Zaupanje v vezi
Meni bo menda žila na vratu izstopila vsak cajt.
In kaj točno bi lahko imel moj mož na telefonu, mejlu ali v denarnici, kar jaz ne bi smela videti?
Mi nimamo te navade, da bi drug drugemu brskali, ničesar pa ne skrivamo. In ja, če bi naprimer poslala sms mojemu dedcu, bi bila verjetnost, da ga bom prebrala jaz zelo velika. Ker namreč velikokrat se zgodi, da me prosi naj pogledam kaj mu tam spet neki piska.
Pa kaj ljudje božji imate vi to partnerje, s katerimi se imate radi in si zaupate al kr neki?[/quote]
Raje se sami igrajo detektive, kot da najamejo kakšnega. Je ceneje. 🙂
Glede na to, da bi naj varal vsak drugi, je velika verjetnost za dobitek.[/quote]
In kako zgroženo je zastavila vprašanja :))) Bog ne daj, da jo doleti, da bi ji dedc pregledal mejle ali telefon.:)))
Raje se sami igrajo detektive, kot da najamejo kakšnega. Je ceneje. 🙂
Glede na to, da bi naj varal vsak drugi, je velika verjetnost za dobitek.[/quote]
Zadeva je po mojem simpl. Če imaš resnično zaupanje, mirno vest, nimaš potrebe po skrivanju telefona, denarnice… Partner, če ti zaupa, pa nima potrebe, da ti brska po telefonu ali denarnici. To je zaupanje, o katerem govori Margot. (Margot respect)
Vse ostalo je lahko že znak “Huston we have love problem!”[/quote]
Torej hočete reči, da se nekateri vsakič “odjavite”. Tudi z MON-a? :)))
Hehe :))), jaz se še nikoli nisem, računalnik pa prižgan 24/7, skupaj s FB, mejli, …vse je dostopno.
Čaki, a res so te to spraševale? LOL
Kako pa to nardiš? A kr blekneš “ti kje pa delaš in kok zaslužiš”?
Jest še za moža ne bi vedla, če mi ne bi dal enkrat obrazca za dohodnino za napisat, k je pozabu….[/quote]
Skela, a ti to resno ???
Mislim … pa kako imaš lahko z nekom tesen odnos, če ne veš niti tega koliko zasluži no. Ne vem, jaz si tega sploh ne znam predstavljati. Kako bi mu potem zaupala, da imam hemoroide?. No, saj ne da jih imam, samo kot primer sem dala :))
Čaki, a res so te to spraševale? LOL
Kako pa to nardiš? A kr blekneš “ti kje pa delaš in kok zaslužiš”?
Jest še za moža ne bi vedla, če mi ne bi dal enkrat obrazca za dohodnino za napisat, k je pozabu….[/quote]
Skela, a ti to resno ???
Mislim … pa kako imaš lahko z nekom tesen odnos, če ne veš niti tega koliko zasluži no. Ne vem, jaz si tega sploh ne znam predstavljati. Kako bi mu potem zaupala, da imam hemoroide?. No, saj ne da jih imam, samo kot primer sem dala :))[/quote]
Ti, ne vem, enostavno me ni nikol zanimal.
Men je blo kul, da je bilo denarja “dovolj” in to mi je čist zadostovalo.
Ni bla stvar nezaupanja, ampak pomanjkanja radovednosti…
Ma še na misel mi ne pride. V glavnem, ful mate enga dela nekateri :)))[/quote]
aja – pa tipkovnico je treba obrisati prstnih odtisov ☺
še največ ga imajo samski … da niso samki/e ravno zaradi nezaupanja v ljudi ☺ … in lastne presranosti o svojih “skrivnostih”, okostnjakih v omarah … ☺[/quote]
Volk, tole je pa direkten zadetek v bistvo. :-)))
Zadeva je po mojem simpl. Če imaš resnično zaupanje, mirno vest, nimaš potrebe po skrivanju telefona, denarnice… Partner, če ti zaupa, pa nima potrebe, da ti brska po telefonu ali denarnici. To je zaupanje, o katerem govori Margot. (Margot respect)
Vse ostalo je lahko že znak “Huston we have love problem!”[/quote]
Hehe :))), jaz se še nikoli nisem, računalnik pa prižgan 24/7, skupaj s FB, mejli, …vse je dostopno.[/quote]
Pri meni tudi. Če se odjavim z MON-a, se bom morala ukvarjati s pozabljenim geslom, mailbox imam tudi non-stop odprt, partnerju se pa pogosto iz kopalnice derem, naj pogleda, kdo me kliče, pa včasih ga prosim, če se lahko javi, pa reče “to pa to”… No biggie.
Skela, a ti to resno ???
Mislim … pa kako imaš lahko z nekom tesen odnos, če ne veš niti tega koliko zasluži no. Ne vem, jaz si tega sploh ne znam predstavljati. Kako bi mu potem zaupala, da imam hemoroide?. No, saj ne da jih imam, samo kot primer sem dala :))[/quote]
Ti, ne vem, enostavno me ni nikol zanimal.
Men je blo kul, da je bilo denarja “dovolj” in to mi je čist zadostovalo.
Ni bla stvar nezaupanja, ampak pomanjkanja radovednosti…[/quote]
Ja faca si no. :)) Kaj pa recimo stroški pa to. Sta delila na pol, al kako?
Hehe :))), jaz se še nikoli nisem, računalnik pa prižgan 24/7, skupaj s FB, mejli, …vse je dostopno.[/quote]
Pri meni tudi. Če se odjavim z MON-a, se bom morala ukvarjati s pozabljenim geslom, mailbox imam tudi non-stop odprt, partnerju se pa pogosto iz kopalnice derem, naj pogleda, kdo me kliče, pa včasih ga prosim, če se lahko javi, pa reče “to pa to”… No biggie.[/quote]
Jaz tudi :)) Če se odjavim, bi bila potem lahko samo še “Enostavno Margot” :)))
Vidim, da po stari navadi vecina spet idealizira. Iskrenost, odkritost, itd. Sami ideali. Resnica pa…?
Povezimo naslednje: Par 40+ letnikov. Zenska sluzi/ima vec.
Ona, da bo odkrila svoje karte? Mu pokazala vse kar ima. Se hecate?
Ali, bog ne daj, da bi celo zivljenje prispevala vec v skupno blagajno, placala vecji delez dopustovanj, sofinancirala njegov avto, itd? Ste na glavo padli? Ne zivet v iluzijah. Taksnih zensk je hudo malo.
Dvomim da kdo (od prisotnih) idealizira, sigurno pa ne večina. Nekaterim nam je to povsem normalno, tako nam, kot našim partnerjem. Verjamem pa, da se mnogim to zdi nedosegljivo, zato dojemajo kot ideal.
Nisem škrtica. In ja, partnerju s katerim živiš, sexaš, načrtuješ in gradiš skupno prihodnost…poveš tudi o financah. To ne izključuje tega, da si ne bi delala zaloge:). Ampak cilji so skupni, torej se troši v isto smer in ko se varčuje, se ve zakaj se.[/quote]
Seveda se ve, za njene nove čevlje, ker tisti izpred enega meseca niso več popularni. Njeno zadovoljstvo je pa itak za skupno dobro. 🙂
Nisem škrtica. In ja, partnerju s katerim živiš, sexaš, načrtuješ in gradiš skupno prihodnost…poveš tudi o financah. To ne izključuje tega, da si ne bi delala zaloge:). Ampak cilji so skupni, torej se troši v isto smer in ko se varčuje, se ve zakaj se.[/quote]
To je dober in pravilen odgovor dveh v zvezi. Tudi pri nas tako furamo tako, ne glede, da sam zasližim 3 in večkrat kot ona in tudi varcujemo tako, da je na obeh straneh jing in jang-;) ; enako €.
Forum je zaprt za komentiranje.