Zaupanje v vezi
E to, da nič ne iščeš ti pa popolnoma verjamem. :-))
Tudi to, da šopaš, dokler se na naveličaš.
Izmenično menjuješ med Desanko in Levanko…[/quote]
Jaz pa prej njemu verjamem, da šopa, kot pa tebi, da imaš kao resno zvezo. Kao starejši, ersno vezan, pa v petek zvečer tu visiš…[/quote]
Neja boš verjel, sem na šihtu.do jutri zjutraj 🙂
Pubec pridno se uči v šoli. da boš mel šiht, kjer boš lahko tkole na internetu visel, pa boš še plačan za to. :-)))
Jaz pa prej njemu verjamem, da šopa, kot pa tebi, da imaš kao resno zvezo. Kao starejši, ersno vezan, pa v petek zvečer tu visiš…[/quote]
Neja boš verjel, sem na šihtu.do jutri zjutraj 🙂
Pubec pridno se uči v šoli. da boš mel šiht, kjer boš lahko tkole na internetu visel, pa boš še plačan za to. :-)))[/quote]
ta in taki bodo kvečjemu za hrano cuckom uspešnih ☺
Ne, samo smešno mi je, ko misliš, da si kao dec, ki si moral babo dobesedno kupit.
Če bi ti bil dec, bi porival okoli tudi pri 18, brez počenega groša…V bistvu si pobiralec ostankov..[/quote]
Zahvaljujem za lepe želje.
Jaz sem svoj “ostanek” zapecal verjetno tedaj, ko se ti še nisi rodil.
Kako boš pa ti hendlal svoj ostanek , ki ga boš pobral nekoč pa tvoj problem. :-))))
Ma tip kr prav. ne vem, kolk si ti zunaj, ampak 20-letnice v Sloveniji ne iščejo bogatega. Iščejo lepega, gobčnega in zabavnega.
Ti se kr tolaži, d aboš tam nekje pri 45 bogat in boš mel 20-letnico. 20-letnice porivajo z lepimi 20-25 letniki, ostalim pa ostanejo res mokre sanje. Bo treba v Ukrajino za drugačne ambicije..[/quote]
Ej kindergarten me ne zanima… To pustim vam 20-25 letnikom ali tistim, ki so jim možgani sam do tja razvili.
Ma saj sem tudi jaz bil včasih mlad pa neumen, pa vam to ne štejem kot pomanklivost no. :-))))[/quote]
Hecno je, da tale s katerim klepetaš, ni več mlad. :))
Watamaro je nekaj fantaziral, kako so vse lepe ženske na keš udarjene, pa sem ga pač malo opomnil, da neumnosti piše…[/quote]
Napak si razumel dragi moj. Jaz sem napisal, da so vsi bogati moški udarjeni na lepe ženske. To je bil point za funkcionalno pismene.
Potem ste pa začeli z porivanjem 20 letnic… :-)))
Watamaro je nekaj fantaziral, kako so vse lepe ženske na keš udarjene, pa sem ga pač malo opomnil, da neumnosti piše…[/quote]
Napak si razumel dragi moj. Jaz sem napisal, da so vsi bogati moški udarjeni na lepe ženske. To je bil point za funkcionalno pismene.
Potem ste pa začeli z porivanjem 20 letnic… :-)))[/quote]
Potem ste pa začeli z porivanjem 20 letnic… :-)))[/quote]
Kaj ti ne veš, da si v Dolini sentflorjanski, med slovenceljni.
Ne zameri, ne mislim nič slabega, ampak meni je to grozno. :([/quote]
Grozno pa res ni. Zastavljeno je bilo čist kot pravično, pol/pol pa te stvari….in od začetka, ko
sva služila oba približno enako, je bilo v redu…saj – ko si plačal hrano in stroške ti itak ni kaj
dosti ostalo “zase”…
Ko je pa on potegnil….pa ni bilo več v redu. .[/quote]
Meni se to pol/pol sploh ne zdi pravično. Pa ne zaradi tega, ker se mi ta računica bi ali ne bi splačala, ker s partnerjem zasluživa tam-tam oziroma enkrat eden več, drugič drugi. Ampak če bi imela takšen dogovor, kot si ga imela ti, bi verjetno kaj hitro naletela na oviro. Ker če bi se od mene pričakovalo, da prispevam polovico in če bi hotela, da mi še kaj ostane za kofe in šminko, bi hotela enake pogoje za delo. Se pravi recimo prvič, ko bi otrok zbolel, bi bila en dan na bolniški, naslednji dan bi pa dedcu rekla kaj? Danes si ti na vrsti? Pa ne samo to. Verjetno bi še vse umazane talarje rezala na pol in še kaj. Mislim, meni je to glupo…
Moj partner večkrat poudari, da dobršen del uspeha (ali pa zaslužka) lahko pripiše ravno meni. Ker mu zaradi narave mojega dela (saj se še spomniš kako mi je lepo :)), prilagodljivosti, sploh pa moje potrpežljivosti ni bilo nikoli treba sredi sestanka razmišljati o tem, da mora pravočasno priti do vrtca ali pa vzeti bolniške za nego otroka sredi pomembnega projekta. Seveda se je dogajalo tudi obratno. In če sem bila jaz 6 tednov doma zato, ker je imel otrok vodene koze in je on lahko tačas uspešno biznisiral, si res ne predstavljam, kaj bi se zgodilo, če bi mi potem rekel, da naj prispevam polovico položnice za štrom. Po moje bi šle vse sijalke v stanovanju po zlu :)))
Če partnerja in otroci funkcionirajo kot družina potem mora vsak izmed družinskih članov dati od sebe (vložiti) največ kot lahko, pa ne glede na to koliko je to. Potem pa, če je – je za vse, ali pa je enkrat za enega, drugič za drugega, … Tako jaz mislim, da to gre.
Sej je lahko tud on, lep. Ženska potem dobi cel paket, premožnega tipa, ki dobro izgleda, on pa tečno preračunljivo kokoš, ki mu bo čez 5-10 let pobrala polovico premoženja. Naravna simboiza, ja.[/quote]
Je naravna simbioza, pa če se še tolk na trepalnice mečeš.
Ona je za telebajske kešpička, on pa sigurno ljubitelj estetike.
Ampak vsak ljubitelj estetike in umetnosti ve, da lepota pač ni ravno poceni.
Če si pa ne moremo privoščit, pa ne bodimo nevoščljivi no. :-))))
A si ti že kdaj videl glupega dedca, da bi zaslužil bogastvo? Zopet sam vprašam.[/quote]
Takole je bilo a ne, ne pa tisto kar nalepiš “cenzurirano”
in zaradi tega sva midva zaplesala :-)))
preračunljivo kokoš, ki mu bo čez 5-10 let pobrala polovico premoženja
Potem si še pa 20 letnice povabil, pridružil se je še tvoj funkcionalno nepismeni odvetnik, pa smo imeli veselico.. :-))))
NekulturenSamozavestnež
Re: Zaupanje v vezi
05.12.14 21:28
Ma kaj lepota ni poceni, ne prbijaj mi. Saj se ti ni potrebno poročit, niti imet polno denarnico, zato, da spraviš v posteljo fukabilno 20 letnico. Samo gobčen moraš bit, pa znat pravljice pripovedovat. Ženske pa so naivne, še posebej tiste tamlade 🙂
Watamaro
Re: Zaupanje v vezi
05.12.14 21:41
hahaha, wanabe…ja spraviš v posteljo kvečemu v svojih mokrih sanjah.
Zakaj se pa potem ponosno ne razkazuješ z takšno potem okoli?
Aja, nisi pripravljen za kaj več, kot trot Vili letaš iz cveta na cvet, iščeš boljši model, nenadoma iščeš iber inteligentno….junejmit.
Model, pa ne mi teh pravljic prodajat no…. :-))))
——
Ker se ne misliš nehat sprenevedat, pač..
Kot je ze Margot napisala, skupna blagajna je dalec najboljsi nacin hendlanja druzinskih financ. AMPAK predpogoj je, da oba podobno sluzita/imata in imata podobne poglede na denar, porabo, varcevanje. Ce tega ni, je velika verjetnost, da bo slej kot prej nekdo obzaloval.
Vidim, da se ponosni copatarji radi pohvalite z visjo placo. Nisem pa se prebral, da bi se zenska pohvalila, da imajo doma skupno blagajno pa ceprav ima ona ze 10 let bistveno visje dohodke.
Forum je zaprt za komentiranje.