Zaupanje v vezi
Čaki, a res so te to spraševale? LOL
Kako pa to nardiš? A kr blekneš “ti kje pa delaš in kok zaslužiš”?
Jest še za moža ne bi vedla, če mi ne bi dal enkrat obrazca za dohodnino za napisat, k je pozabu….[/quote]
Ene dve mal po ovinkih, ena pa kar direkt.:-))) Sem ji povedal kar direkt. In dodal, samo moraš vedet, da sem škrt kot sv…ja:-)))
Jest še za moža ne bi vedla, če mi ne bi dal enkrat obrazca za dohodnino za napisat, k je pozabu….[/quote]
Ene dve mal po ovinkih, ena pa kar direkt.:-))) Sem ji povedal kar direkt. In dodal, samo moraš vedet, da sem škrt kot sv…ja:-)))[/quote]
:-)))
Aja….ehm….a pol ….ekhm…..kr dobr zaslužš. a ne…..khem khem…
Ene dve mal po ovinkih, ena pa kar direkt.:-))) Sem ji povedal kar direkt. In dodal, samo moraš vedet, da sem škrt kot sv…ja:-)))[/quote]
Ti si pa na zelo romantične ženske naletaval….da so te vse po plači spraševale.
Ti si pa na zelo romantične ženske naletaval….da so te vse po plači spraševale.[/quote]
No… mal več ko tri jih je pa bilo…
Pa…? Najprej bova porabila tvoje, nato pa vsak svoje….;-))[/quote]
Ja, poznamo take. Zato je pa fajn take stvari račistiti čim prej. Da ni potem presenečenj. Avtor teme je na tem, da nasankana. On pričakuje, da je ona varčna, da bosta skupaj kaj ustvarila. V resnici pa ona mogoče nima niti ficka in bo lahko, kar on vse sam financiral.
Pa…? Najprej bova porabila tvoje, nato pa vsak svoje….;-))[/quote]
Ja, poznamo take. Zato je pa fajn take stvari račistiti čim prej. Da ni potem presenečenj. Avtor teme je na tem, da nasankana. On pričakuje, da je ona varčna, da bosta skupaj kaj ustvarila. V resnici pa ona mogoče nima niti ficka in bo lahko, kar on vse sam financiral.[/quote] Tudi potem, ko bo že vse mimo.
Bom morala paziti, da nekoga nehote po plači ne vprašam. Včasih lahko vprašaš povsem iz drugih razlogov kot koristoljubja.[/quote]
Iz usmiljenja:-)?[/quote]
Ne, ampak se lahko zgodi, da si za enako delo precej manj plačan. Vprašaš samo zaradi primerjave, ker potem veš, ali je za službo menjat…:))) Sem praktičnega duha, kaj čem.
Nekateri moški to sprašujejo še pred kavo :). Da ocenijo, če se je vredno sploh srečat.[/quote]
Pa sem mislil, da ste samo ženske takšne. 🙂
Meni bo menda žila na vratu izstopila vsak cajt.
In kaj točno bi lahko imel moj mož na telefonu, mejlu ali v denarnici, kar jaz ne bi smela videti?
Mi nimamo te navade, da bi drug drugemu brskali, ničesar pa ne skrivamo. In ja, če bi naprimer poslala sms mojemu dedcu, bi bila verjetnost, da ga bom prebrala jaz zelo velika. Ker namreč velikokrat se zgodi, da me prosi naj pogledam kaj mu tam spet neki piska.
Pa kaj ljudje božji imate vi to partnerje, s katerimi se imate radi in si zaupate al kr neki?
In kaj točno bi lahko imel moj mož na telefonu, mejlu ali v denarnici, kar jaz ne bi smela videti?
Mi nimamo te navade, da bi drug drugemu brskali, ničesar pa ne skrivamo. In ja, če bi naprimer poslala sms mojemu dedcu, bi bila verjetnost, da ga bom prebrala jaz zelo velika. Ker namreč velikokrat se zgodi, da me prosi naj pogledam kaj mu tam spet neki piska.
Pa kaj ljudje božji imate vi to partnerje, s katerimi se imate radi in si zaupate al kr neki?[/quote]
Raje se sami igrajo detektive, kot da najamejo kakšnega. Je ceneje. 🙂
Glede na to, da bi naj varal vsak drugi, je velika verjetnost za dobitek.
Pa kaj ljudje božji imate vi to partnerje, s katerimi se imate radi in si zaupate al kr neki?[/quote]
Glede na to, da bi naj varal vsak drugi, je velika verjetnost za dobitek.[/quote]
Zadeva je po mojem simpl. Če imaš resnično zaupanje, mirno vest, nimaš potrebe po skrivanju telefona, denarnice… Partner, če ti zaupa, pa nima potrebe, da ti brska po telefonu ali denarnici. To je zaupanje, o katerem govori Margot. (Margot respect)
Vse ostalo je lahko že znak “Huston we have love problem!”
motiš se, to še razumem, da lažeš (sebi) je pa hudo….če ti želiš deliti z njo vse svoje skrivnosti in finančno stanje je to tvoja stvar, če ona ne želi tega je to njena pravica…ti pojasnim….ko nekaj storiš na prostovoljni bazi nimaš nikakršne pravice zahtevati (ali pričakovati) da bo druga stran ravnala enako….poleg tega se gre samo za denar….
Glede na to, da bi naj varal vsak drugi, je velika verjetnost za dobitek.[/quote]
Zadeva je po mojem simpl. Če imaš resnično zaupanje, mirno vest, nimaš potrebe po skrivanju telefona, denarnice… Partner, če ti zaupa, pa nima potrebe, da ti brska po telefonu ali denarnici. To je zaupanje, o katerem govori Margot. (Margot respect)
Vse ostalo je lahko že znak “Huston we have love problem!”[/quote]
Reče se “Houston, we have a problem.”
Sedi 1.
Očitno si ne delita popolnoma vse, drugače ne bi tu spraševal. Vse kaže, da punca nekaj kalkulira, prikriva, zakaj le? In s tako osebo se misliš poročit?
Višina prihrankov je tu nepomembna, postavlja se vprašanje kako boš živel z nekom, ki ti ne zaupa tako “nepomembno” zadevo (kot sama pravi). Zakaj pa ne pove, če je “nepomembna”?
Forum je zaprt za komentiranje.