Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaupanje

Zaupanje

Pozdravljeni,

Mogoče bi samo potrebovala, kakšen nasvet…stvar je v tem, da sem v zvezi, ki je načeloma super. S partnerjem se razumeva, sva na istem nivoju, na trenutke( kot je sedaj) me skrbi samo zaradi sexa.
Že od vsega začetka ne sexava veliko (razlogi so tudi, ker ne živiva še skupaj in včasih nimava dovolj intime). On ima probleme tudi z depresijo in so obdobja, ko ga kaj muči in mu ni do tega, tudi mene ravno ne razganja od libida, vendar si želim zdrave spolnosti, ker se mi zdi to dokaj pomembno, on trdi, da je pomembno vendar ne spet toliko. Jaz pa imam na trenutke dvome in strah, da mogoče on to potrebo zadovolji kje drugje oz. bo to začel početi, v preteklosti sem bila prevarana (prejšnji partner) in nekako se na trenutke tega strahu ne morem znebiti. Rada bi se počutila tudi sexi, privlačno, ima obdobja, ko se me ne more nasititi, pridejo pa obdobja, ko me seksualno skoraj ne opazi.

Rada bi imela “zdravo” spolno življenje, rada bi ga zadovoljila in bila zadovoljena, vendar nočem siliti v njega, če vidim, da ima slabo obdobje oz.dan po drugi strani pa se hočem znebiti strahu pred varanjem in pred razmišljanjem, zakaj si me trenutno ne želi itd.

Fant naj najprej poštima glede depresije in šele potem vstopa v kakšno resno zvezo.

Mora za to poskrbeti on, ali si (tudi) sama zadolžena za to, kako se počutiš v svoji koži? Kaj narediš v tej smeri, da se tako počutiš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glede depresije…je na antidepresivih in hodi na posvete k psihiatru, preden je vstopil v resno zvezo je kar veliko delal na sebi in je res vstopil, ko je čutil da je to to.

Glede sebe, sama se počutim privlačno in sem dovolj samozavestna, skrbim zase in svoje telo in včasih pogrešam to pozornost pri njem, med tem, ko mi jo drugi želijo dati, vendar nisem taka oseba in vidim samo njega

Kaj pa mora fant naredit pri tebi, da imaš občutek, da te seksualno opazi?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Malo sem zmedena, če prehaja iz ene skrajnosti v drugo.
Lepo je, če te pohvali, opazi novo spodnje perilo, ne rabi narediti nič posebnega, samo tiste pozornosti, ki jih ženske potrebujemo…

…in se boš mogla navaditi na to, drugače ne bo šlo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Po moje na srednji in dolgi rok tole ne bo šlo 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Traja že kar nekaj let tako da zaenkrat zaradi tega ne mislim končati zveze 🙂

Ampak očitno nisi srečna, kar je tudi razumljivo 🙂

Kaj pa mora fant naredit pri tebi, da imaš občutek, da te seksualno opazi?[/quote]

A ti tega še ne veš?

Ja, lahko bi rekla, da res nisem popolnoma srečna, drugače ne bi na forumih svoje duše izlivala neznancem 🙂 tudi z njim sem se že pogovorila o tem, ampak ja najbrž bo tako ostalo, ker je taka oseba, jaz pa sem oseba, ki na trenutke potrebuje veliko pozornosti, tu se ne ujameva, ker vse ostalo je idealno…rada bi se znebila strahu in zaupala 100% to me najbolj ubija, ker sem navajena, da so moški (seveda ne vsi, ampak v povprečju) nenasitni in ta dvom me že razjeda kar nekaj časa

Ja saj to je hudič, da je vse ostalo idealno a kaj ko je tisto, kar ne “štima” tako zelo pomembno.

Ni pa nujno, da svoje potrebe zadovoljuje drugje, ker moški smo zelo različni. Se pa strinjam, da je pri nas mladih moških spolni nagon zelo močan ampak to še nič ne pomeni.

Najbolje, da se odkrito pogovorita in prepričan sem, da bosta stvar rešila 🙂

Ne poznam sicer simptomov depresije v nulo, ampak mood swingi so tu nekaj običajnega in ja, je težko s tako osebo. Ampak tis i z njim že dolgo in ti je to poznano. Kot je rekla Margot, na to, da enkrat skače po
tebi kot kak najstnik, drugič pa te ne šmergla, se boš morala navadit.

Verjemi, da te lahko vara tudi takrat, ko te doma kompletno popedena. Problem, ki ga jaz vidim, je v tem, da njegovo spolno (ne)nasitnost povezuješ z njegovim poželenjem do tebe oz. z lastno samopodobo. Ko skače po tebi, je vse kul, ko ne, se pa prazni drugje?

Mogoče je problem drugje in na splošno ni več prave kemije med vama. Pišeš, da ne opazi sexy spodnjega perila ipd. A ni vsak tip tak? 😀 Niso važne čipke, ampak da jih čimprej sleče s tebe 😀

Glede na to da si opisala, da se spopada z depresijo predvidevam da tudi z nihanjem razporoženja. Mislim ,da so lahko ta nihanja povezana, saj ko je on zadovoljen in v pravi fazi si mu všeč in je s tabo, ko pa je v bad fazi, pa se verjetno ukvarja sam sabo. Nekoga, ki te bo vsak dan opazil ne boš našla. Verjetno pa se boš pri njemu mogla navaditi na večja nihanja, ker to izhaja iz njegove bolezni. Vseeno pa je fajn, da se o tem pogovorita in da ti on pove, čuj sedaj sem čustveno bolj tako tako in takrat veš da ga moraš pustiti pri miru oz. veš kaj v tej fazi lahko od njega pričakuješ.

Življenje z njim je približno takšno kot z žensko – saj veš kakšna so naša nihanja pred menzusom in po menzusu in kolikokrat spremenimo mišljenje 🙂

Vsekakor imam večje veselje do slačenja čipk kot do kakšnih čez popek segajočih bombažnih gat.

Problem je tvoj lastni strah, da mu nisi spolno privlačna. To nima neke veze z njim.

Svoje počutje glede spolne privlačnosti vežeš na partnerja. Ko te želi, potem misliš, da si privlačna. Ko pa mu ni do tega, pa ne.

Ne boj se. Če mu ni do spolnosti, to še ne pomeni, da mu nisi spolno privlačna. Ker čez čas pa mu bo, kot praviš, da se te ne more nasititi, kar dokazuje, da si mu spolno privlačna.

Opazil sem, da se vsak ukvarja s svojimi problemi in zahteva od drugih, da mu te potrebe izpolnijo drugi. Kaj pa, če bi za spremembo pozabili nase in pogledali na partnerja, se osredotočili na njene/njegove potrebe in ji/mu jih izpolnili.
On bi recimo opazil, da si želiš da te vidi kot spolno privlačno, zato naj pozabi na svoje slabo počutje in se osredotoči nate in ti da kompliment, te objame, pošlata za rito. Ti pa, ko vidiš, da ima svoje slabe dneve, se seksi oblečeš in mu uprizoriš en striptiz samo za njega. Verjetno se bo njegovo počutje izboljšalo. Tvoje pa tudi, ko te bo požiral z očmi.

Kaj pa mora fant naredit pri tebi, da imaš občutek, da te seksualno opazi?[/quote]

A ti tega še ne veš?[/quote]
Seveda ne vem, kaj mora njen fant narediti, da se njej zdi, da jo privlači, saj je ne poznam. Če bi vedel, je ne bi spraševal.

Hahahaha

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Boom te je ownal marko 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samo v tvoji ozki domišljiji. Veselje pa je, vidim. :))
Ne vem, zakaj je najprej pomislil, da sprašujem to zase, če pa je očitno, da ima avtorica problem s prepoznavanjem svoje privlačnosti.
Mogoče je sklepal po sebi ali pa je bila zgolj provokacija. Torej, v nobenem primeru me ni “ownal”. Kvečjemu je ownal sebe in tiste, ki so v tem videli ownanje. Me veseli, da sta se našla, dobro vaju je poownal, rookija. 😉

Ne vem, zakaj je najprej pomislil, da sprašujem to zase, če pa je očitno, da ima avtorica problem s prepoznavanjem svoje privlačnosti.
Mogoče je sklepal po sebi ali pa je bila zgolj provokacija. Torej, v nobenem primeru me ni “ownal”. Kvečjemu je ownal sebe in tiste, ki so v tem videli ownanje. Me veseli, da sta se našla, dobro vaju je poownal, rookija. ;)[/quote]

ownal te je hudo in ti se zdaj izmikaš!

Brezveze…. moški mora vedet za vsako kako ji pokaže seksualno privlačnošt… če nič drugega ji to poveš tega sploh ne rabi moški spraševat!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mogoče je sklepal po sebi ali pa je bila zgolj provokacija. Torej, v nobenem primeru me ni “ownal”. Kvečjemu je ownal sebe in tiste, ki so v tem videli ownanje. Me veseli, da sta se našla, dobro vaju je poownal, rookija. ;)[/quote]

ownal te je hudo in ti se zdaj izmikaš!

Brezveze…. moški mora vedet za vsako kako ji pokaže seksualno privlačnošt… če nič drugega ji to poveš tega sploh ne rabi moški spraševat![/quote]
Se strinjam. Ampak nisi dojel, zakaj se gre, zato pa se ti zdi, da me je ownal. Naj ostane pri tem. 😉

Kaj ni to značilno za copatarje, ki se vedno prilagajajo ženski?
Pa ne da si obrnil tvoje mišljenje? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close