenljivih primerov “pametnih” replik izpod tvojih prstov. Da vidimo, kdo komu kaj očita.

A
večvrstični
stavki
bi
ti
bili
bolj
všeč
?
🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaj več si itak ne zaslužite iz moje strani. To, da se obnašate, kot opice, še vedno ostaja dejstvo.

Hahaha!

Ti dovolim, da še naprej brskaš po mojih prispevkih. To ni še nič kar si prilepila. Vmes me lahko še tu pa tam opozoriš na kakšno slovnično napako, overall pa obilo užitkov pri prebiranju !

Hahaha![/quote]

hahaha sadni nad vsemi! ti si tist ki visoko leta….sam nisi pilot 😉

Vazn da on ni opica, ampak mu je pa v uzitek se primerjat in ubadat z opicami, ta sadni pa je sado mazo res.

Kot sem že večkrat napisal, nimam druge opcije. Ko bo Primož izumil funkcijo za ignore, bo pa druga zgodba 🙂

a si jezen na cel svet? a ti si pa nezmotljiv. da ne bom spet citirala svojga posta o tem ce si jezn na mamico pa ocija ker te nista znala vzgojit in priucit spostovanja ljudi in osnove bontona. 🙂

a si jezen na cel svet? a ti si pa nezmotljiv. da ne bom spet citirala svojga posta o tem ce si jezn na mamico pa ocija ker te nista znala vzgojit in priucit spostovanja ljudi in osnove bontona. :)[/quote]
Well, tako kot pravi Matkić, ljudje si morajo najprej priborit spoštovanje, leta tu ne igrajo nobene vloge. Zadnjič me je Primož kontaktiral na privat in me prosil naj se pomirim. Ko sem mu skopiral začetek pogovora, kdo je začel, da se je debata sprelevila v prepir ( matjažko, On_ in podobni ), je bil pa mir.

a si jezen na cel svet? a ti si pa nezmotljiv. da ne bom spet citirala svojga posta o tem ce si jezn na mamico pa ocija ker te nista znala vzgojit in priucit spostovanja ljudi in osnove bontona. :)[/quote]
Well, tako kot pravi Matkić, ljudje si morajo najprej priborit spoštovanje, leta tu ne igrajo nobene vloge. Zadnjič me je Primož kontaktiral na privat in me prosil naj se pomirim. Ko sem mu skopiral začetek pogovora, kdo je začel, da se je debata sprelevila v prepir ( matjažko, On_ in podobni ), je bil pa mir.[/quote]

A ti ne locis med virtualo pa real lajfom? Men bi blo skoda puscat negativno energijo tle gor edin ce ti je to v uzitek si napajat samozavest s tem ko ene oznacis za opice 😀

Ti jih mešaš, ker si ne znaš predstavljat prispodobe za neko stvar o kateri govorimo. In ker si ne znaš (ali pa nočeš) predstavljat, kriviš mene, da mešam nekaj kar ne gre skupaj.
Vidiš, kako hitro privrejo tvoje pomanjkljivosti na dan in kako hitro si jih pripravljen naprtiti kot mojo težavo? To tako v zvezi ne gre. Če takih preprostih stvari ne dojameš, uh, koliko dela te še čaka.

PRSIPODOBA

A spet smo mi krivi za tvojo “nesposobnost”? Izobrazbo pa le imaš, saj ni važno, tud, če nič drugega nimaš za pokazat. Žalostno.

In še enkrat so krivi drugi oziroma boš čakal, da drugi nekaj ukrenejo. Ti se imaš za odgovornega?

Well, tako kot pravi Matkić, ljudje si morajo najprej priborit spoštovanje, leta tu ne igrajo nobene vloge. Zadnjič me je Primož kontaktiral na privat in me prosil naj se pomirim. Ko sem mu skopiral začetek pogovora, kdo je začel, da se je debata sprelevila v prepir ( matjažko, On_ in podobni ), je bil pa mir.[/quote]

A ti ne locis med virtualo pa real lajfom? Men bi blo skoda puscat negativno energijo tle gor edin ce ti je to v uzitek si napajat samozavest s tem ko ene oznacis za opice :D[/quote]
V reali tega ne more, ker jih dobi po kepi.

Slab izgovor za neprimerno obnašanje.

V zvezi z odnosi med spoloma meni inžinerske prispodobe res ne gredo v račun.

Ti pa z vsakim postom dokazuješ, da si celo tako zabavno stvar, kot so odnosi med spoloma, sposoben razumeti le na suhoparno-analitičen način.

Ti kar treniraj na svoji te svoje prispodobe in zdravi frustracije iz prejšnjih zvez. Ne vsiljuj pa drugim svojega zgrešenega koncepta.

V zvezi z odnosi med spoloma meni inžinerske prispodobe res ne gredo v račun.

Ti pa z vsakim postom dokazuješ, da si celo tako zabavno stvar, kot so odnosi med spoloma, sposoben razumeti le na suhoparno-analitičen način. [/quote]
Pa kje piše, da avtomehanika ni zabavna? Pa še kako zelo je. Če te le ni preveč strah pogledati pod haubo motorja. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close