Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaupanje

zaupanje

Ali je možno ženski ponovno zaupati, če te je že enkrat “odjebala” in se potem po enem letu ta ista ženska izpove kako narobe je naredila in da je bilo tako bolje za oba. Ali se splača pridobiti njeno zaupanje ponovno!
Hvala

NE

Poskusi naslednje!
Vrzi ob tla skodelico.
Poberi vse koščke in jih zlepi skupaj.
Sedaj pa vlij noter vodo pa boš videl če drži ali teče ven!:-(((
Mislim da ne bo šlo!
LP

ne.

DA!

Govorim iz lastnih izkušenj. Sem naredila pred leti napako in mi je bilo nato žal. Še bolj bi mi pa bilo, če mi takrat fant ne bi dal ponovne priložnosti.

Uživaj v cvetju,
mojčika

To veš samo sam. Ji lahko odpustiš, lahko pozabiš in živiš naprej kot da nič ni bilo? Če lahko super za oba. Če ne tako ali tako ne bo trajalo, ker bosta obremenjena s preteklostjo.

NE, ker če je to enkrat že storila, bo verjetno tudi drugič, ti pa boš izpadel kot osel. To še posebej drži v primeru, če je šla z drugim tipom, sedaj pa se je z njim razšla in hoče tebe nazaj.

kratko in jedrnato … to moras pa sam vedeti…
SomeOne

preberi si moj post na forumu ljubezenske težave ali izpovedi…pod nesretnik-krf…tud jz sem odjebala tipa pa ga še zmer nemorem prebolet…
mogoče je v tvojem primeru isto…probej…

je mogoce, sam morta bit oba za to,predvsem ti, ne zna vsak to sprejet in s tem zivet…se sprijaznit da se je spremenila in bo res u naprej tko kot je treba, pa se to ni receno, da te ne razocara ponovno.Poslihtat si mors u glavi, a ji das se eno moznost in to je to in ce je lepo, zaupanje pride ponovno nazaj, dvomi splahnejo, pobegnejo in uzivata in ni ti zal da si ji dal se eno sanso.
Ampak ne pozabi da zivljenje ni pravljica in je vse mogoce…

odvisno!dj jo na preizkusjno:))

heheheh:)))))))))))ta je dobra

Po mojem boš ti sam najbolj znal preosodit ali ji boš dal še eno šanso ali ne…jaz ti težko svetujem, ker ne poznam njo ne tebe…

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close